Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Conflict intre baieti ! S-a lasat cu amenintari !! 16 Septembrie 2014 In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 16 Septembrie 2014 de la ora 12:00, de la o mica gluma s-a ajuns la amenintari ! Dintr-o confuzie facuta de Roxana, ca din baietii cu mame nu ai ce alege, Mihail pe baza acestor confuzii a glumit spunand ca este adevarat acest lucru, baietii fara mame sunt mai frumosi decat cei cu mame. De aici Stefan s-a aratat extrem de deranjat iar acestia s-au intepat putin. Si Nicolae la un moment dat a facut un gest si tot Stefan... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Astăzi / Comentarii (0)

Andreea in pragul disperarii, are de gand sa sara gardul ?!? 15 Septembrie 2014 Dupa o saptamana de competitie o concurenta din casa Mireasa pentru fiul meu a cedat, isi cere eliminarea. In emsiunea de astazi 16.09.2014 de la ora 14:00 Andreea pare ca a cedat. Se pare ca intalnirea cu baietii a fost o cauza deoarece a fost singura fata ce nu a fost aleasa de baieti. Andreea spune ca plange in fiecare zi si doreste sa paraseasca aceasta competitia. Atat prezentatoarea cat si concurentii din casa o sfatuiesc sa nu faca un gest necugetat si sa astepte nominalizarile. O vedeti pe Andreea in stare sa sara gardul ? De la ce credeti ca a cedat atat de usor ? ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Intalnire romantica, doi baieti au fost alesi de doua fete !!! Iata ca deja avem si doua intalniri romantice, din cele doua o intalniri este posibil sa se sfarseasca cel putin cu formarea primului cuplu din sezonul 4. Valentina a avut de ales intre 12 baieti, aceasta l-a ales pe Daniel pentru o intalnire romantica. Cei doi s-au cunoscut mai la o cina pe malul unui lac. Valentina a spus despre Daniel ca este tiparul unui posibil iubit dar inca este prea devreme sa se pronunte. Daniel doreste sa cunoasca si restul fetelor.
... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 13.09.2014 / Comentarii (0)

Danut, Mihail si Marian la intalnirea de 5 minute cu fetele !!! Ultimul baiat din casa care a stat de vorba cu cele 4 fete este Mihail. Dupa cele 5 minute Mihail a dorit sa petreaca mai mult timp alaturi de Carmen. Mihail spune despre Carmen ca este o fata frumoasa, desteapta dar totusi vrea sa vada si restul fetelor. ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 13.09.2014 / Comentarii (0)

Cristian, Daniel si Alexandru la intalnirea de 5 minute cu fetele ! A venit randul lui Alexandru sa cunoasca cele 4 fete. Dupa 5 minute Alex a ales sa petreaca mai mult timp cu Valentina. Acesta a ales-o pe Valentina deoarece a considerat ca este mai vorbareata. Alexandru spune ca Valentina este o femeie atragatoare, dar este interesat sa cunoasca si restul fetelor. ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 13.09.2014 / Comentarii (0)

Mama si Mireasa Saptamanii din 13 Septembrie 2014 !! Iata ca dupa o saptamana telespectatorii au de spus un cuvant important. Astazi 13 Septembrie 2014 se voteaza mama si Mireasa Saptamanii pentru prima data in sezonul 4. Concurentele care si-au facut deja loc in inimile telespectatorilor vor avea parte de surprize, in primul rand vor trebui sa aleaga, se vor imparti bani din marea premiu, Mama si Mireasa Saptamanii vor imparti suma de 5.000 de lei, dar mai multe vom afla in cea de-a 2 a parte. Liniile de votare sunt ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 13.09.2014 / Comentarii (4)

1 2 3 ... 333 334 »


NOU! Mpfm.ro si pe Android