A DOUA PARTE DIN GALA SAPTAMANII DE ASTAZI 17.11.2012
5.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456

Primul material a fost cu revenirea Madalinei si a lui Cosmin din excursia la Castelul Bran,Cristina afirmand ca iubitul ei s-a intors schimbat.Spune si despre Madalina ca in casa e o alta persoana iar cand este afara e total schimbata.
Mirela, in urma unui material codificat dintre Cosmin si Cristina ,punandu-i intrebari lui Cosmin despre ce era vorba si ce insemnau acele codificari iar acesta raspunzand ca de obicei, evaziv, il apostrofeaza, spunandu-i ca telespectatorii, cei din echipa si, inclusiv, ea, nu sunt naivi si ca ar trebui sa isi asume ceea spune sau face.
Al doilea material a fost cu excursia lor la Castelul Bran, ce au vizitat,intalnirea cu Monica si Ionut din sezonul trecut.Au mers tot timpul “despartiti de o matura”
Al treilea material prezentat a fost cu divergentele dintre cele doua camere, asa cum s-au impartit ei,baietii. Maricel afirma ca Virgil, nu isi are rostul in aceasta show, avand in vedere ca nu a gasit sau nu a incercat sa gaseasca o fata in competie, mai mult de atat Ramona i-a dat mesaj ca il place si nu intelege de ce nu a iesit pentru a o cunoaste.In celalalt dormitor cei 4 baieti, Alin , Dragos, George si Virgil, s-au amuzat pe seama lui Maricel citind o scrisoare a acestuia,care continea multe greseli gramaticale.
A patrulea material, tot pe seama divergentelor dintre baieti, pe tema impartirii produselor cumparate. Vedem aceleasi materiale ca si in sezonul trecut avand ca subiect principal, hartia igienica, curatenia etc.
Al cincilea material este cu reactiile concurentilor in urma aflarii ca George a cerut aproape tuturor fetelor sa il nominalizeze, pentru ca isi doreste sa plece acasa, nemaisuportand certurile din casa.Singura careia nu i-a cerut a fost , a fost Madalina pentru ca stia ca oricum il va nominaliza.
Dupa o pauza publicitara, Maricel si Lorena sunt in platou iar ei nu stiu ca au intrat deja in direct si au un schimb de replici, Lorena aratandu-si gelozia... A urmat material de ultima ora cu discutia dintre Maricel si Lorena in pauza dintre cele doua Gale in urma faptului ca Maricel s-a uitat prea mult la “ispita” Loredana. Maricel spune ca Lorena este suparata pentru ca ea crede ca Maricel s-a indragostit deja de Loredana. Sincer, Lorena are un comportament infantil.Ce iti este si cu gelozia asta ! :))))
Din cauza faptului ca au dezbatut foarte mult ceea ce s-a intamplat intre cei doi, Maricel si Lorena, nu s-au mai putut da rezultatele cu cei doi baieti care vor intra in cursa pentru eliminare. Si as completa eu, nu au mai dat nici materialul mult asteptat, cel ce ni l-au prezentat in promo-ul facut ieri toata ziua si pe tot parcursul galei de astazi.
Cam atat pentru astazi.
Pe luni!

Data: 17.11.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 4
avatar
1 Elizia • 21:14:48, 17.11.2012
Parerea mea, sincera, este ca a fost regizat tot ce s-a intamplat pe ultimile minute din emisiune.Cand cei 2 aveau discutia aceea in platou, iar pe burtiera spuneau ca ei nu stiu ca sunt in direct, Loreana a pronuntat un nume de firma(Gucci) apoi, s-a auzit un murmur in care o intreba pe Mirela daca are voie sa zica,imediat Mirela a luat cuvantul, spunand "Dragii mei, sunteti de 4 minute in direct..."...eu cred ca stiau ca sunt in direct,altfel nu ar fi intrebat daca are voie sa zica numele firmei, caci despre asta cred ca intreba, si ca totul a fost regizat...
avatar
2 BABY • 21:21:34, 17.11.2012
Elizia, sunt total de acord cu tn.Totul a fost regizat, totul este o vrajeala prost organizata...si plicurile nu le-au deschis din alte motive nu k nu au avut timp....nu cred k era asa de importanta gelozia Lorenei ...am impresia k ne cam pierdem timpul vizionand acest ''reality show"..
avatar
3 SSilvia • 22:13:28, 17.11.2012
Era de asteptat ca daca raiting-ul scade sa intervina ceva, dar nu ma asteptam la "buruieni" si altele... Probabil ca daca si noi am fi in locul lor am face la fel, dar eu personal as mentine o stacheta macar.
avatar
4 Alin • 12:21:51, 18.11.2012
Si eu sunt de acord ca totul a fost o regie ieftina.
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..