Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Inregistrari Antenaplay din Gala Mireasa pentru fiul meu 28 Noiembrie 2015 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay din timpul Galei, inregistrari a noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 28 Noiembrie 2015, atat de la ora 14:00 cat si de la ora 17:00, dar vom inregistra si momente de dupa Gala. Acum este cel mai important sa urmariti concurentii chiar si in afara directului, acum trebuie sa-i cunoasteti si sa va alegeti preferatul. Vedeti ce discutii poarta concurentii sezonului 5 pe timpul pauzelor de publicitate, care sunt reacti... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: Astăzi / Comentarii (0)

In Gala Mireasa pentru fiul meu din 28 Noiembrie 2015 Astazi va asteapta Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 Noiembrie 2015, o Gala cu totul speciala. Piramida Albastră şi Trandafirul Roşu vor păşi încă o dată în arena gladiatorilor! Cursa spre Dubai continua cu o proba inedita, sa vedem cine marcheaza un gol in cursa pentru vacanta mult dorita. Nu uitati sa-i votati pe Loredana si Mihai daca va doriti sa mai ramana sau nu in competitia Mireasa pentru fiul meu. Ii puteti vota pe site-ul oficial voteazamireas... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 27 Noiembrie 2015 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay, inregistrari din noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 27 Noiembrie 2015, atat de la ora 11:15 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Cunoaste-ti concurentii preferati ai acestui sezon Mpfm 5, afla cum sunt ei in afara emisiunii si discutiilor purtate in direct, urmarind momente video cu acestia din pauza de publicitate, afla continuarea discutiilor dintre ei din pauzele din emisiunea... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: Ieri / Comentarii (0)

Emanuel critica nemilos fetele din competitie ! In emisiunea de astazi, 26.11.2015, Emanuel critica in dreapta si in stanga. Controversatul concurent a avut si astazi cate ceva de impartit cu fetele, in special Natasa si Loredana, dar nu a ezitat sa le catalogheze pe toate ! Acesta a criticat extrem de dur pe unele concurente "Tu ai venit in aceasta competitie doar sa mananci si sa te umfli", ii spune acesta Natasei. Emanuel a mai remarcat ceva in timpul emisiunii de astazi, uitandu-se atent in plasma, a remarcat... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 26.11.2015 / Comentarii (1)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 26 Noiembrie 2015 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay, inregistrari din noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Joi, 26 Noiembrie 2015, atat de la ora 11:15 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Cunoaste-ti concurentii preferati ai acestui sezon Mpfm 5, afla cum sunt ei in afara emisiunii si discutiilor purtate in direct, urmarind momente video cu acestia din pauza de publicitate, afla continuarea discutiilor dintre ei din pauzele din emisiunea de... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: 26.11.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 25 Noiembrie 2015 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay, inregistrari din noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, atat de la ora 11:15 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Cunoaste-ti concurentii preferati ai acestui sezon Mpfm 5, afla cum sunt ei in afara emisiunii si discutiilor purtate in direct, urmarind momente video cu acestia din pauza de publicitate, afla continuarea discutiilor dintre ei din pauzele din emisiun... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: 25.11.2015 / Comentarii (0)

1 2 3 ... 428 429 »