Mpfm.Ro
Principală » Arhiva intrărilor
Lucian i-a pregatit o surpriza emotionanta Elenei !! Dupa cum stiti Elena a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu in urma voturilor primite din partea telespectatorilor, dar si in urma dorindei de a incepe o noua poveste de dragoste alaturi de Lucian, fost concurent la Mireasa pentru fiul meu. Ei bine, Lucian a asteptat-o pe Elena pentru a o intampina si pentru a pleca impreuna acasa. Insa o surpriza de preoportii urma sa o astepte pe Elena, iubitul ei s-a gandit la ceva cu totul neasteptat iar in ziua... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 18.01.2015 / Comentarii (5)

In Gala Mireasa pentru fiul meu din 17 Ianuarie 2015 Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 17 Ianuarie 2015. Maine ne asteapta o Finala Saptamanala senzationala din toate punctele de vedere. Gala va fi prezentatata atat de Mirela Boureanu Vaida cat si de Andreea Mantea. Subiectele vor fi de senzatie, vom afla testul adn dintre Cristian si fratele lui, Florin, sunt sau nu frati de sange ? Vedeti momentul in care Marian si Cristiana au decis sa puna punct relatiei. Un filmulet a facut inconjorul internetu... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 16.01.2015 / Comentarii (0)

Inregistrari Antenaplay Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2015 Va invitam sa urmariti inregistrarile pauzelor de publicitate din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 16 Ianuarie 2015 de la ora 12:00 si 14:00, dar si inregistrari de dupa emisiune. In pauzele de astazi, Danut s-a certat putin cu fetele deoarece petrec prea mult timp in fata oglinzii si nu sunt punctuale. S-au intamplat lucruri normale deocamdata, sa vedem ce se intampla in pauzele de la ora 14:00 dar si dupa emisiune. Incercam sa va punem la dispozitie ma... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 16.01.2015 / Comentarii (0)

Va intra Florin fratele lui Cristian in competitia Mireasa pentru fiul meu ? In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 15 Ianuarie 2015 si nu numai, s-a tot batut apropoul ca Florin, fratele lui Cristian sa intre in aceasta competitie. Mai mult chiar si Florin si-a aratat oarecum dorinta sa intre in aceasta competitie, Danut si Cristian i-au explicat cum ar putea sa se inscrie iar Florin a cam luat in serios varianta de a intra din Februarie. In emisiunea de astazi, intrebat de Mirela, Cristian a declarat ca ar fi incantat sa intre si ... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 15.01.2015 / Comentarii (0)

Mirela Boureanu si-a facut poftele in direct ! In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 15 Ianuarie 2015, inca de la ora 12:00 mamale au pregatit o ciorba din ciolan iar Mirela s-a aptinut cat a putut insa de la ora 14:00 nu a mai rezistat si le-a cerut permisiunea mamelor sa se serveasca cu o farfurie de ciorba. Asadar a primit permisiunea iar Mirela si-a pus o farfurie cu ciorba si s-a servit masa in direct. Dupa ce a mancat a strans masa, mai mult decat atat a spalat si cateva pahare ale concurentilor.... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 15.01.2015 / Comentarii (0)

Andreea Mantea vine mai repede la Mireasa pentru fiul meu ! Blonda sau bruneta ? De saptamana care vine poti alege la ce vrei sa te uiti, la o blonda sau la o bruneta deoarece Andreea Mantea va prezenta emisiunea de la ora 12:00 iar Mirela Boureanu Vaida va prezenta emisiunea de la ora 14:00, insa va fi ultima saptamana in care Mirela va mai prezenta emisiunea. Andreea Mantea urmareste zilnic emisiunea pentru a tine pasul si pentru a-i cunoaste pe concurenti, de aceea saptamana urmatoare este saptamana de acomodare. Dar o vo... Detalii... »
Adăugat de: admin / Data: 15.01.2015 / Comentarii (0)

« 1 2 3 4 ... 364 365 »