Competitia s-a incheiat dar Dragos iese la atac !
5.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455


In emisiunea difuzata ieri au fost invitati finalistii acestei editii, dar si Razvan care a parasit competitia in Marea Finala. De asemenea a fost prezenta si Cristina care a dorit sa fie alaturi de Cosmin.
Deoarece in Marea Finala nu a mai fost timp suficient tot ieri a fost prezentat si clasamentul final al mamelor si al baietilor:
Locul 1 a fost ocupat de d-na Cristina impreuna cu George.
Locul 2 a fost ocupat de d-na Luminita impreuna cu Alin.
Locul 3 a fost ocupat de Cosmin impreuna cu d-na Emilia
Locul 4 a fost ocupat de d-na Stefana impreuna cu Dragos.
Competitia fiind terminata ne asteptam ca cele doua "tabere" sa incheie conflictele avute pe timpul cand acestea erau in Casa Mpfm.
Dar se pare ca nu s-a intamplat acest lucru de data aceasta cel mai nemultumit a fost Dragos care era foarte suparat pe sustinatorii Lorenei deoarece il suna incontinuu (ii tin linia ocupata afirma el) si ii adreseaza cuvinte jignitoare.De precizat aici este faptul ca Dragos inainte sa paraseasca competitia si-a spus nr.de tel pe Antenaplay.
Lorena si George si-au rugat sustinatorii sa nu il deranjeze pe Dragos, desi considera ca ei nu ar face asa ceva si Dragos nu are certitudinea ca este sunat de catre ei.Doamna Cristina spune ca si ei au fost amenintati de diferite persoane, sustinatori ai taberei adverse, dar nici nu au luat in seama aceste lucruri insa nici nu s-au plans de asta si mai ales nu si-au expus public nr de telefon.
De asemenea Dragos a dat de inteles ca relatia dintre Lorena si George nu o sa dureze foarte mult fiind doar o relatie pe interes...insa nici nu a vrut sa dea mai multe detalii.A precizat ca daca ar fi dorit i-ar fi "demascat" cand erau in competitie nu acum.Iar desi intre Cornelia si Dragos totul pare a se fi sfarsit cei doi s-au inteles din priviri in ceea ce priveste afirmatiile facute de Dragos, avand si ea aceleasi pareri legate de castigatorii Marelui Premiu.A afirmat chiar ca " S-a terminat competitia Lorena, Premiul l-ati castigat, haideti sa dam cartile pe fata".
Voi ce parere aveti? Oare Marele Premiu sa fie problema???

Data: 27.08.2013, Admin: admin, Taguri:
Comentarii: 0
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..