Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 07 Iulie 2015 Va asteptam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 07 Iulie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Intamplarile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din emisi... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Concurentii s-au distrat la Aqua Park, vezi VIDEO !!! In aceasta duminica concurentii au avut parte de distractie maxima, dupa atatea zile de subiecte destul de grele a venit momentul ca toti concurentii sa mearga la Aqua Park pentru a se relaxa din plin, plus ca au avut si o zi perfecta cu foarte mult soare. Distractia a fost in toi, iar din pozele de mai jos puteti observa cat de bine s-au simtit acestia. Au fost si foarte multi sustinatori care au facut poze, insa majoritatea au fost pentru Elly si Cristian, de acee... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (1)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 6 Iulie 2015 Va asteptam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 06 Iulie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Intamplarile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din emisiu... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Gala Mireasa pentru fiul meu din 4 Iulie 2015 Va invitam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 04 Iulie 2015, Vom avea parte de o Gala plina, foarte multe subiecte controversate, eliminari, suspans si dezvaluiri uluitoare. Nicolae va primi rezultatele voturilor telespectatorilor. Reactiile din timpul pauzelor de publicitate vor fi si ele foarte interesante deoarece spiritele se vor incinge in urma subiectelor de astazi. Vom inregistra si intamplari de dup... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 04.07.2015 / Comentarii (0)

In Gala Mireasa pentru fiul meu din 4 Iulie 2015 Maine ne asteapta Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 4 Iulie 2015, o Gala halucinanta cu situatii fara precedent. Cristian este in pericol de eliminare, insa de aceasta data publicul nu mai poate face nimnc, ce se va intampla cu cel mai votat concurent de pana acum vom descoperi intr-o Gala uluitoare. Tot maine, mama lui Elly va fi invitata in platoul emisiunii alaturi de fiica ei, vom avea parte de dezbateri aprige. Vom descoperi noi probe legate de cursa ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 03.07.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 03 Iulie 2015 Va asteptam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 03 Iulie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Intamplarile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din emis... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 03.07.2015 / Comentarii (0)

1 2 3 ... 395 396 »