Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 5 Martie 2015 Va invitam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, Joi 5 Martie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct si care sunt nemultumirile lor. Suntem curiosi ce ne asteapta si astazi si care vor fi reactiile concurentilor dupa materialele cu care se vor confrunta. Se anunta si astazi subiecte... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Prima poza cu fetita Mirelei Boureanu Vaida ! Comform celor de la Acces Direct, Mirela Boureanu Vaida a făcut publică prima imagine cu fetiţa ei, Carla Maria, defapt doar manuta Carlei deoarece inca nu este botezata. Frumoasa mămică ne-a împărtăşit cele mai frumoase clipe pe care le-a trăit cu minunea ei şi a soţului său, dar şi cum se descurcă Alexandru în rolul de tătic. Au trecut 12 zile de când Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică! Fiica ei, Carla Maria a venit pe lume şi i-a schimbat viaţa complet.
... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 4 Martie 2015 ! Va invitam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, Miercuri 4 Martie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct si care sunt nemultumirile lor. Suntem curiosi ce ne asteapta si astazi si care vor fi reactiile concurentilor dupa materialele cu care se vor confrunta. Se anunta si astazi sub... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 03.03.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2015 Va invitam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, Marti 3 Martie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct si care sunt nemultumirile lor. Suntem curiosi ce ne asteapta si astazi si care vor fi reactiile concurentilor dupa materialele cu care se vor confrunta. Se anunta si astazi subiec... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 03.03.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie 2015 ! Va invitam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 2 Martie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct si care sunt nemultumirile lor. A inceput primavara insa in casa concurentilor se anunta furtuna, o multime de subiecte se vor dezbate si va fi curios ce intamplari vor avea loc pe timpu... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 01.03.2015 / Comentarii (0)

Noi concurenti se alatura competitiei Mireasa pentru fiul meu ! Iata ca astazi am avut o Gala plina de surprize si de momente extrem de tensionate, dar punctul forte atat pentru concurenti cat si pentru telespectatori a fost cand noi concurenti, baieti si fete au dorinta de a se alatura competitiei Mireasa pentru fiul meu. Doua tinere domnisoare, si cinci baieti, printre care si fostul concurent Gabi, au venit in incercarea sa devina concurenti cu drepturi depline si bine'nteles sa-si caute sufletul pereche. Doar ca cei mai pute... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 28.02.2015 / Comentarii (1)

1 2 3 ... 370 371 »