Mpfm.Ro
Principală » Fişiere

Total intrări în director: 141
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 ... 14 15 »

Mireasa pentru fiul meu 26 Noiembrie 2015 ora 14:00 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 26 Noiembrie 2015 incepand cu ora 14:00 pe Antena1. Partea a doua a show-ului matrimonial continua cu vesti noi, cu intamplari surprinzatoare avute loc intre concurenti. Lavinia si Mihai sunt in pericol de eliminare, acesta sa fie motivul pentru care s-a format o noua strategie de nominalizare in grup? Se pare ca semnele scrise pe peretele de afara demonstreaza ca cineva ii vrea pe Ciprian si Dna Virginica afara din competitie. Tot in emisiunea din 26.11.2015 aflati noutati din casa baietilor, acolo unde mereu exista un motiv de discutii contradictorii. Ce are de gand Emanuel sa faca, dupa ce a declarat in direct ca doreste sa iasa din competitie, veti afla imediat. De asemenea, nici in casa fetelor lucrurile nu sunt mai roz, astfel mereu apar secvente cu dispute intre Emilia si Liliana, dar si alte fete din competitie. Nu pierdeti sa aflati motivele pentru toate aceste subiecte dar si ce alte teme de discutii vor avea loc in aceasta dupa-amiaza, in direct. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 26 Noiembrie 2015 de la ora 14:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 26 Noiembrie 2015 ora 11:15 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 26 Noiembrie 2015 incepand cu ora 11:15 pe a1. In prima parte a emisiunii, dupa ce vom vedea materiale cu ziua anterioara, aflam care sunt subiectele principale ale zilei. Gazda emisiunii ne surprinde cu noi evenimente petrecute in casa Mpfm, acolo unde pacea si linistea nu isi gasesc locul. Astfel, vedem ce disputa a mai aparut intre fete, de aceasta data. Tot in emisiunea din 26.11.2015 vom vedea ce s-a mai intamplat dupa editia de ieri, unde s-a descoperit o posibila idila intre Nicolae si Emilia. Care sunt intentiile acestuia fata de concurenta, dupa ce a iesit recent dintr-o relatie? Sa fie oare o noua poveste de dragoste sau doar o amicitie frumoasa. Aflati astazi toate detaliile chiar de la concurentii emisiunii, care vor fi prezenti in platou alaturi de Mirela Vaida. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 26 Noiembrie 2015 de la ora 11:15, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 25 Noiembrie 2015 ora 14:00 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 25 Noiembrie 2015 incepand cu ora 14:00 pe Antena1. In partea a doua a emisiunii un subiect interesant a ramas nedeslusit. Se pare ca scrisoarea si aparitia Larei tulbura linistea in casa Mpfm. Baietii si-au dat cu parerea despre femeia misterioasa aparuta din senin, insa ce are de comentat Oana, vom vedea in editia de azi. Tot in emisiunea din 25.11.2015, vedem ce s-a mai intamplat in bucataria fetelor, care sunt nemultumirile mamelor si cine este vinovat pentru cumparaturile din bugetul fiecaruia. Nu pierdeti si momentele in care Emilia este luata la rost de Liliana, dar si celelalte fete, prin care o acuza de strategie in competitie. Discutiile aprinse raman in casa baietilor, unde Emanuel este mereu vizat de ceilalti, pentru ca mereu isi da cu parerea despre ceea ce se intampla in relatia altora. Astfel, vedem ce replica va primi "Manola" din partea lui Constantin, dupa ce a afirmat mai multe lucruri care l-au pus in lumina proasta in fata Mihaelei. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25 Noiembrie 2015 de la ora 14:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: Ieri / Comentarii (1)

Mireasa pentru fiul meu 25 Noiembrie 2015 ora 11:15 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 25 Noiembrie 2015 incepand cu ora 11:15 pe a1. Editia de azi va cuprinde subiecte interesante despre concurentii Mpfm. Se pare ca s-a lasat nelamurita situatia din casa baietilor, cei care au fost luati la rost de catre Mirela, gazda emisiunii, pentru cum s-a prezentat casa lor, dar mai ales paturile unora in care se afla doar mizerie. Asadar, aflam astazi ce au de spus in apararea lor baietii, dar si ce comentarii s-au lasat in urma editie de ieri. Tot in emisiunea din 25.11.2015 aflam ce relatie se afla de fapt intre Mihaela si Constantin, dupa ce s-au aratat cu momente tandre de mai multe ori, insa un trandafir si o scrisoare pare sa destrame totul. Daca sunt noutati, acestea speram sa le aflam astazi. De asemenea, vedem ce si-au cumparat Emilia si Liliana de la mall, dupa ce au castigat 1000 lei sa ii cheltuie impreuna, in prima duminica magnifica. Mirela ne astepta cu multe subiecte interesante si in editia de astazi, insa care sunt acestea, aflati urmarind emisiunea. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25 Noiembrie 2015 de la ora 11:15, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: Ieri / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 24 Noiembrie 2015 ora 14:00 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 24 Noiembrie 2015 incepand cu ora 14:00 pe Antena1. In cea de-a doua emisiune discutiile vor continua in platoul emisiunii. Ce putem afla nou despre ultima relatie formata in casa Mpfm, vom vedea in editia de astazi dupa ce se vor lamuri lucrurile despre miseterioasa Lara, cea care si-l doreste pe Cosmin. Comentariile nu se sfarsesc aici in casa fetelor, acolo unde curatenia isi spune cuvantul. Se pare ca unele concurente inca nu au reusit sa se integreze in conditiile oferite de competitie si totul se ajunge la nemultumirea celorlalte concurente. Tot in emisiunea din 24.11.2015 aflam de ce Aurel si Valentina nu sunt multumiti de ceea ce li s-a oferit pentru logonda. Nu pierdeti dezvaluirile celor doi care au dorit sa petreaca aceasta sarbatoare ca niciodata. De altfel, Mirela ne aduce in platou si alte subiecte in care se include si finala saptamanii trecute unde au avut loc nenumarate intamplari. Care sunt acestea le veti afla in emisiunea de dupa-amiaza oferita de Antena1.Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 24 Noiembrie 2015 de la ora 14:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 24.11.2015 / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 24 Noiembrie 2015 ora 11:15 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 24 Noiembrie 2015 incepand cu ora 11:15 pe a1. Editia de dimineata incepe cu rememorarea unor momente din ziua 80. Mai apoi, Mirela Vaida va intra in platoul emisiunii unde ne va incanta cu cele mai interesante subiecte. Astazi, aflam ce discutii au purtat Cosmin si Oana dupa ce s-a aflat ca el este barbatul pe care si-l doreste Lara, cea care a trimis scrisoarea. Ce reactii au avut ceilalti concurenti si care sunt comentariile pe care le-au facut intre ei, veti vedea astazi. Tot in editia din 24.11.2015 "Manola" loveste din nou. Este de necrezut cum acest concurent poate fi mereu in centru atentiei prin reprosuri si comentarii asupra celorlalti baieti. Aflati cu ce ne va surprinde astazi Emanuel si pe cine a nemultumit din nou, in casa Mpfm. De altfell, discutiile despre Cristina ramasa in competitie vor continua si astazi unde vedem daca exista nemultumiri sau regrete din partea celorlalti.Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 24 Noiembrie 2015 de la ora 11:15, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 24.11.2015 / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 23 Noiembrie 2015 ora 14:00 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 23 Noiembrie 2015 incepand cu ora 14:00 pe Antena1. In cea de-a doua parte a emisiunii noi dispute ies la iveala. Cine mai are de terminat subiecte cu cine, veti vedea astazi. De asemenea, un subiect ramas in suspans va fi deslusit astazi. Catre cine este adresata scrisoarea primita la miezul noptii, de o fosta iubita a unuia dintre baieti care formeaza cuplu. Astazi, vom afla cine este cautat la miezul noptii si cum va influenta acest fapt relatia de cuplu si competitia. Tot in editia din 23.11.2015 vom vedea cum au petrecut Aurel si Lavinia dupa ce s-au logodit, in direct. Acestea, dar si alte subiecte interesante vor fi dezvaluite in editia de azi, unde concurentii nu isi gasesc linistea si pacea, mai ales in randul baietilor, care mereu starnesc dispute intre ei. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 Noiembrie 2015 de la ora 14:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 23.11.2015 / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 23 Noiembrie 2015 ora 11:15 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 23 Noiembrie 2015 incepand cu ora 11:15 pe a1. Prima parte a emisiunii va surprinde cu noutatile petrecute in casa Mpfm. Dupa ce mirii saptamanii au facut o nominalizare importanta, Mihai a intrat in cursa spre eliminare, alaturi de Loredana. Acestia stau la mana telespectatorilor care vor decide daca e momentul sa paraseasca competitia sau nu. Acest moment au starnit controverse la adresa cuplului format de Adriana si Valentin. Se pare ca disputele se tin in lant, mai ales ca Mihai este acum revoltat pe cei doi. Tot in emisiunea din 23.11.2015 vedem ce discutii s-au aprins pe momentul in care Cristina a fost lasata sa ramana in competitie cu ajutorul voturilor celor protejati. Se vor schimba lucrurile de aici incolo? De altfel, cel mai nou cuplu format in casa Mpfm a starnit discutii intre concurenti. Miahela si Constantin si-au dat seama ca se plac si si-au oferit o sansa impreuna. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 Noiembrie 2015 de la ora 11:15, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 23.11.2015 / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 22 Noiembrie 2015 ora 17:30 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Duminica, 22 Noiembrie 2015 incepand cu ora 17:30 pe a1. Editia speciala va aduce in platoul emisiunii alte doua vedete care ii vor acompania pe concurenti la probele speciale. Amna si Andrei Stefanescu vor fi invitatii speciali de astazi, iar cei doi vor trebuie sa aleaga concurentii care vor participa in editia aceasta la probele care aduc premii deosebite pentru castigatori. Tot in editia speciala din 22.11.2015, inainte de toate, Adriana si Valentin sunt mirii saptamanii care vor trebui sa faca astazi o nominalizare. Cine va fi eliminat din competitia Mpfm in editia de azi, la decizia cuplului, veti vedea. Astfel, urmeaza momente de tensiune pentru cei aflati intre vedete, care vor concura la jocurile de final de saptamana, propuse sa faca ziua mai buna tuturor si sa ofere sansa celor din emisiune sa castige mai multe premii, pe parcursul competitiei. Nu pierdeti o editie speciala de duminica alaturi de Mirela Vaida, gazda emisiunii. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 Noiembrie 2015 de la ora 17:30, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 22.11.2015 / Comentarii (0)

Gala Mireasa pentru fiul meu din 21 Noiembrie 2015 ora 17:00 Urmariti Gala Mireasa pentru fiul meu din aceasta Sambata, 21 Noiembrie 2015 incepand cu ora 17:00 pe Antena1. A doua parte a galei de sambata se va tine intr-un continuu suspans, pana ce concurentii vor afla daca cea eliminata astazi va fi Cristina sau voturile telespectatorilor au decis sa ramana. Editia incepe cu discutiile ramase neterminate intre fete, in care Emilia este miza subiectului. De altfe, un eveniment neasteptat se petrece intr-o noapte, in care un musafir nepoftit se iveste la poarta. Femeia care s-a prezentat la poarta casei avea sa il viziteze pe unul dintre baietii care formeaza un cuplu. Cine are socotelile facute de afara si cu aceasta ocazie totul se demasca, veti afla in finala saptamanii de astazi. De altfel, nu pierdeti sa aflati numele concurentului care va parasi emisiunea astazi. Sa fie Cristina sau nominalizarile se vor relua? Aflati astazi! Asadar daca ati pierdut sa urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 21 Noiembrie 2015 de la ora 17:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 21.11.2015 / Comentarii (0)

1-10 11-20 21-30 ... 131-140 141-141