Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Inregistrarile pauzelor publicitare din 27 Octombrie 2014 ! Vezi reactiile concurentilor din pauzele de publicitate de astazi, din emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 Octombrie 2014 de la ora 14:00. In inregistrarile de astazi, s-au surprins antrenamentele unor concurenti pentru castigarea concursului cu intrebari ! Dupa cum bine stiti cuplurile au fost supusi unui test de intrebari cu premiu de 600 de lei, cum si-au facut intrebarile pe pauzele de publicitate dar si ce alte momente au fost surprinse in inregistrarile d... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 27.10.2014 / Comentarii (0)

Clasamentul concurentilor si concurentii propusi ! 25 Octombrie 2014 In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 25 Octombrie 2014, concurentii au fost nevoiti sa faca nominalizari, baietii au facut nominalizari de fete si fetele nominalizari de baieti iar la baieti, Daniel a strans toate nominalizarile fetelor. Raluca a strans din partea baietilor 8 nominalizari .Mai jos o sa gasiti pe cine au nominalizat fetele dar si care va fi clasamentul concurentilor in aceasta gala. Cine va iesi Mireasa Saptamanii, Mirele, dar si Mama Saptamani... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 25.10.2014 / Comentarii (0)

Inregistrarile pauzelor publicitare din Gala Mpfm 25 Octombrie 2014 ! Aici gasiti inregistrarile pauzelor de publicitate din Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 25 Octombrie 2014, cat si inregistrari de dupa Finala ! Aflati ce reactii si ce discutii vor purta concurentii pe timpul pauzelor, dar si ce reactii vor avea dupa aceasta Gala plina in subiecte. Care vor fi reactiile lor si ce discutii am surprins din aceste inregistrari, aflati din materialele video de mai jos. Incercam sa va punem la dispozitie gratuit, intregistrari de ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 25.10.2014 / Comentarii (0)

Elena si Lucian au decis sa ia o pauza in relatia lor ! 24 Octombrie 2014 Se pare ca este la moda ca in acest sezon cuplurile formate sa ia cate o pauza. Dupa Cristian si Elly, Elena si Lucian incepand de astazi au cazut de comun acord sa puna pauza acestei relatii. Elena a venit cu aceasta propunere deoarece vrea sa-si faca ordine in ganduri, prea a fost atacata in ultimul timp si nu se mai regaseste, mai mult vrea sa paraseasca si competitia, doreste sa fie singura nu se mai recunoaste si asta simte in acest moment. Luci o intelege foar... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 24.10.2014 / Comentarii (5)

Inca un concurent a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu ! 24 Octombrie 2014 Iata ca se strang randurile, inca 2 persoane parasesc competitia Mireasa pentru fiul meu, mai devreme de termen. Este vorba despre Flavius si mama lui doamna Gheorghita, care au fost chemati in camera confesiunilor si probabil comisia de decizie le-a dat mana libera la decizia de a ramane sau nu in competitie, dar vom afla in Gala de maine ce s-a intamplat de fapt. Dupa cum stiti atat Flavius cat si doamna Gheorghita au avut probleme medicale si asta ar fi singurul ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 24.10.2014 / Comentarii (2)

In Gala Mireasa pentru fiul meu din 25 Octombrie 2014 ! Ne asteapta o Finala Saptamanala spectaculoasa, maine in Gala Mireasa pentru fiul meu din 25 Octombrie 2014 va fi gala deciziilor, evenimente de ultim moment aduce noi schimbari in competitie. Vedeti ce se va intampla cu Falvius si doamna Gheorghita, ce decizii vor trebui sa ia. Aflati ce se intampla intre Cristian si Elly, dar si ce a discutat Cristian cu Danut despre fetele din competitie la ora 6 dimineata. Nu uitati sa va sustineti si favoritii, in Finala Mireas... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 24.10.2014 / Comentarii (0)

« 1 2 3 4 ... 347 348 »


NOU! Mpfm.ro si pe Android