CATALIN MOVILEANU MPFM1"ANDRADA NU A VRUT SA NE CUNOASTEM IN AFARA COMPETITIEI"
3.9
Emil
Total răspunsuri: 366
Cristian
Total răspunsuri: 372
<

Catalin Movileanu.Mult controversatul concurent din sezonul 1 al acestui show. Un baiat deosebit, dupa parerea mea,un baiat care stia cand si ce sa vorbeasca.Un baiat pe care multe fete si l-au dorit. Pacat ca relatia dintre el si Andrada nu a mers.
Apreciez ca isi respecta fanii si ca zilnic le raspunde la intrebarile pe care acestia i le pun.
Una dintre intrebarile fanilor a fost de ce nu a reusit sa faca ca relatia lui cu Andrada sa mearga dupa ce au iesit din competitie.Nu a intarziat sa apara si raspunsul lui:
Catalin Movileanu:"Prima oara cand vorbesc despre acest subiect! Andrada nu a vrut sa ne cunoastem in afara competitiei, eu am propus, ea a refuzat. Episod inchis!"

Am selectat si de pe blogul lui, cateva randuri interesante pe care vi le voi impartasi si dumneavoastra.

"Imi doresc ca oamenii din 2013 sa devina mai buni, sa ofere mai multa dragoste si sa lase la o parte chestiunile materiale care tin de asa-zisa viata buna. Tibetanii au doar un cearceaf pe ei si nu mai sunt asa stresati tocmai pentru ca au doar un cearceaf (este mult de discutat). Am ajuns la concluzia ca dragostea si cuvantul sunt cele mai puternice arme ale oamenilor. Imi doresc sa devenim mai spirituali si sa constientizam ca atunci cand ne dorim putere si sa conducem cu orice pret, nu aratam decat slabiciune, frustrare. Sa constientizam ca ne trebuie putin sa fim fericiti, ca suntem trecatori prin viata si ca nu este necesar sa ii pacalim pe cei din jur, sa furam, sa talharim, sa ucidem, sa fim fara scrupule, josnici ... pentru a trai."
"Cu totii avem nevoie de dragoste, insa nu o oferim, majoritatea o asteapta sau se folosesc de ea pentru a atinge alte interese fara substanta morala. Ulterior nu inteleg de ce nu sunt fericiti si nu au parte de dragostea celor din jur. Uitam de demnitatea, moralitate cand avem scopul sa urcam pe scara societatii indiferent prin ce mijloace. Stau uneori si ma intrebi, ce mai conteaza ca ai ajus cineva, daca acel drum s-a cladit numai prin suferinta altora. Cuvantul in viziunea unora nu are valoarea care o are de fapt. Unii dintre noi ofera cuvinte gratis, fara baza.. nestiind ce putere, energie si ce viteza de propagare are cuvantul. Cuvantul fiind mai puternic ca gandul...."
"Depinde de noi toti cat de armonios si de fericiti vom fi in 2013 prin alegerile sanatoase pe care le facem, prin valorile care le urmam, prin telurile si natura lor, prin dragostea neconditionata pe care o oferim semenilor nostri si prin puterea cuvantului (care sa aiba vibratii benefice, serioase). Toate acestea pot face un om sa mute un munte cu mainile goale. Totul sta in puterea noastra, in a vrea si in a exersa sa fim buni!
La multi ani!"

Mai jos, o sa va incarc fotografii cu indragitul concurent.Sper sa va incant privirea.
Va astept cu comentariile dumneavoastra, aici sau pe pagina oficiala de facebook :
https://www.facebook.com/mireasapentrufiulmeu.net
Data: 09.01.2013, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 20 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 20 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mireasa pentru fiul meu. Iata
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mireasa pentru fiul meu. Asta
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 18 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 18 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din cas
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 17 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 17 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua emisiune din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mir
Vezi emisiunea ..