Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 27 Iulie 2016 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay, inregistrari din noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 27 Iulie 2016, atat de la ora 11:15 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Cunoaste-ti concurentii preferati ai acestui sezon Mpfm 5, afla cum sunt ei in afara emisiunii si discutiilor purtate in direct, urmarind momente video cu acestia din pauza de publicitate, afla continuarea discutiilor dintre ei din pauzele din emisiunea d... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Cine sunt finalistii competitiei Mireasa pentru fiul meu !? Batalia pentru un loc in Marea Finala ce va avea loc pe 27 August 2016 si este din ce in ce mai apriga. In momentul de fata in competitia Mireasa pentru fiul meu au mai ramas doar 10 concurenti, 4 cupluri si 2 concurenti fara cuplu. Pana la Marea Finala mai sunt 4 saptamani, problema cea mai mare este ca in aceste 4 saptamani vor fi 4 nominalizari directe.

Daca ne uitam putin in urma, cei eliminati au fost cei fara cuplu, sa presupunem ca Vladut si Cata... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 26 Iulie 2016 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay, inregistrari din noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Marti, 26 Iulie 2016, atat de la ora 11:15 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Cunoaste-ti concurentii preferati ai acestui sezon Mpfm 5, afla cum sunt ei in afara emisiunii si discutiilor purtate in direct, urmarind momente video cu acestia din pauza de publicitate, afla continuarea discutiilor dintre ei din pauzele din emisiunea de a... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: Ieri / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 25 Iulie 2016 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay, inregistrari din noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Luni, 25 Iulie 2016, atat de la ora 11:15 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Cunoaste-ti concurentii preferati ai acestui sezon Mpfm 5, afla cum sunt ei in afara emisiunii si discutiilor purtate in direct, urmarind momente video cu acestia din pauza de publicitate, afla continuarea discutiilor dintre ei din pauzele din emisiunea de as... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: 24.07.2016 / Comentarii (0)

Denisa a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu. VIDEO ! De la inceputul competitiei Mireasa pentru fiul meu, 44 de concurenti au pasit in celebra casa cu sperante de a intalni marea iubire. Insa, inaintea Marii Finale cu doar 5 saptamani, au ramas cei mai puternici, cei mai dornici 11 concurenti !
Astazi, in Gala Mireasa pentru fiul meu, ne vom lua ramas bun de la inca un concurent. In fiecare saptamana, pana are loc Marea Finala, ne vom desparte de cate un concurent prin voturi directe, prin voturile celor din casa.
Asadar in aceasta saptamana, 23 Iulie 2016 concurentul ce a parasit competitia este Denisa.

Concurentii protejati prin voturi, ce nu pot fi propusi, sunt: Valentin si Eduard, iar din partea fetelor, Adriana si Lavinia.

Nominalizarile au fost date in unanimitate, toti concurentii au nominaliza-o pe Denisa, iar Denisa l-a nominalizat pe Catalin.
Iata cum a decurs votarea si momentul in care Denisa a parasit competitia.
... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 23.07.2016 / Comentarii (1)

Inregistrari Antenaplay din Gala Mireasa pentru fiul meu 23 Iulie 2016 Urmariti inregistrari de pe Antenaplay din timpul Galei, inregistrari a noului sezon Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 23 Iulie 2016, atat de la ora 14:00 cat si de la ora 17:00, dar vom inregistra si momente de dupa Gala. Acum este cel mai important sa urmariti concurentii chiar si in afara directului, acum trebuie sa-i cunoasteti si sa va alegeti preferatul. Vedeti ce discutii poarta concurentii sezonului 5 pe timpul pauzelor de publicitate, care sunt reactiile ... Detalii... »
Adăugat de: admin4 / Data: 23.07.2016 / Comentarii (0)

1 2 3 ... 475 476 »