Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
In Gala Mireasa pentru fiul meu din 23 Mai 2015 ! Iata ce puteti urmari in Gala Mireasa pentru fiul meu din aceasta Sambata, 23 Mai 2015 incepand cu ora 14:00. Evenimente de necrezut s-au intamplat de curand in casa Mireasa pentru fiul meu, Radu si Andrada s-au luat la bataie la propriu, gesturi si jigniri de neimaginat au avut loc in urma cu putin timp. Randurile se strang, un concurent va parasi competitia, atat concurentii cat si telespectatorii asteapta clasamentul acestei saptamani, au urcat ori au coborat din... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Nicolae si Catalina ocupa locul 1 detasat ! 22 Mai 2015 Clasamentul neoficial din aceasta saptamana ii situeaza pe Nicolae si Catalina pe primele locuri la o diferenta destul de mare de Cristian si Elly. Saptamana trecuta pe Mpfm.ro Catalina si Nicolae au ocupat tot primele locuri, iar in clasamentul oficial cei doi au ocupat locul 3, insa pe voturile neoficiale a fost o diferenta foarte mica intre cele doua cupluri, in aceasta saptamana numarul de voturi este cu mult mai mare iar diferenta dintre Elly si Catalina este d... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (4)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 22 Mai 2015 ! Urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 22 Mai 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Intamplarile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din emisiunea Mireasa pen... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (1)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 21 Mai 2015 ! Urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 21 Mai 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Intamplarile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din emisiunea Mireasa pentru... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 21.05.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 20 Mai 2015 ! Urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 20 Mai 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Intamplarile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din emisiunea Mireasa p... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 20.05.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 19 Mai 2015 ! Urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 19 Mai 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Intamplarile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din emisiunea Mireasa pent... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 19.05.2015 / Comentarii (0)

1 2 3 ... 387 388 »