Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Andreea a fost descalificata din competitia Mireasa pentru fiul meu 1 Octombrie 2014 Iata ca plecarea lui Alexandru a dus si la descalificarea Andreei ! Astazi 1 Octombrie 2014, comisia de decizie printr-o scrisoare, a anuntat descalificarea Andreei, aceasta fiind nevoita sa suporte termenii din contract si anume despagubiri in valoare de 30.000 de euro ! A spus ca nu rezista fara Alexandru in aceasta competitie, ca s-au cunoscut din afara competitiei si vrea sa lupte pentru el, dar ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (6)

Petrecere VIP in casa Mireasa pentru fiul meu ! Imagini Video Finalistii saptamanii trecute au avut ocazia sa isi aleaga prietenii pentru a participa la o super petrecere. Ceea ce s-a si intamplat luni dupa emisiune. Asadar cei care au participat la petrecerea VIP sunt finalistii, Cristian si Elly, impreuna cu Lucian si Elena, Valentina si Daniel, Flavius si Raluca, Marian si Madalina, Stefan si Roxana. Acestia au avut parte de macaruri pentru orice gust, jocuri pe televizor, masa de pung pong si muzica buna, cum a decurs petr... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Inregistrari din pauzele publicitare 1 Octombrie 2014 ! Ne-am gandit sa inregistram si pauzele de publicitate pentru cei care nu au antena play ! Mai jos gasiti inregistrarile din pauzele publicitare a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 1 Octombrie 2014 de la ora 14:00. Astazi este prima emisiune in care baietii, rand pe rand participa si ei la emisiunea din direct de la ora 14:00, iata ce se intampla pe pauzele publicitare. ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Interviu in exclusivitate cu Alexandru, iata ce parere are despre gestul Andreei !! In emisiunea de astazi, 29 Septembrie 2014, Andreea a aflat ca Alexandru a parasit competitia pe motive medicale, de atunci aceasta si-a schimbat atitudinea si doreste sa paraseasca chiar astazi competitia Mireasa pentru fiul meu. Chiar in pauza de o ora, Andreea a incercat sa sara gardul dar nu a reusit. Tot Andreea a afirmat faptul ca il cunoaste pe Alexandru dinainte sa intre in competitie, a pastrat legatura cu el pe Facebook si la telefon. Dupa cum pare, Andreea s-a indragostit de Alexandru. Astazi dupa toate acestea, am luat legatura cu Alexandru si ne-a acordat un scurt interviu ! Iata ce ne-a spus ...... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 29.09.2014 / Comentarii (0)

Andreea in pragul disperarii, vrea sa sara gardul !!! Dupa plecarea lui Alexandru, Andreea este extrem de afectata si vrea sa paraseasca urgent aceasta competitie indiferent de consecinte. Andreea a mai marturisit in direct ca aceasta l-a cunoscut pe Alexandru inainte de competitie prin intermediul telefonului si prin retelele de socializare, probabil au planuit parcursul lor in aceasta competitie insa planurile de acasa nu au coincis cu cele din competitie. Andreea a marturisit ca este indragostita de Alexandru si pro... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 29.09.2014 / Comentarii (0)

Noutati despre Oana si Laur 29 Septembrie 2014 ! Iata ca a venit randul Oanei si a lui Laur sa scriem cateva noutati despre ei. Desi foarte multe zvonuri au spus ca cei doi s-ar fi despartit, ei bine nu este asa, cei doi petrec foarte mult timp impreuna, s-au mutat in Bucuresti si deocamdata o duc din vacanta in vacanta ! Au fost putin plecati in afara tarii, dupa care la mare. Cei doi deocamdata se inteleg si va vom tine la curent daca se intampla ceva. Pana atunci va invit sa va uitati la multimea de poze cu cei... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 29.09.2014 / Comentarii (6)

1 2 3 ... 338 339 »


NOU! Mpfm.ro si pe Android