Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
INCREDIBIL ! Asa zisa Gabi sora acuzata ca ii face avansuri lui Cristian !!! Daca in casa Mireasa pentru fiul meu deocamdata este pace, afara lucrurile stau altfel, sustinatorii se ataca intre ei iar acuzatiile nu sunt deloc usoare. Dupa cum o stiti pe asa zisa Gabi "sora", o sustinatoare care a aparut in nenumarate randuri in arena din platoul emisiunii, dar ati putut sa o vedeti oriunde s-au deplasat Elly si Cristian. Ei bine aceasta Gabi a fost si la Hanul Drumetului, acolo unde concurentii s-au distrat sambata, foarte multi sustinatori a... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 21.04.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 21 Aprilie 2015 ! Inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 21 Aprilie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Discutiile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din emisiunea Mireasa pentru fiul... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 21.04.2015 / Comentarii (1)

Petru a recunoscut in direct ca si-a lovit fostele iubite ! In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 20 Aprilie 2015, Petru a facut niste dezvaluiri socante despre trecutul lui. A recunoscut ca si-a lovit doua dintre fostele iubite. Mai mult Petru a dat si detalii despre modul in care a facut aceste gesturi, spune el ca toate acestea s-au intamplat din gelozie, dar mai spune ca a regretat enorm ca a tras cu palma in acele fete. A recunoscut in direct toate detaliile si cum se spune, greseala recunoscuta este pe jumata... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 20.04.2015 / Comentarii (1)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 20 Aprilie 2015 ! Inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 20 Aprilie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Discutiile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din emisiunea Mireasa pentru fiul ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 20.04.2015 / Comentarii (0)

Iata cum a decurs prima intalnire intre Cristian si tatal lui Elly ! In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 18 Aprilie 2015, foarte multi sustinatori au asteptat cu sufletul la gura sa afle cum a decurs intalnirea dintre Cristian si familia lui Elly. Dupa toate ce s-au intamplat, dupa ce familia lui Elly au repetat de nenumarate ori ca Cristian nu va fi acceptat in familia lor si astazi ne-am asteptat la un refuz din partea familiei lui Elly, insa astazi am vazut o impacare, tatal lui Elly si-a cerut iertare de la Cristian pentru... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 18.04.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Gala Mireasa pentru fiul meu din 18 Aprilie 2015 Va invitam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 18 Aprilie 2015, Se anunta si astazi o Gala plina de controverse, Cristian pentru prima oare se intalneste cu tatal lui Elly, vor fi probe de foc si probabil si reactii pe masura. Va fi o gala spectaculoasa si nu trebuie sa ratati inregistrarile pauzelor de publicitate. Vom inregistra si intamplari de dupa Gala, asadar daca nu aveti posibilitatea unui cont aplay... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 18.04.2015 / Comentarii (5)

« 1 2 3 4 ... 382 383 »