Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Imagini Video dupa Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 30 August 2014 Vezi imagini video nedifuzate pe post, daca nu poti urmari aplay, in acest articol vom adauga inregistrari din timpul pauzelor si dintre emisiuni, dar si momente video de dupa miezul noptii, imagini video de dupa Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 2014. Va vom tine la curent cu tot ce se intampla pe timpul pauzelor publicitare ! ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (2)

Pronosticuri si pariuri pentru Marea Finala MPFM 2014 ! Va invitam sa facem pariurile pentru Marea Finala Mireasa pentru fiul meu ce va avea loc astazi 30 August 2014 incepand cu 20:30 pe antena 1. Printr-un comentariu va invitam sa faceti pronosticurile despre clasamentul concurentilor, cine va fi Mireasa competitiei, dar si cine va parasi competitie in seara Marii Finale ! Asadar cine este cel mai aproape de clasamentul oficial, este declarat cel mai inteligent parior ! ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (20)

Dezvaluiri bomba ! Exista martori in cazul incalcarii regulei 25 ?!? Iata ca si in ultima zi a competitiei Mireasa pentru fiul meu, inca se mai fac dezvaluiri ! In emisiunea de astazi 29 August 2014, de la o cearta intre Andrei si Laur, acesta a dezvaluit ca atat el cat si Alin au stiut ca Oana si Laur au incalcat regula 25, mai mult Alin ar fi si auzit cum cei doi intretineau relatii. Andrei a mai dezvaluit ca Laur ar fi cerut bani de la Alin pentru a-l proteja pana in Marea Finala. Laur neaga toate aceste acuzatii si spune despre A... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 29.08.2014 / Comentarii (13)

Cu o zi inainte de Marea Finala, Oana implineste 26 de ani ! Iata ca astazi 29 August 2014, concurenta Oana de la Mireasa pentru fiul meu implineste varsta de 26 de ani inainte cu o zi de Marea Finala. Oana a ocupat o lunga perioada de timp pozitia unu in clasamentul concurentilor, a fost mai mereu in centrul atentiei, iar astazi de ziua ei spune ca nu se simte implinita pe deplin. La multi ani Oana. ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 29.08.2014 / Comentarii (8)

Parerea fostilor concurenti despre actualii concurenti ! Dupa cum stiti in editia speciala de astazi 27 August 2014, Lorena, George, Dragos, Alin, Andreea, doamna Luminita si doamna Cristina au fost invitatii speciali de astazi. Dupa ce au retrait momentele din aceasta competitie, frumoasa prezentatoare i-a luat la intrebari despre actualii concurenti. Dragos a facut foarte multe premonitii despre fostii concurenti si cele mai multe s-au adeverit, in materialul de mai jos vedeti pe cine vede Dragos casatorit si pe cine nu... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 27.08.2014 / Comentarii (2)

Povestea emotionanta dintre Lorena si George ! 27 August 2014 In editia speciala Mireasa pentru fiul meu de astazi 27 August 2014, fostii concurenti ai sezonului 2 Mireasa pentru fiul meu au fost invitati in platoul emisiunii. Acestia au retrait momente unice alaturi de actualii concurenti, iata povestea de dragoste dintre Lorena si George in urmatorul material. ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 27.08.2014 / Comentarii (3)

« 1 2 3 4 ... 325 326 »