A pornit cronometrul pentru suma de 163.181 lei. Iata ce trebuie sa faca concurentii !
4.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455

A pornit cronometrul pentru premiul suplimentar in valoare de 163.181 lei. Orice concurent poate pune mana pe acest premiu, insa vor trebui indeplinite urmatoarele conditii.
1. Toti concurentii trebuie sa decida in unanimitate numele unui singur castigator al premiului. Nu poate exista decat un singur castigator.

2. Acest premiu poate apartine unui singur concurent si indiferent de situatie nu poate fi impartit intre ei.

3. Sub nici o forma nu se va aduce in discutie, nici macar in gluma, impartirea premiului, daca va exista orice fel de discutie premiul va fi redus imediat la 0 si nimeni nu va mai putea beneficia de el.

4. Pana la aceasta decizie unanima, baietii vor ramane in casa fetelor, dar nu vor dormi in aceeasi camera cu fetele ci in dormitorul mamelor.

5. Luminile din casa fetelor nu se vor stinge pana cand baietii nu vor pleca in casa lor.

6. Puteti decide in unanimitate numele castigatorului pana sambata 2 Iulie 2016 la ora 16:00.

7. Premiul va scadea cu fiecare secunda trecuta iar concurentii pot vedea suma pe un monitor aflat in casa.

8. Concurentul ales prin unanimitate poate intra in posesia premiului doar daca ajunge pana in marea finala. Daca acest concurent nu va ajunge in marea finala, premiul se va raporta in urmatorul sezon.

9. Va veti arata intentia ca incepeti voatarea prin apasarea butonului rosu. Butonul poate fi apasat in orice moment din zi si din noapte cu conditia sa stiti pe cine sa votati.

10. Dupa apasarea butonului, concurentii au la dispozitie 10 minute sa introduca in urna numele ales, daca nu se vor incadra in cele 10 minute concursul se va relua iar conometrul porneste din nou.

Asadar acestea sunt regulile iar majoritatea concurentilor sunt de parere ca premiul se va raporta pentru urmatorul sezon. Voi pe cine ati alege sa castige aceasta suma importanta de bani ?
Iata reactiile concurentilor....


Comentarii: 0
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..