Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Alexandra si Dragos sunt parinti, iata prima poza cu baietelul lor !! II stiti cu totii, au fost printre cei mai apreciati concurenti din casa Mireasa pentru fiul meu, s-au casatorit , s-au iubit iar pe data de 9 Ianuarie 2015, Alexandra si Dragos, fostii concurenti de la Mireasa pentru fiul meu au un baietel pe nume Raul Vladimir. Astazi, Alexandra a postat si prima poza cu Raul. Au fost extrem de ocupati in ultimul timp si ne putem da seama dupa lipsa activitatii pe paginile lor de facebook. Desi erau foarte activi, dupa nasterea ba... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (1)

In Gala Mireasa pentru fiul meu din 24 Ianuarie 2015 ! Vezi cele mai importante subiecte ale saptamanii in Gala Mireasa pentru fiul meu din 24 Ianuarie 2015 de la ora 14:00 si 17:00. Urmariti ultima Gala prezentata de Mirela Boureanu Vaida, ne vom desparti cateva luni bune de frumoasa prezentatoare. Dar maine in Gala, principalele subiecte il au in prim plan pe Danut, cu vechiul material de saptamana trecuta face furori si in aceasta sambata.
Seamana ca doua picaturi de apa, dar dovada suprema se afla in eprubeta... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 23.01.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 23 Ianuarie 2015 Va invitam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 23 Ianuarie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00. Astazi am avut parte de cateva discutii interesante pe timpul pauzelor, dar si de momente tandre intre indragostii, dar si de cateva certuri intre Elly si Ionela. Asadar mai jos gasiti inregistrari de pe antenaplay, pauzele de publicitate dar si inregistrari de dupa emisiunea de astazi, 23.01.201... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 23.01.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 21 Ianuarie 2015 Va invitam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 21 Ianuarie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00. Astazi am avut parte de cateva discutii interesante pe timpul pauzelor, Catalin si Ecaterina au fost foarte revoltati in urma unui telefon primit din partea unei telespectatoare, dar au fost si alte subiecte interesante. Asadar mai jos gasiti inregistrari de pe antenaplay, pauzele de publicitate ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 21.01.2015 / Comentarii (0)

Imagini inedite in supermarket, sustinatorii l-au pus pe Cristian sa o sarute cu forta pe Elly ! Iata ca astazi a aparut pe internet un material destul de controversat, mai multe persoane au comentat la videoclipul de mai jos ca sustinatorii ii manipuleaza pe concurenti. Chiar cu sezoane in urma a fost un scandal destul de puternic referitor la faptul ca sustinatorii se implica prea mult, iar in schimbul cadourilor trimise vor sa li se urmeze sfaturile, astfel acesti sustinatori se pot lauda pe grupuri ca anumiti concurenti din casa au facut ce li s-a transmis.... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 20.01.2015 / Comentarii (1)

Lucian i-a pregatit o surpriza emotionanta Elenei !! Dupa cum stiti Elena a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu in urma voturilor primite din partea telespectatorilor, dar si in urma dorindei de a incepe o noua poveste de dragoste alaturi de Lucian, fost concurent la Mireasa pentru fiul meu. Ei bine, Lucian a asteptat-o pe Elena pentru a o intampina si pentru a pleca impreuna acasa. Insa o surpriza de preoportii urma sa o astepte pe Elena, iubitul ei s-a gandit la ceva cu totul neasteptat iar in ziua... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 18.01.2015 / Comentarii (5)

1 2 3 ... 364 365 »