Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Elena si Lucian au decis sa ia o pauza in relatia lor ! 24 Octombrie 2014 Se pare ca este la moda ca in acest sezon cuplurile formate sa ia cate o pauza. Dupa Cristian si Elly, Elena si Lucian incepand de astazi au cazut de comun acord sa puna pauza acestei relatii. Elena a venit cu aceasta propunere deoarece vrea sa-si faca ordine in ganduri, prea a fost atacata in ultimul timp si nu se mai regaseste, mai mult vrea sa paraseasca si competitia, doreste sa fie singura nu se mai recunoaste si asta simte in acest moment. Luci o intelege foar... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (3)

Inca un concurent a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu ! 24 Octombrie 2014 Iata ca se strang randurile, inca 2 persoane parasesc competitia Mireasa pentru fiul meu, mai devreme de termen. Este vorba despre Flavius si mama lui doamna Gheorghita, care au fost chemati in camera confesiunilor si probabil comisia de decizie le-a dat mana libera la decizia de a ramane sau nu in competitie, dar vom afla in Gala de maine ce s-a intamplat de fapt. Dupa cum stiti atat Flavius cat si doamna Gheorghita au avut probleme medicale si asta ar fi singurul ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

In Gala Mireasa pentru fiul meu din 25 Octombrie 2014 ! Ne asteapta o Finala Saptamanala spectaculoasa, maine in Gala Mireasa pentru fiul meu din 25 Octombrie 2014 va fi gala deciziilor, evenimente de ultim moment aduce noi schimbari in competitie. Vedeti ce se va intampla cu Falvius si doamna Gheorghita, ce decizii vor trebui sa ia. Aflati ce se intampla intre Cristian si Elly, dar si ce a discutat Cristian cu Danut despre fetele din competitie la ora 6 dimineata. Nu uitati sa va sustineti si favoritii, in Finala Mireas... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Inregistrarile pauzelor publicitare din 24 Octombrie 2014 ! Vezi inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 24 Octombrie 2014. Si astazi au fost subiecte interesante atat pe pauzele de publicitate cat si in direct, Gina a fost in platoul emisiunii, a venit pentru a-si lua masina acasa. Pe timpul pauzelor Elly si Cristian pareau ca s-au impacat, acestia s-au imbracisat si pupacit pe pauze, dar sa vedem ce se intampal mai departe. Mai jos gasiti intregistrarile din timpul pauzelor d... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: Ieri / Comentarii (0)

Inregistrarile pauzelor publicitare din 23 Octombrie 2014 ! Vezi si inregistrarile pauzelor publicitare de astazi, 23 Octombrie 2014, din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la ora 14:00. Si astazi ati avut ce vedea, in primul rand vestea ca cel mai votat cuplu a luat decizia de a pune pauza relatiei, a afectat multi sustinatori. Cristian este cel care a dorit sa ia o pauza si vedeti pe inregistrarile din pauza ca sunt si alte motive pentru care a luat aceasta decizie. Si Danut a fost foarte implicat in diferite subiecte pe... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 23.10.2014 / Comentarii (0)

Decizie soc, Cristian a luat o pauza in relatie cu Elly ! 23 Octombrie 2014 Decizie grea pentru Elly in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, de la ora 14:00, iubitul ei Cristian a decis sa puna pauza relatiei. Cristian a afirmat ca nu este destul de indragostit de Elly, mai mult acesta doreste si sa paraseasca competitia, are nevoie de o pauza pentru a-si face ordine in ganduri, din cate intelegem pare ca acesta s-a pripit in formarea cuplului cu Elly. Pe pauza de publicitate Cristian a mai adus cateva motive in discutie pentru luar... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 23.10.2014 / Comentarii (4)

1 2 3 ... 346 347 »


NOU! Mpfm.ro si pe Android