Mpfm.Ro
Principală » Fişiere

Total intrări în director: 265
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 ... 26 27 »

Mireasa pentru fiul meu 10 Februarie 2016 ora 14:00 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 10 Februarie 2016 incepand cu ora 14:00 pe a1. In partea a doua a emisiunii veti vedea cum intre concurenti se isca un nou val de reprosuri pe alimente, dar mai ales atunci cand vine vorba de drepturi. De asemenea, unii baieti s-au aratat gelosi pe noii veniti, iar acestia considera ca sunt in pericol relatiile lor in preajma acestora. De asemenea, Aflati mai multe despre Nicu ca este favoritul fetelor, insa daca il va privi cineva cu ochi dulci sau va ramane fara pereche, veti afla astazi. Tot in emisiunea din 10.02.2016, va asteapta noi momente incredibile pe care concurentii le-au petrecut in aceste zile. Vedeti ce s-a mai discutat, ce trairi ies la iveala, dar si cum incearca fetele sa ii cunoasca pe baieti mai bine. De asemenea, nu ratati dezvaluirile Mirelei in privinta concurentilor si vedeti subiectele principale ale zilei in aceasta dupa-amiaza. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 10 Februarie 2016 de la ora 14:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 10 Februarie 2016 ora 11:15 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 10 Februarie 2016 incepand cu ora 11:15 pe a1. In prima parte a emisiunii de astazi va asteapta noi imagini video in care numeroase intamplari au avut loc, dar care vor deveni si subiecte de discutie in platoul emisiunii. Show-ul matrimonial va aduce la cunostinta ca sunt 5 concurenti noi in casa, 5 baieti care deja s-au integrat, ba chiar mai mult, au reusit sa isi faca si dusmani. Astfel, vedem daca Florin si Tudor vor reusi sa se inteleaga sau un nou val de reprosuri se naste. Tot in emisiunea din 10.02.2016, veti afla mai multe despre concurentul propus spre eliminare, care este acuzat de strategii. De asemenea, aflati daca Loredana va mai dori sa ii cunoasca atat de bine pe Marius si Florin, dupa ce sustine ca a fost tratata ca pe un trofeu castigat. Acestea, dar si alte subiecte le veti afla astazi. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 10 Februarie 2016 de la ora 11:15, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 09 Februarie 2016 ora 14:00 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 09 Februarie 2016 incepand cu ora 14:00 pe a1. A doua parte a emisiunii va aduce noutati despre Florin, baiatul care a intrat in casa Sambata, dar care a fost si nominalizat de majoritatea. Acesta, ne va dezvalui lucruri nestiute despre el, dar mai ales vedem pe cine a pus ochii si daca are succes cu acea concurenta. Tot in emisiunea din 09.02.2016, veti afla mai multe si despre Nicu si dna Ioana, cum s-au adaptat alaturi de ceilalti concurenti, de cine s-a apropiat baiatul dar si ce parere are bunica despre fetele din casa. De asemenea, aflati ce au avut de comentat concurentii dupa ce Luiza si Mioara au fost la cumparaturi, ce le lipsesc acestora si daca au ajuns la critici dure, veti afla in aceasta dupa-amiaza. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 09 Februarie 2016 de la ora 14:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: Ieri / Comentarii (3)

Mireasa pentru fiul meu 09 Februarie 2016 ora 11:15 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 09 Februarie 2016 incepand cu ora 11:15 pe a1. Prima editie a emisiunii de astazi va aduce cele mai noi momente din casa Mpfm, cum au petrecut in aceste zile concurentii, imagini pe scurt din cele mai importante. Mai apoi, Mirela va intra in direct si va dezvalui subiectele importante ale zilei, unde Marius si Loredana vor trebui sa se decida la un fel de mancare pentru cina care urmeaza sa aiba loc. Tot in emisiunea din 09.02.2016, prima parte, va aduce noutati despre baietii nou veniti, cum a fost intrarea lor intre baietii vechi, ce discutii au aparut deja, dar si ce nemultumiri. De asemenea, daca intrarea celor noi le-a adus scanteie in relatii celor deja cuplati, ce discutii au purtat Eduard si Lavinia dupa ce aceasta a fost atat de primitoare cu baietii noi, veti vedea. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 09 Februarie 2016 de la ora 11:15, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: Ieri / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 08 Februarie 2016 ora 14:00 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 08 Februarie 2016 incepand cu ora 14:00 pe a1. A doua parte a emisiunii va asteapta cu noi subiecte incredibile, unde Mirela ne va prezenta noii concurenti, dar mai ales vom vedea cum au fost primele zile in casa. Alaturi de ea vor sta si noii concurenti care pe parcurs isi vor gasi locul alaturi de cei pe care ii vizeaza. Vedeti ce discutii au aparut intre Valentina si Aurel dupa ce noile concurente au intrat in casa. Tot in emisiunea din 08.02.2016, veti vedea daca Florin a reusit sa o cucereasca pe Loredana, dar si daca va dori sa ramana in competitie pentru ea. Vedeti ce discutii au iesit despre curatenia din casa, de ce sunt nemultumiti noii veniti dar si care sunt discutiile dintre Mihaela si baietii noi. Oare au reusit baietii noi sa aduca deja momente de gelozie intre cupluri? Aflati astazi. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 08 Februarie 2016 de la ora 14:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 08.02.2016 / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 08 Februarie 2016 ora 11:15 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 08 Februarie 2016 incepand cu ora 11:15 pe a1. In emisiunea de astazi veti vedea noi imagini video in care concurentii noi au petrecut alaturi de cei vechi. Se pare ca aparitia celor noi a starnit deja controverse in incercarea lor de a se integra in casa Mpfm. La fele, nemultumirile sunt nesfarsit definite, iar cand vine vorba de iubiti, fetele isi apara partenerii ca niste leoaice. Tot in emisiunea din 08.02.2016, veti vedea cum fetele cuplate incearca sa afle pentru cine au intrat fetele cele noi, dar mai ales vedeti ce lupta vor purta baietii noi pentru Liliana. Cine s-a apropiat atat de mult de ea si cine a dat-o in bara inca din primele zile. Aflati in editia de dimineata de la Mirela Vaida care sunt subiectele principale si nu ratati noutatile. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 08 Februarie 2016 de la ora 11:15, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 08.02.2016 / Comentarii (0)

Gala Mireasa pentru fiul meu din 06 Februarie 2016 ora 14:00 Urmariti Gala Mireasa pentru fiul meu din aceasta Sambata, 06 Februarie 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena1. In cea de-a doua parte din Finala Saptamanii de astazi discutiile vor continua despre concurentii nou veniti, mai ales atunci cand unii declara ca ii plac chiar si pe cei aflati intr-o relatie. Se vor naste deja rivalitati cand prieteniile nici nu au inceput? Care sa fie scopul pentru care au intrat acestia, dragostea sau banii? Tot in Gala de Sambata, din 06.02.2016, veti vedea ce ne va dezvalui Valentina despre experienta sa petrecuta afara, unde a fost dar si cu cine s-a intalnit. De asemenea, discutiile vor lua amploare in casa Mpfm, iar concurentii vechi vor incerca sa ii cunoasca pe cei noi, sa ii accepte si sa le ofere prietenia. De altfel, vedeti daca astazi se mai fac eliminari, cine va fi nominalizat, cine pleaca acasa si cine vor fi protejati. Asadar daca ati pierdut sa urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 06 Februarie de la ora 14:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 06.02.2016 / Comentarii (0)

Gala Mireasa pentru fiul meu din 06 Februarie 2016 ora 12:00 Urmariti Gala Mireasa pentru fiul meu din aceasta Sambata, 06 Februarie 2016, incepand cu ora 12:00 pe Antena1. Prima partea a finalei saptamanii va aduce noutati despre situatia concurentilor in casa. Astazi vom cunoaste o serie de concurenti, fiecare la randul sau cu dorintele personale, fiecare cu un caracter diferit dar mai ales, fiecare a tintit un concurent. Insa care sa fie miza cea mai mare, veti afla astazi. Tot in Gala de Sambata, 06.02.2016, veti vedea ce spun noii baieti care vor intra chiar astazi in casa, cine sunt ei si care este scopul lor, pentru cine au venit, dar si daca vor prezenta rivalitati pentru ceilalti. In aceasta editie veti afla mai multe si despre plecarea Valentinei din casa, unde a avut ea ocazia sa ajunga, ce a asteptat-o dincolo de portile competitiei, veti vedea. Asadar daca ati pierdut sa urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 06 Februarie 2016 de la ora 12:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 06.02.2016 / Comentarii (3)

Mireasa pentru fiul meu 05 Februarie 2016 ora 14:00 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 05 Februarie 2016 incepand cu ora 14:00 pe a1. Editia de dupa-amiaza va aduce o noua surpriza despre unele concurente. Se pare ca fetele au fost instiintate sa pregateasca o surpriza pentru baieti, un mesaj de dragoste emotionant, dar mai ales sa ii surprinda intr-un cadru frumos. Dupa ce Valentina a fost prima care si-a declarat iubirea, astazi va urma Oana, dupa cum a dezvaluit ea Tot in emisiunea din 05.02.2016, veti vedea ce declaratie i-a pregatit Oana lui Cosmin, dar si ce reactie a avut acesta. De asemenea, vedeti ce mesaje au primit Aurel si Valentina de la sustinatori, ce cadouri frumoase, dar si ce discutii au mai avut cei doi care pare ca iubirea nu ii mai leaga. Acestea, dar si multe altele le veti urmari in partea a doua a emisiunii. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 05 Februarie 2016 de la ora 14:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 05.02.2016 / Comentarii (0)

Mireasa pentru fiul meu 05 Februarie 2016 ora 11:15 Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 05 Februarie 2016 incepand cu ora 11:15 pe a1. In prima parte a emisiunii de astazi veti afla noutati despre concurenti. Vedeti cum au petrecut Valentina si Aurel ziua de ieri, ce cadouri au primit de la sustinatori, dar si ce mesaje. De asemenea, Nicolae a fost surprins de familie atunci cand i-au trimis un cadou baiatului, iar mesajul emotionant pentru familie, il veti afla astazi. Tot in emisiunea din 05.02.2016, veti vedea cum ne vor surprinde concurentii de aceasta data, ce discutii au avut loc dar si ce strategii pregatesc ei. De asemenea, nu ratati noi dezvaluiri, ce discutii mai au loc in ceea ce priveste noii concurenti care vor pasi in casa Mpfm foarte curand. Nu ratati mai multe subiecte interesante si fiti alaturi de Mirela Vaida si astazi.Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 05 Februarie 2016 de la ora 11:15, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.
Adăugat de: admin4 / Data: 05.02.2016 / Comentarii (0)

1-10 11-20 21-30 ... 251-260 261-265