Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
S-au dat singuri de gol, scene fierbinti s-au intamplat in hamac !? In Gala trecuta, materialul cu hamacul a starnit noi discutii, desi anumite franturi din material te ducea cu gandul la niste scene mai putin decente, Oana si Laur initial au negat aceste acuzatii si au spus ca nu s-a intamplat nimic indecent in hamac. In emisiunea de astazi, 22 Iulie 2014, un alt material cu Oana s... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 22.07.2014 / Comentarii (15)

Oana, cea mai bruscata fata din competitie ?!? Se pare ca Oana nu a scapat de bruscarile iubitilor ei. Daca pana acum s-a dovedit ca Viorel a avut un comportament violent asupra Oanei, au aparut poze in care si Laur o bruscheaza pe Oana. Acesta apare intr-o poza in care o strange extrem de tare de bratul drept iar in emisiune a 2 a zi a venit cu o vanataie pe brat, intrebata fiind de prezentatoare a spus ca a fost muscata de Laur ! Este Oana cea mai bruscata concurenta din emisiune ? Iata cateva poze... ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 22.07.2014 / Comentarii (16)

Au dat cartile pe fata, Laur a deconspirat primirea biletelelor ! Desi mai bine de 20 de minute Oana nu a recunoscut ca ar fi primit vreun biletel si a venit cu pantalonii pentru a demonstra ca nu a primit nimic, dupa o pauza publicitara, Laur s-a dus in dulapul Oanei si a venit cu o rochie primita aseara de Oana, rochia avea o gaura in tiv, iar Laur sustine ca acolo ar fi un bilet citit numai de Oana. Laur se arata deranjat si crede ca Oana si sustinatoarele lor pun la cale ceva impotriva lui. Pana la urma acestia au dat cartile ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 21.07.2014 / Comentarii (18)

« 1 2 3 4 ... 627 628 »