Mpfm.Ro
11:29:35
Principală » Fişiere » Video

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu 16.10.2013 ora 14:00
16.10.2013, 11:29:35
Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16.10.2013 ora 14:00 Integral pe a1.Emisiunea de la ora 14 a inceput cu flori si cadouri pentru concurenti.Claudia a primit flori si un mesaj din partea familiei sale, insa si Constantina a primit un frumos buchet de flrori din partea familiei Claudiei.Constantina a fost foarte emotionata si a mentionat ca a fost foarte afectata dupa difuzarea materialului de ieri cand fetele au vobit urat despre ea si doreste sa treaca peste chiar daca ii va fi foarte greu.Si Diana a primit flori tot de la familia Claudiei cu ocazia zilei de nastere.
Din nou Raymond si Constantina au primit cadouri de la sustinatori:o jucarie de plus cu melodia "Only you", un buchet de flori , un album foto si o scrisoare cu multe ganduri frumoase.Si mama lui Raymond a trimis o scrisoare cu ganduri bune pentru cei doi, cu mentiunea ca in urma aflarii faptului ca s-a aflat de Constantina ca este de etnie roma ei nu si-au schimbat optiunea si sunt alaturi de ei in orice decizie vor lua.Primul material a fost din casa fetelor, care erau foarte suparate pe Oana spunand ca este o fata foarte inteligenta insa cateodata exagereza si se poarta "copilareste".Discutia care le-a suparat pe fete era referitor la mancare.Fetele sunt de parere ca Oana si Gina s-au izolat de celelalte fete si ca prefera sa manance singure.Gina afirma ca s-a separat de la buget de fete pentru ca considera ca este mai bine sa fie singura, dar si pentru ca a fost foarte afectata in urma unui mesaj primit zilele trecute din partea unui telespectator care spunea ca trebuie sa se indeparteze de fetele din clanul "pitzi".

A urmat un mesaj primit de la un telespectator, cu referire la relatia dintre Sorin si Claudia.Sorin spune ca asteapta un semn din partea Claudiei, ca aceasta este dezorientata in urma interventiei fostei sale "iubite".

Urmatorul material a fost dupa vizita marilor castigatori ai sezonului trecut, Lorena si George care au venit sa il sustina pe Andrei.D-na Iuliana spune "s-a gasit cine sa vina si sa dea sfaturi..Andreea Marin".. comparand-o cu ironie pe Lorena cu Andreea Marin.Aceasta vorbeste urat la adresa fostului concurent George si spune ca " ia dat doua de ia spart doi dinti" cu referire la fosta iubita Mirela si ca urmeaza sa "ii dea patru dinti jos si lu'asta", cu referire la Lorena.D-na Daniela spune ca nu o sa se intample asa pentru ca "asta are bani"(Lorena), iar d-na Iuliana spune ca "banii se duc".Supararea d-nei Iuliana a fost defapt din cauza faptului ca foarte multi au comparat-o pe Constantina cu Lorena, spunand ca seamana foarte mult.Aceasta spune insa ca nu exista asemanare, Constantina este mult mai frumoasa.
D-na Maria s-a aratat si ea deranjata de faptul ca Lorena si George ii sustin pe Andrei, insa pentru ea si Laurentiu nu a avut nici un cuvant de lauda, desi si ei sunt din Galati precum Andrei.
Andrei sustine ca mamele sunt invidioase deoarece cei doi fosti concurenti il sustin pe el.

In direct prin interventie telefonica a fost d-na Cristina, mama lui George din sezonul trecut.Aceasta este foarte deranjata de afirmatiile facute de d-na Iuliana si d-na Daniela la adresa copiilor ei.D-na Cristina afirma ca Lorena si George inca nu au intrat in posesia marelui premiu si ca o duc in prezent foarte rau financiar, insa sunt extrem de fericiti impreuna.
Aceasta a avut un mesaj pentru Andrei si anume ca daca ar fi fost alaturi de el in competitie, ca si mama i-ar fi spus cum ii spunea si lui George "taci, taci, taci"...spunand ca uneori este mai bine sa taci.

A urmat un material cu Diana, Robert si cateva fete in care vorbeau despre fostul iubit al acesteia.Diana ii reproseaza lui Robert ca a generat anumite discutii care au pus-o intr-o situatie delicata.Spune ca din cauza afirmatiilor lui Robert a trebuit sa vorbeasca anumite lucruri personale care nu isi aveau rostul.

In continuare Robert afirma ca Dianei ii pasa mai mult de ce zice fostul sau iubit decat de ceea ce spune el.Diana afirma ca Robert ii face prea multe reprosuri.Urmatorul material a fost cu supararile lui Robert.Andrei si Robert discutau in casa baietilor despre faptul ca Diana a vorbit despre fosta ei relatie.Robert spune ca Andrei ar avea sanse la toate cele 15 fete aflate in competitie, ca a fost o perioada cand ar baga mana in foc pentru Diana insa acum nu mai este de aceiasi parere. Cei doi baieti sustin ca Diana vorbeste de fostul sau iubit spunand ca este "al meu".
In direct Robert sustine ca de doua zile Diana este absenta la tot ceea ce se intampla.Spune ironic ca faptul ca primeste flori de la cineva nu este un motiv de plans trei zile.
A urmat un mesaj de incurajare din partea sorei lui Robert, aceasta spunand ca cei doi se potrivesc si ca aceasta este mandra de Diana.
Categorie: Video | Adăugat de: admin | Tag-uri: mpfm 16 octombrie 2013, miercuri 16.10.2013 ora 14:00, azi dupamiaza ora 14:00, integral pe antenaplay, mireasa pentru fiul meu, emisiunea mpfm 16.10.2013
Total comentarii : 0
avatar