Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Eva P. sustine Raymond si Constantina iata reactiile din pauza ! Iata ca dupa ce a sustinut din multe puncte de vedere pe Oana, apoi pe Laur si Oana si a ajutat la formarea cuplului Oana - Laur, Eva Popescu, mult disputata sutinatoare, astazi a trimis flori si intr-o scrisoare a spus ca sustine Raymond si Constantina. Pe pauza de publicitate Oana si Laur au incercat sa evite anumite comentarii insa nu s-au putut abtine, acestia sunt de parere ca urcarea Constantinei pe primul loc se datoreaza Evei Popescu ! Credeti ca este posibi... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Astăzi / Comentarii (19)

A intrat amazoana a iesit raymondista !! Iata ca astazi, in emisiunea de dupamiaza, Laura concurenta care a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu, a fost invitata in platoul emisiunii. Acum cateva luni, Laura a intrat in casa afirmand ca a facut parte din grupul Amazoane si Spartani ! Acum cand a iesit, aceasta sustine ca este mandra ca va sustine Raymond si Constantina. De-a lungul competitiei majoritatea concurentilor care au iesit au spus ca vor sustine Raymond si Constantina. Laura afirma ca singu... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Astăzi / Comentarii (12)

Oare se va schimba clasamentul sau batalia se duce intre Oana si Constantina? Daca pana acum concurentii Mpfm au fost putin mai detasati si nu au mai intrat atat de mult in conflicte cu siguranta schimbarea regulamentului anuntata in Finala Saptamanii va aduce mari schimbari de situatie.Concurentii deja isi facusera planurile ca oricare fata ar iesi Mireasa Competitiei banii se vor impartii in mod egal la finalisti.Se pare insa ca acum cuplurile au un motiv in plus sa "lupte" dat fiind faptul ca Mireasa Competitiei impreuna cu cel care se va ... Detalii... »
Adăugat de: BABY / Data: Astăzi / Comentarii (18)

Oana si Laur Dj. de duminica 27 Iulie 2014 Duminica 27.08.2014, Oana si Laur au avut ocazia sa participe la programul de radio de pe aplay timp de o ora cu telespectatorii. Aflati cu cine au interactionat, ce sfaturi au primit dar nu in ultimul rand ce critici au primit din partea telespectatorilor. Daca doriti sa urmariti intreaga ora cu Laur si Oana la dj., mai jos gasiti video complet din 27.07.2014. ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Astăzi / Comentarii (9)

1 2 3 ... 473 474 »