Alin indragostit de frumoasa prezentatoare de la Mireasa pentru fiul meu ?!?
4.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455

Daca pana in urma cu aproximativ o luna Raymond si Alin erau cei mai buni prieteni in prezent se pare ca acestia au ajuns sa fie mai rau decat doi dusmani.Pornind de la proba cu masina cand in prima faza Alin s-a aratat foarte fericit cand a fost eliminata din cursa Constantina si continuand cu cererea facuta de Raymond in care Alin si mama sa au fost acuzati ca s-au "dopat" folosind un unguent care sa ii ajute, astazi atacurile au continuat.
Pe un material Raymond l-a acuzat pe Alin ca nu face cuplu in aceasta competitie deoarece viseaza la cai verzi pe pereti , acesta dezvaluind ca este indragostit de d-na Mirela. Alin initial a spus ca da este adevarat acest lucru...insa ulterior a spus ca daca Mariana sau Oana l-ar fi acceptat ar fi avut in prezent un cuplu. Raymond insa afirma cu tarie ca este ceea ce i-a spus Alin si mai mult sustine ca daca nu vor inceta cu atacurile la adresa Constantinei va spune o "bomba" si despre d-na Daniela.
Nu putem uita nici faptul ca nu demult atat Raymond dar si Constantina o considerau pe d-na Daniela mama lor din competitie.Acum se pare ca nu mai este nimic din ceea ce pana acum parea o adevarata prietenie.Raymond spune chiar ca d-na Daniela are o ura imensa pt el si iubita sa.Alin si d-na Daniela in direct nu doresc comenteze prea mult acest subiect,Alin precizand chiar ca stie despre ce dezvaluiri vrea Raymond sa faca dar ca sunt lucruri personale care fac parte din familia lui si nu ar dori sa se afle.Oare ce dezvaluiri are Raymond de facut?Voi ce parere aveti despre cele intamplate?


Data: 05.06.2014, Admin: BABY, Taguri: d-na daniela, mireasa pt fiul meu, Alin, Prietenie, dezvaluiri, raymond
Comentarii: 4
avatar
-4Spam
1 Mirela69 • 14:37:27, 05.06.2014
Raymond ar fi cazul sa te potolesti,cine te crezi tu  sa vorbesti de ceilalti concurenti.Mai bine vezi-ti de viata ta, TU chiar crezi ca esti usa  de biserica si corect,chiar deloc.
avatar
2 NATALIE • 15:51:12, 05.06.2014
Alin poate doar sa viseze la cai verzi pe pereti,ce altceva oare?Tine-o tot asa,Aline k vei "realiza "multe!
avatar
-4Spam
3 marianna • 17:18:38, 05.06.2014
Asa-ti trebuie Alin, tineai la Ray ca la Soare! Uite ce prieten ti-a fost. Te-ai confesat cui nu trebuie! Si, cine tradeaza odata va mai trada! Aviz "prietenilor" lui Ray! Inca o pata neagra pe caracterul lui Ray.
avatar
4 Viviana88 • 21:18:35, 05.06.2014
Da,numai ca primul care a tradat a fost Alin,asa ca nu ai de ce te mira de consecinte,cand se bucura de eliminarea Tinei era foarte" frumos",el cum de a putut trada?A ramas pana acum ceva timp in casa datorita lui Ray si a Tinei,nu a sustinatorilor sai cam inexistenti,apoi s-a reorientat spre Oana,exact asa procedeaza oamenii cu "caracter" ai zilelor noastre,are cam toate "calitatile" acestora,poate fi considerat chiar un prototip!
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..