Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Interviu in exclusivitate cu Alexandru, iata ce parere are despre gestul Andreei !! In emisiunea de astazi, 29 Septembrie 2014, Andreea a aflat ca Alexandru a parasit competitia pe motive medicale, de atunci aceasta si-a schimbat atitudinea si doreste sa paraseasca chiar astazi competitia Mireasa pentru fiul meu. Chiar in pauza de o ora, Andreea a incercat sa sara gardul dar nu a reusit. Tot Andreea a afirmat faptul ca il cunoaste pe Alexandru dinainte sa intre in competitie, a pastrat legatura cu el pe Facebook si la telefon. Dupa cum pare, Andreea s-a indragostit de Alexandru. Astazi dupa toate acestea, am luat legatura cu Alexandru si ne-a acordat un scurt interviu ! Iata ce ne-a spus ...... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Andreea in pragul disperarii, vrea sa sara gardul !!! Dupa plecarea lui Alexandru, Andreea este extrem de afectata si vrea sa paraseasca urgent aceasta competitie indiferent de consecinte. Andreea a mai marturisit in direct ca aceasta l-a cunoscut pe Alexandru inainte de competitie prin intermediul telefonului si prin retelele de socializare, probabil au planuit parcursul lor in aceasta competitie insa planurile de acasa nu au coincis cu cele din competitie. Andreea a marturisit ca este indragostita de Alexandru si pro... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Noutati despre Oana si Laur 29 Septembrie 2014 ! Iata ca a venit randul Oanei si a lui Laur sa scriem cateva noutati despre ei. Desi foarte multe zvonuri au spus ca cei doi s-ar fi despartit, ei bine nu este asa, cei doi petrec foarte mult timp impreuna, s-au mutat in Bucuresti si deocamdata o duc din vacanta in vacanta ! Au fost putin plecati in afara tarii, dupa care la mare. Cei doi deocamdata se inteleg si va vom tine la curent daca se intampla ceva. Pana atunci va invit sa va uitati la multimea de poze cu cei... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (5)

Un alt concurent paraseste competitia Mireasa pentru fiul meu !! 28 Septembrie 2014 Iata ca dupa ce Mihail paraseste competitia Mireasa pentru fiul meu pe motive medicale, aseara, imediat dupa Gala, un doctor l-a consultat si pe Alexandru care s-a plans de unele bubite aparute pe corp. Dupa un consult amanuntit, doctorul a decis ca ar fi bine sa se trateze acasa. Asadar Alexandru nu mai face parte din competitia Mireasa pentru fiul meu. Andreea inca nu a aflat de aceasta decizie a lui Alexandru de a parasi competitia, ce credeti ca se va intampla c... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 28.09.2014 / Comentarii (0)

Mirele si Mireasa Saptamanii din Gala Mpfm 27 Septembrie 2014 Iata rezultatele voturilor din Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 27.09.2014. Se pare ca in fiecare saptamana telespectatorii isi schimba preferintele. La mame, doamna Nagie a iesit Mama Saptamanii pentru a 3 a oara, insa la fete si baieti telespectatorii si-au schimbat optiunea. Mireasa acestei saptamani a iesit Elly alaturi de Mirele Saptamanii Cristian. Poate ca telespectatorii au vazut in ei un cuplu. Iata si momentul cand au fost anuntate rezultatele voturilor. ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 27.09.2014 / Comentarii (0)

Cristiana si Catalin formeaza oficial un cuplu din 27 Septembrie 2014 Daca s-au ales reciproc si pareau ca formeaza un cuplu, astazi in Gala Mireasa pentru fiul meu s-a intamplat ceva cu Cristiana si Catalin. Catalin extrem de deranjat pe unele afirmatii facute de Cristiana, ceva l-a facut sa spuna ca nu o mai doreste si ca doreste sa o cunoasca mai bine pe Elly. Dupa mici tachinari, cei doi oficializeaza cel de-al 5-lea cuplu din casa MIreasa pentru fiul meu. Asadar pe 27 Septembrie 2014 Catalin si Cristiana formeaza un cuplu.... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 27.09.2014 / Comentarii (2)

1 2 3 ... 337 338 »


NOU! Mpfm.ro si pe Android