Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
In Gala Mireasa pentru fiul meu din 01 Noiembrie 2014 ! Nu trebuie sa ratati Finala Mireasa pentru fiul meu din aceasta saptamana, 01 Noiembrie 2014, incepand cu ora 14:00 si 17:00 ! Subiecte extrem de interesante si de palpitante, declaratii soc facute de unii concurenti ce sunt intr-un cuplu. Tot maine vom urmari si imagini de la patrecerea organizata de Halloween, ce intamplari au avut loc acolo si cu cine s-au intalnit concurentii aflam in Gala din 01.11.2014. Astazi aflam si daca Madalina impreuna cu doamna Ecaterin... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (2)

Inregistrarile pauzelor publicitare din 31 Octombrie 2014 ! Astazi este sarbatoare in casa Mireasa pentru fiul meu, concurentii se intrec in personaje infricosatoare. Astazi fetele au avut de dus la bun sfarsit si o proba, 5 fete vs 5 fete vor trebui sa gateasca 2 prajituri pe parcursul emisiunii din direct, mamele acorda note, iar echipa castigatoare va primi cate 100 de lei in plus la buget, iar echipa pierzatoare va avea de facut 3 zile curatenie in bucatarie. Aflati din inregistrarile de mei jos cum se descurca fetele in... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Scenete de Halloween si Karaoke in casa Mireasa pentru fiul meu ! 30 Octombrie 2014 Activitati peste activitati in casa Mireasa pentru fiul meu, in ultima vreme concurentii nici nu mai au timp sa se odihneasca din pricina activitatilor, daca pana acum au avut de pazit, respectiv de furat totemuri, azi de dimineata s-a anuntat si echipa castigatoare, insa in aceasta seara fiecare echipa va interpreta cate o poveste de groaza cu ocazie serii de Halloween, mai exact, fiecare echipa filmeaza cate o sceneta de groaza iar publicul va vota sceneta cea mai tare. Insa dupa filmari, concurentii au avut parte de o petrecere infioratoare unde facut si karaoke, ceva de speriat, mai multe va invitam sa urmariti din urmatoarele materiale video. ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 30.10.2014 / Comentarii (3)

Avem o echipa castigatoare, iata cine pleaca in club !! 30 Octombrie 2014 Dupa trei zile de nesomn, de paza si de atacuri, astazi de dimineata avem o echipa castigatoare care maine seara va petrece pana in zori intr-un pub din centrul vechi. Deoarece concursul s-a incheiat iar oastea Mireselor Intunecate aveau in posesie 2 obiecte, staff-ul i-a declarat castigatori, asadar , Cristian, Elly, Carmen, Madalina, Roxana, Simona , Catalin si Danut vor merge Vineri seara in centrul vechi unde se vor intalni cu apropiatii si cu sustinatorii, cu c... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 30.10.2014 / Comentarii (1)

Reactii dure dupa emisiunea de astazi !! Au furat sau nu totemul ?!? Dupa cum stiti concurentii de la Mireasa pentru fiul meu sunt in sarbatoarea Halloween-ului, s-au format unele echipe iar acestia trebuie sa fure obiectul pazit de cealalta echipa, daca o echipa fura toate obiectele este castigatoare si va merge joi seara impreuna cu toata echipa in centrul vechi, mai multe detalii despre concurs ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 28.10.2014 / Comentarii (7)

De Halloween concurentii se lupta pentru aur !! Regulament plus echipe ! Cu ocazia Halloween-ului concurentii au parte de o mare provocare: legenda spune ca in Casa Mireasa pentru fiul meu se afla o comoara care contine opt lingouri de aur! Lingourile pot reprezenta biletul de iesire din casa pentru opt persoane in Centrul Vechi la o petrecere data in cinstea marii sarbatori a Vrajitoarelor. Comoara poate fi gasita doar odata la o mie de ani si doar in preajma sarbatorii de Halloween. Ca sa poata gasi cufarul care contine lingourile de a... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 28.10.2014 / Comentarii (0)

1 2 3 ... 347 348 »


NOU! Mpfm.ro si pe Android