Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Gina si Roger dupa emisiune 22 Iulie 2014 Spre sfarsitul emisiunii de astazi, un tip cu masca, o cutie si o felicitare si-a facut intrarea in casa Mireasa pentru fiul meu. Este vorba despre Roger, admiratorul Ginei care i-a adus acesteia un iepuras si o mica scrisoare. Imediat dupa acest moment, Roger a mai ramas cu Gina si dupa emisiune, ce au discutat si pana unde au ajuns in privinta cunoasterii, puteti urmari in materialul de mai jos. ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (4)

S-au dat singuri de gol, scene fierbinti s-au intamplat in hamac !? In Gala trecuta, materialul cu hamacul a starnit noi discutii, desi anumite franturi din material te ducea cu gandul la niste scene mai putin decente, Oana si Laur initial au negat aceste acuzatii si au spus ca nu s-a intamplat nimic indecent in hamac. In emisiunea de astazi, 22 Iulie 2014, un alt material cu Oana s... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (6)

Oana, cea mai bruscata fata din competitie ?!? Se pare ca Oana nu a scapat de bruscarile iubitilor ei. Daca pana acum s-a dovedit ca Viorel a avut un comportament violent asupra Oanei, au aparut poze in care si Laur o bruscheaza pe Oana. Acesta apare intr-o poza in care o strange extrem de tare de bratul drept iar in emisiune a 2 a zi a venit cu o vanataie pe brat, intrebata fiind de prezentatoare a spus ca a fost muscata de Laur ! Este Oana cea mai bruscata concurenta din emisiune ? Iata cateva poze... ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (13)

1 2 3 ... 626 627 »