Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 26 Martie 2015 ! Va invitam si astazi sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de, Joi 26 Martie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. De la ora 14:00 Cristian isi va face prezenta in platoul emisiunii, aflati reactii, aflati discutii noi si detalii noi. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 26.03.2015 / Comentarii (0)

Iata motivul pentru care Cristian a sarit gardul competitiei ! Iata ca dupa 3 zile de cand Cristian a decis sa sara gardul, astazi pentru prima oara s-a difuzat un material in care Cristian isi spune oful, pentru prima oara acesta apare pe un meterial si ne spune care sunt motivele pentru care a decis sa recurga la acest gest, cu lacrimi in ochi, cearta cu Elly l-a afectat extrem de mult. Faptul ca a fost certat de Elly ca nu a vorbit cu mama ei l-a descurajat si mai mult explicand oarecum ca emotia l-a impiedicat sa poarte o d... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 25.03.2015 / Comentarii (2)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 25 Martie 2015 ! Va invitam si astazi sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de, Miercuri 25 Martie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Astazi va fi o zi si mai intensa deoarece si Radu a sarit gardul competitiei, astazi vom afla daca Cristian va veni in platoul emisiunii, aflati reactii, aflati discutii no... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 25.03.2015 / Comentarii (0)

Intalnirea dintre Elly si Cristian ora 20:00 !? Inregistrari Aplay Au trecut 2 zile de cand Cristian a sarit gardul competitiei Mireasa pentru fiul meu, atat ieri cat si in emisiunea de astazi s-a discutat foarte mult in incercarea de a afla motivul pentru care acesta a decurs la un asemenea gest. Elly se afla intr-o stare de soc de cand a sarit gardul, de doua zile isi doreste din suflet sa il vada, sa se intalneasca cu el si sa-i raspunda la intrebarea "De ce ?". In emisiunea de astazi Elly a fost anuntata ca la ora 20:00, astazi... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 24.03.2015 / Comentarii (25)

Radu a sarit gardul competitiei, iata motivul !! Iata ca al-2-lea concurent in aceeasi saptamana recurge la acest gest extrem. Dupa ce Cristian a sarit gardul duminica, astazi in emisiune, spre finalul ei, Radu a decis si el sa paraseasca competitia sarind gardul. Motiv este unul foarte clar, o cadere nervoasa. Puţin după ce a început emisiunea, băieţii au fost chemaţi să participe la emisiune, deşi iniţial fuseseră anunţaţi că nu vor lua parte. Radu era îmbrăcat în pantaloni trei sferturi şi a zis că nu se mai sc... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 24.03.2015 / Comentarii (7)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 24 Martie 2015 ! Va invitam si astazi sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de, Marti 24 Martie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Astazi Cristian va veni in platoul emisiunii, iar inregistrarile pauzelor de publicitate va vor arata multe, aflati reactii, aflati discutii noi si detalii noi. Se anunta si a... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 24.03.2015 / Comentarii (14)

« 1 2 3 4 ... 376 377 »