Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 11 Februarie 2016 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay, inregistrari din noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Joi, 11 Febuarie 2016, atat de la ora 11:15 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Cunoaste-ti concurentii preferati ai acestui sezon Mpfm 5, afla cum sunt ei in afara emisiunii si discutiilor purtate in direct, urmarind momente video cu acestia din pauza de publicitate, afla continuarea discutiilor dintre ei din pauzele din emisiunea de ... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 10 Februarie 2016 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay, inregistrari din noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 10 Febuarie 2016, atat de la ora 11:15 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Cunoaste-ti concurentii preferati ai acestui sezon Mpfm 5, afla cum sunt ei in afara emisiunii si discutiilor purtate in direct, urmarind momente video cu acestia din pauza de publicitate, afla continuarea discutiilor dintre ei din pauzele din emisiune... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: Ieri / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 09 Februarie 2016 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay, inregistrari din noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Marti, 09 Febuarie 2016, atat de la ora 11:15 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Cunoaste-ti concurentii preferati ai acestui sezon Mpfm 5, afla cum sunt ei in afara emisiunii si discutiilor purtate in direct, urmarind momente video cu acestia din pauza de publicitate, afla continuarea discutiilor dintre ei din pauzele din emisiunea d... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: 09.02.2016 / Comentarii (0)

Sa-l cunoastem pe Florin in afara competitiei Mireasa pentru fiul meu Florin este un nou concurent intrat sambata in casa Mireasa pentru fiul meu, acesta s-a facut remarcat inca din primele ore dupa ce a avut un mic conflict cu Tudor. De atunci tot facebook-ul a explodat, dandu-i dreptate lui Florin, cei mai multi il vad deja si castigatorul acestei competitii. Pe site-ul nostru, voturile neoficiale deja l-au clasat pe primul loc, dar sunt doar voturi intr-un numar mult mai mic fata de site-ul oficial de votare. Florin, si-a lasat con... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 08.02.2016 / Comentarii (1)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 08 Februarie 2016 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay, inregistrari din noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Luni, 08 Febuarie 2016, atat de la ora 11:15 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Cunoaste-ti concurentii preferati ai acestui sezon Mpfm 5, afla cum sunt ei in afara emisiunii si discutiilor purtate in direct, urmarind momente video cu acestia din pauza de publicitate, afla continuarea discutiilor dintre ei din pauzele din emisiunea de... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: 08.02.2016 / Comentarii (0)

Nici nu au intrat noii concurenti ca s-a si iscat primul conflict ! In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 6 Februarie 2016, sase baieti noi si-au facut aparitia in casa Mpfm, dar nimeni nu se astepta ca din prima zi sa avem parte si de un conflict. Mai exact este vorba despre o afirmatie facuta de Tudor "Imi plac fetele care au venit", de aici si pana la o scanteie a fost nevoie doar de un pas. Florin, noul concurent s-a sesizat tinand sa-i atraga atentia lui Tudor tot printr-o gluma, spunandu-i ca a inceput noul sezon Next Sta... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 06.02.2016 / Comentarii (5)

1 2 3 ... 443 444 »