Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Laur si Oana sanctionati de comisia de decizie ! Oana si Laur au fost prezenti in platoul emisiunii, comisia de decizie ia atitudine si vine cu urmatorul avertisment. Deoarece acestia in mod repetat au incalcat regulamentul , inchizand lavalierele in mod repetat, au primit un ultim avertisment iar daca vor mai incalca regulamentul din nou vor fi aspru sanctionati, iar Oana nu va putea participa la urmatoarea activitate externa.... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 26.07.2014 / Comentarii (15)

Rezultatul voturilor din Gala Mireasa pentru fiul meu 26 Iulie 2014 Iata rezultatele voturilor din Gala Mpfm din aceasta dupamiaza 26 iulie 2014. Dupa cum stiti Laura a fost propusa spre eliminare, intreaga saptamana ati putut vota daca sa plece sau sa ramana mai departe in competitie. Laura a facut si un promo cu dorinta ei de a ramane mai departe pentru a putea face parte din tabloul final al acestei competitii. La inceputul emisiunii clasamentul statea in felul urmator, 46,3% si 53,7%. Iata ca a venit momentul adevarului si teles... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 26.07.2014 / Comentarii (7)

Schimbare de regulament pe ultima suta de metri !! 26 iulie 2014 Iata ca a venit si momentul schimbarii, comisia de decizie schimba regulamentul, deoarece in nici un sezon nu a ramas o singura mama in competitie, vor avea loc schimbari! Asadar, in Marea Finala fiecare mama din afara competitiei este invitata, daca doreste, poate sa dea binecuvantarea fiului ei iar daca nora ei este Mireasa Sezonului poate castiga 50% din marele premiu. Exceptie de la regula fac Alin si doamana Daniela, deoarece sunt de la inceputul competitiei si... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 26.07.2014 / Comentarii (9)

In Gala Mireasa pentru fiul meu din 26 IULIE 2014 ! Maine, 26.07.2014, ne asteapta o Finala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu cu dezvaluiri extrem de grave, doamna Iuliana vine cu dezvaluiri infioratoare referitoare la Andrei, a fost legat si internat la spital, este nebun, tatal lui este un betiv si nu lucreaza, a fost dus in camp si l-a batut pentru o suta de euro , o avertizeaza mama lui Traian pe Cristina !!! Tot maine aflam daca Laura va parasi competitia, puteti vota pana in gala pe www.voteazamireasapentrufi... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 25.07.2014 / Comentarii (2)

« 1 2 3 4 ... 473 474 »