Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Elly si Cristian, o casatorie imposibila !?! Cel mai votat cuplu de la inceputul sezonului, Elly si Cristian, au trecut prin perioade extrem de grele din pricina neintelegerilor cu familia lui Elly.
Daca la inceput tatal lui Elly nu era de acord cu aceasta relatie, acum, spre final de competitie, mama lui Elly se opune vehement unei eventuale casatorii in aceasta emisiune.
Astazi doamna Andreea a intrat in legatura directa si a continuat sa critice atitudinea lui Cristian de-a lungul competitiei.... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 01.07.2015 / Comentarii (1)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 01 Iulie 2015 Va asteptam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 01 Iulie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Intamplarile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din em... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 01.07.2015 / Comentarii (0)

Ce se intampla cu adevarat intre Andrada si Cristi ?! Dupa cum a-ti aflat deja, Andrada si Cristi sunt in tatonari de dupa despartirea Andradei de Radu.
De cateva saptamani, ce doi au mers mai departe si petrec din ce in ce mai mult timp impreuna, iar sarutarile sunt zilnice, doar ca oficial, cei doi inca nu au format un cuplu.
In emisiune de astazi, Cristi a declarat ca isi doreste o relatie adevarata cu Andrada, insa ea continua sa refuze, mai mult, in emisiune de astazi cei doi aproape ca au intrat int... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 30.06.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 30 Iunie 2015 Va asteptam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 30 Iunie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Intamplarile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din emisi... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 30.06.2015 / Comentarii (0)

Andrada si Cristi formeaza un cuplu din data de 16 iunie! Emisiunea de astazi din 29 iunie 2015 de la ora 14:00 a venit cu o veste importanta:Andrada si Cristi formeaza un cuplu din data de 16 iunie.
Andrada si Cristi au anuntat oficial ca formeaza un cuplu in aceasta competitie.
Cei doi s-au sarutat pentru prima data pe canapeaua verde.Insa sustinatorii Andradei si a lui Radu continua sa le trimita cadouri impreuna,ceea ce pe Cristi il deranjeaza.
Cristi:”Ma deranjeaza ca le primea si multumea cu zamb... Detalii... »
Adăugat de: clubulechipamea / Data: 29.06.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu din 29 Iunie 2015 Va asteptam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 29 Iunie 2015 atat de la ora 12:00 cat si de la ora 14:00, dar vom inregistra si momente de dupa emisiune. Aflati cum reactioneaza concurentii atunci cand nu sunt in direct. Se anunta si astazi subiecte incendiare si va asteptam sa urmariti reactiile lor din timpul pauzelor de publicitate. Intamplarile ating cote maxime, asadar nu pierdeti pauzele din emisiu... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 29.06.2015 / Comentarii (1)

« 1 2 3 4 ... 395 396 »