Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Sunteti pregatiti de nunta?!? Alin si Andreea Mpfm2 se vor casatori religios in data de 04.10.2014! Finalisti ai sezonului 2 Mpfm Andreea si Alin si-au unit destinele in Marea Finala a sezonului trecut.Si desi multi nu au crezut in dragostea lor iata ca cei doi sunt in prezent foarte fericiti impreuna.Alin si Andreea au decis ca in acest an pe data de 04 octombrie 2014 sa se cunune si religios.Cu aceasta ocazie le dorim si noi tot binele din lume si Casa de piatra! Iata si cateva poze din vacanta petrecuta recent de cei doi indragostitit:... Detalii... »
Adăugat de: BABY / Data: Ieri / Comentarii (3)

Frumoasele concurente in rochii de mireasa !! 19 August 2014 Frumoasele concurente de la Mireasa pentru fiul meu au probat diverse rochii de mireasa pentru Marea Finala. Extraordinar de frumoase dupa cum puteti vedea si in pozele de mai jos. Atat Athena Philip cat si Best Bride le-au asigurat frumoasele rochii. Va lasam sa savurati pozele dupa care sa reveniti si cu pareri. Ce concurenta va place cel mai mult in rochie de mireasa ? Pentru a vedea pozele in marimea lor, faceti click pe fiecare poza in parte pentru a o deschide... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 18.08.2014 / Comentarii (4)

Concurentii au facut turul Bucurestiului 17 August 2014 Concurentii de la Mireasa pentru fiul meu au facut turul Bucurestiului duminica dupamiaza 17 August 2014. Atat fanii cat si familiile lor i-au asteptat si au facut o multime de poze. Prezenti au fost parintii lui Laur, sora lui Raymond, Cornelia fosta concurenta care sustine Raymond si Constantina, mama Cristinei, dar si alte persoane, sustinatori diversi. Plimbarea a fost una lunca, concurentii s-au putut bucura de popasuri, iar pozele sunt extrem de multe. Mai jos... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 18.08.2014 / Comentarii (4)

Mireasa Saptamanii si concurentii propusi in Gala din 16 August 2014 ! Afla aici cine a iesit Mireasa Saptamanii in Finala Mireasa mireasa pentru fiul meu din 16.08.2014, dar si cine sunt concurentii propusi spre eliminare in Gala de astazi 16 August 2014. Astazi se fac cele mai dure nominalizari, care vor conduce la cele mai dureroase eliminari, cel putin doi concurenti vor fi propusi spre eliminare, iar saptamana viitoare cel putin un concurent va parasi competitie. Cine se va afla in pericol de eliminare cu doar 2 saptamani inainte ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 16.08.2014 / Comentarii (21)

1 2 3 ... 479 480 »