ANDREI SI RAYMOND...PRIETENI SAU DUSMANI!!!???
5.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455


Inca de la inceputul sezonului III Mpfm Raymond si Andrei ne-au demonstrat ca intre ei exista o relatie de prietenie foarte stransa.
In ultima perioada, de cand Raymond a format un cuplu cu Constantina se pare ca relatia dintre cei doi s-a cam racit.
Andrei face tot posibilul sa o puna intr-o postura neplacuta pe Constantina, si spune ca el nu este convins de faptul ca aceasta a format un cuplu cu Raymond pentru ca si-a dorit ci doar pentru ca nu a mai avut alta optiune.
Inainte de aflarea rezultatelor voturilor exprimate de telespectatori in gala de aseara Andrei era foarte suparat si le-a rugat pe fete sa il voteze deoarece isi doreste sa paraseasca competitia.Stim cu totii ca in ultima perioada baiatul de pe primul loc a fost Andrei, insa aseara Raymond a fost cel mai votat baiat din competitie.Acest lucru se pare ca l-a deranjat si mai tare pe Andrei, acesta implorand publicul sa nu il mai voteze.A precizat :"Daca vreti sa despart cupluri tineti-ma in casa!"
Astazi Andrei a primit un mesaj din partea sustinatorilor care il avertizau pe acesta ca mama lui Raymond ii face reclama negativa pe facebook.
Dar dupa parerea mea Andrei este foarte schimbat de cand Ray si C-tina au format un cuplu.Oare se teme ca Ray va fi mai protejat decat el? Se pare ca acest lucru s-a intamplat in gala de aseara, acum ramane de vazut sa vedem ce va urma.


Data: 23.10.2013, Admin: admin, Taguri: cearta, andrei, mireasa pentru fiul meu, raymond
Comentarii: 2
avatar
1 verusyk8t • 14:50:51, 24.10.2013
andrei sasi mai inchida gura si sasi vada de muschii lui ca altceva nu are ce face...eu votez r si c
avatar
2 Karenina • 11:40:22, 25.10.2013
cred ca este un pic de invidie din partea lui Andrei, pentru ca Ray si Tina se potrivesc si intre ei incepe sa se infiripe o poveste de dragoste foarte frumoasa.Cred ca Andrei nu are nimic cu perechea lor ci este un pic gelos pentru ca ei traiesc o stare pe care el nu o simte fiindca se agata inca de vechea dragoste.Eu cred ca baietii sunt inca prieteni dar cred si intr-un fel de disperare la care a ajuns Andrei.solutia numai el poate sa o gaseasca si nu este in nici un caz vorbirea de rau a cuiva care are cuplu.
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..