A inceput proba pentru castigarea masinii. Iata regulamentul !
5.0
Emil
Total răspunsuri: 428
Cristian
Total răspunsuri: 435

A inceput cursa pentru castigarea masinii de la Mireasa pentru fiul meu. Astazi, 4 Iulie 2016 s-a dat startul oficial pentru castigarea masinii de la Mireasa pentru fiul meu. Cei sase concurenti finalisti ce au dreptul sa participe la ultima proba pentru castigarea masinii sunt: Eduard, Lavinia, Mihaela, Liliana, Emilia, Vladut.
Porba este una pe cat de simpla pe atat de grea, regulile sunt aceleasi din prima editie, cand Gina a castigat prima masina oferita de Mireasa pentru fiul meu.

Regulamentul este urmatorulul.
Principiul de baza este, concurentul care rezista cel mai mult timp cu mana pe masina si nu se abate de la regulile enumerate mai jos va fi castigatorul masinii 2016 Mireasa pentru fiul meu.
Aceasta este o proba individuala si doar un singur concurent poate castiga masina, nu se pot face strategii ori intelegeri.


Fiecare concurent primeste o pereche de manusi, palma trebuie sa fie integrala pe masina.
Chiar daca palma este ridicata o sutime de secunda concurentul respectiv va fi descalificat.
Concurentii vor avea la fiecare 2 ore, 15 minute de pauza, iar la fiecare 6 ore, 30 minute de pauza.
In afara pauzelor concurentii pot consuma doar apa si zahar, pe timpul pauzelor isi pot face nevoile, se pot odihni ori manca.

Concurentii pot dansa, pot trece unul pe sub celalalt, pot vorbi intre ei, doar palma sa nu o ridice.
Concurentii nu se pot sprijini de masina, ori sa atinga cauciucurile sau oglinzile.
Fiecare paricipant poate avea cate un ajutor din cei ce nu participa, pe toata durata probei, acestea le pot ridica moralul, pregati mancarea, adece apa, s.m.d.

La proba din 2014, Gina a castigat masina dupa 76 de ore si 26 minute, oare vor rezista concurentii din sezonul 5 mai mult ?

Pe site-ul www.Mpfm.ro, vom adauga din ora in ora update-uri referitor la evolutia probei pentru castigarea masinii. Update-urile vor fi in format video si text.

Asadar cel mai bun sa castige ! Va asteptam si la comentarii ori daca sesizati ca un participant a luat palma de pe masina, puteti lasa un comentarii mai jos.

Proba pentru castigarea masinii incepe astazi, 4 Iulie 2016 ora 17:00.

Ziua 1 din cursa pentru castigarea masinii. Video si Update !

Sursa: Mireasa pentru fiul meu

Comentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 22 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 22 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ziua si tensiunea, cam asta ar fi definitia acest
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 21 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 21 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la or
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam o saptamana noua cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la ord
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 19 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una c
Vezi emisiunea ..