Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Avem o echipa castigatoare, iata cine pleaca in club !! 30 Octombrie 2014 Dupa trei zile de nesomn, de paza si de atacuri, astazi de dimineata avem o echipa castigatoare care maine seara va petrece pana in zori intr-un pub din centrul vechi. Deoarece concursul s-a incheiat iar oastea Mireselor Intunecate aveau in posesie 2 obiecte, staff-ul i-a declarat castigatori, asadar , Cristian, Elly, Carmen, Madalina, Roxana, Simona , Catalin si Danut vor merge Vineri seara in centrul vechi unde se vor intalni cu apropiatii si cu sustinatorii, cu c... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Astăzi / Comentarii (1)

Reactii dure dupa emisiunea de astazi !! Au furat sau nu totemul ?!? Dupa cum stiti concurentii de la Mireasa pentru fiul meu sunt in sarbatoarea Halloween-ului, s-au format unele echipe iar acestia trebuie sa fure obiectul pazit de cealalta echipa, daca o echipa fura toate obiectele este castigatoare si va merge joi seara impreuna cu toata echipa in centrul vechi, mai multe detalii despre concurs ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 28.10.2014 / Comentarii (7)

De Halloween concurentii se lupta pentru aur !! Regulament plus echipe ! Cu ocazia Halloween-ului concurentii au parte de o mare provocare: legenda spune ca in Casa Mireasa pentru fiul meu se afla o comoara care contine opt lingouri de aur! Lingourile pot reprezenta biletul de iesire din casa pentru opt persoane in Centrul Vechi la o petrecere data in cinstea marii sarbatori a Vrajitoarelor. Comoara poate fi gasita doar odata la o mie de ani si doar in preajma sarbatorii de Halloween. Ca sa poata gasi cufarul care contine lingourile de a... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 28.10.2014 / Comentarii (0)

Inregistrarile pauzelor publicitare din 27 Octombrie 2014 ! Vezi reactiile concurentilor din pauzele de publicitate de astazi, din emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 Octombrie 2014 de la ora 14:00. In inregistrarile de astazi, s-au surprins antrenamentele unor concurenti pentru castigarea concursului cu intrebari ! Dupa cum bine stiti cuplurile au fost supusi unui test de intrebari cu premiu de 600 de lei, cum si-au facut intrebarile pe pauzele de publicitate dar si ce alte momente au fost surprinse in inregistrarile d... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 27.10.2014 / Comentarii (0)

Clasamentul concurentilor si concurentii propusi ! 25 Octombrie 2014 In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 25 Octombrie 2014, concurentii au fost nevoiti sa faca nominalizari, baietii au facut nominalizari de fete si fetele nominalizari de baieti iar la baieti, Daniel a strans toate nominalizarile fetelor. Raluca a strans din partea baietilor 8 nominalizari .Mai jos o sa gasiti pe cine au nominalizat fetele dar si care va fi clasamentul concurentilor in aceasta gala. Cine va iesi Mireasa Saptamanii, Mirele, dar si Mama Saptamani... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 25.10.2014 / Comentarii (0)

Inregistrarile pauzelor publicitare din Gala Mpfm 25 Octombrie 2014 ! Aici gasiti inregistrarile pauzelor de publicitate din Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 25 Octombrie 2014, cat si inregistrari de dupa Finala ! Aflati ce reactii si ce discutii vor purta concurentii pe timpul pauzelor, dar si ce reactii vor avea dupa aceasta Gala plina in subiecte. Care vor fi reactiile lor si ce discutii am surprins din aceste inregistrari, aflati din materialele video de mai jos. Incercam sa va punem la dispozitie gratuit, intregistrari de ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 25.10.2014 / Comentarii (0)

1 2 3 ... 347 348 »


NOU! Mpfm.ro si pe Android