Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Inregistrari antenaplay Mireasa pentru fiul meu 26 Noiembrie 2014 ! Vezi si astazi, inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu, 24 Noiembrie 2014, de la ora 14:00, dar si inregistrari de dupa emisiune. Aflati reactiile concurentilor din timpul pauzelor, aflati ce se intampla intre Danut si Carmen, acestia imediat dupa emisiune au avut o discutie incercand sa-si rezolve probleme, daca au rezolvat ceva s-au nu aflati din urmatoarele inregistrari. Incercam sa va punem la dispozitie inregistrari de pe a... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Inregistrari antenaplay Mireasa pentru fiul meu 25 Noiembrie 2014 ! Va invitam si astazi sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 25 Noiembrie 2014 de la ora 14:00. Si astazi au fost surprinse cateva discutii interesante, iar pe final de emisiune, Georgina fetita imobilizata intr-un scaun cu rotile a fost invitata in platoul emisiunii, aflati ce s-a discutat pe timpul pauzelor, dar si imediat cum s-a terminat emisiunea. Incercam sa va punem la dispozitie materiale, in mod spe... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 25.11.2014 / Comentarii (0)

Concurentii de la Mireasa pentru fiul meu in lacrimi ! O poveste sfasietoare ! Duminica, concurentii de la Mireasa pentru fiul meu au fost intaminati de cel mai mare fan al lor, o fetita de doar 16 ani care nu a pierdut nici o emisiune de la Mireasa pentru fiul meu. Sustine in mod special pe Elena, Lucian si doamna Nagie, insa aceasta de 16 ani de zile se afla intr-un scaun cu rotile din cauza unui vaccin facut la varsta de 9 luni, de atunci viata ei avea sa se schimbe si sa fie dependenta de ajutorul familiei. Georgiana, a venit si astazi in ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 25.11.2014 / Comentarii (0)

Poze cu Marian in afara competitiei Mireasa pentru fiul meu ! 25 Noiembrie 2014 Mai jos o sa va prezentam cateva poze din afara competitiei cu Marian, concurentul care a suferit o trauma fiind parasit de parinti la varsta de 10 ani, la un orfelinat, si-a revazut fratii dupa ani de zile, acestia fiind si ei lasati la orfelinat. Povestea cred ca o cunoasteti cu totii si de aceea probabil multi il indragesc si ne-am gandit sa va aratam cum este Marian in afara competitiei, prin cateva poze ce le puteti urmari mai jos. ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 25.11.2014 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 24 Noiembrie 2014 Va invitam sa urmariti si astazi, inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu, 24 Noiembrie 2014, atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar si inregistrari de dupa emisiune. Aflati reactiile concurentilor din timpul pauzelor, vedeti ce se intampla intre Lucian si Elena, un nou cuplu de cateva zile, care este starea lor si cat de apropiati sunt. Incercam sa va punem la dispozitie inregistrari de pe aplay, in mod special celor c... Detalii... »
Adăugat de: yce / Data: 24.11.2014 / Comentarii (0)

Iata cine risca sa paraseasca competitia Mireasa pentru fiul meu !! Rasturnare de situatie !! Astazi, 22 Noiembrie 2014, a fost o Gala dura din punct de vedere al nominalizarilor. Cea de-a 2 a parte a inceput dur, cu nominalizari, fetele vor face nominalizari de baieti, iar baietii nominalizari de fete. Fetele au fost primele care au nominalizat, iar situatia sta in felul urmator:
Pe locul 1, Mireasa Saptamanii in aceasta saptamana este Elly.
Pe locul 2 se afla Cristiana.
Iar ultimul loc protejat, locul 3 este ocupat de Elena.

... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 22.11.2014 / Comentarii (0)

1 2 3 ... 353 354 »