Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Dragoste la prima vedere !! Catalin si Cristiana indragostiti nebuneste !!! Potrivirea dintre Cristiana si Catalin a fost spusa cam de fiecare concurent din casa, insa cei doi nu s-au intalnit deloc si s-au ghidat dupa cele spuse de restul concurentilor. Si-au trimis biletele parfumate, mesaje, iar acum s-au intalnit ! Din primele momente cand s-au vazut acestia descriu sentimentele traite ca fiind dragoste la prima vedere. Extrem de emotivi in timpul intalnirii cat si in emisiune. Oare sa urmeze o poveste de dragoste ca in povesti ? ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Mihail in pragul disperarii, vrea sa paraseasca competitia urgent !! In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi dimineata, 23.09.2014, Mihail a fost extrem de suparat si dezamagit ca nu a gasit pe cineva in competitie si inca nu s-a adaptat acestui stil de viata. Acesta a ajuns in pragul disperarii si doreste sa paraseasca competitia cat mai repede, spune ca nu se simte in largul lui si mai spune ca are ceva de rezolvat in afara competitiei ! Sa fie vorba despre o relatie neterminata ?... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Astăzi / Comentarii (1)

Noutati despre Viorel si Andreea in afara competitiei !!! 23 Septembrie 2014 Iata ca a trecut ceva timp de cand Viorel a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu, iar daca acolo nu si-a gasit jumatatea, la putin timp a cunoscut-o pe Andreea. De pe 22 August 2014, Viorel formeaza un cuplu cu Andreea, ieri au implinit o luna de relatie. Din pozele si video-ul de mai jos par ca se iubesc foarte mult si sunt in fiecare moment impreuna. Acestia au ganduri serioase de casatorie, iata o multime de poze cu cei doi si video ! ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Schimbari in clasament, Elena Mireasa Saptamanii !! 20 Septembrie 2014 Iata cine a iesit Mireasa Saptamanii in Gala Mireasa pentru fiul meu din 20 Septembrie 2014. Daca saptamana trecuta Raluca a fost preferata publicului iar mama saptamanii a fost doamna Nagie, in aceasta saptamana s-au produs niste schimbari, publicul si-a schimbat preferintele, Elena a iesit Mireasa Saptamanii iar mama saptamanii a ramas tot doamna Nagie. Elena a avut de ales intre suma de 5.000 de lei si o vizita in casa baietilor alaturi de o fata aleasa de ea, ac... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 20.09.2014 / Comentarii (3)

In Gala Mireasa pentru fiul meu din 20 Septembrie 2014 !! Maine, 20 Septembrie 2014 ne asteapta o Finala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu de senzatie !!! Schimbari la 180 de grade, gusturile s-au schimbat la fel si perechile ! Ce schimbari s-au produs la cea de-a 2 a intalnire, cine pe cine a pus ochii aflam in Gala Mireasa pentru fiul meu din 20 Septembrie 2014 ! Tot maine vom simti emotia nominalizarilor, concurentii vor avea de luat decizii importante. Va asteptam sa dezbatem impreuna principalele subiecte din Finala... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 19.09.2014 / Comentarii (0)

Este oficial, Mirela Boureanu va deveni mamica in cateva luni !! 19 Septembrie 2014 Dupa cum v-am anuntat si in articolele anterioare, totul a fost un zvon inca neconfirmat de frumoasa prezentatoare Mirela Boureanu Vaida, insa astazi, in emisiunea de dimineata, intr-un conflict cu un concurent de la Mireasa pentru fiul meu aceasta a spus ca va deveni mamica peste cateva luni, imediat s-a si sensibilizat pana la lacrimi ! Mai jos gasiti si materialul.... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 19.09.2014 / Comentarii (4)

1 2 3 ... 335 336 »


NOU! Mpfm.ro si pe Android