Competitia s-a incheiat dar Dragos iese la atac !
5.0
Emil
Total răspunsuri: 429
Cristian
Total răspunsuri: 436


In emisiunea difuzata ieri au fost invitati finalistii acestei editii, dar si Razvan care a parasit competitia in Marea Finala. De asemenea a fost prezenta si Cristina care a dorit sa fie alaturi de Cosmin.
Deoarece in Marea Finala nu a mai fost timp suficient tot ieri a fost prezentat si clasamentul final al mamelor si al baietilor:
Locul 1 a fost ocupat de d-na Cristina impreuna cu George.
Locul 2 a fost ocupat de d-na Luminita impreuna cu Alin.
Locul 3 a fost ocupat de Cosmin impreuna cu d-na Emilia
Locul 4 a fost ocupat de d-na Stefana impreuna cu Dragos.
Competitia fiind terminata ne asteptam ca cele doua "tabere" sa incheie conflictele avute pe timpul cand acestea erau in Casa Mpfm.
Dar se pare ca nu s-a intamplat acest lucru de data aceasta cel mai nemultumit a fost Dragos care era foarte suparat pe sustinatorii Lorenei deoarece il suna incontinuu (ii tin linia ocupata afirma el) si ii adreseaza cuvinte jignitoare.De precizat aici este faptul ca Dragos inainte sa paraseasca competitia si-a spus nr.de tel pe Antenaplay.
Lorena si George si-au rugat sustinatorii sa nu il deranjeze pe Dragos, desi considera ca ei nu ar face asa ceva si Dragos nu are certitudinea ca este sunat de catre ei.Doamna Cristina spune ca si ei au fost amenintati de diferite persoane, sustinatori ai taberei adverse, dar nici nu au luat in seama aceste lucruri insa nici nu s-au plans de asta si mai ales nu si-au expus public nr de telefon.
De asemenea Dragos a dat de inteles ca relatia dintre Lorena si George nu o sa dureze foarte mult fiind doar o relatie pe interes...insa nici nu a vrut sa dea mai multe detalii.A precizat ca daca ar fi dorit i-ar fi "demascat" cand erau in competitie nu acum.Iar desi intre Cornelia si Dragos totul pare a se fi sfarsit cei doi s-au inteles din priviri in ceea ce priveste afirmatiile facute de Dragos, avand si ea aceleasi pareri legate de castigatorii Marelui Premiu.A afirmat chiar ca " S-a terminat competitia Lorena, Premiul l-ati castigat, haideti sa dam cartile pe fata".
Voi ce parere aveti? Oare Marele Premiu sa fie problema???

Data: 27.08.2013, Admin: admin, Taguri:
Comentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 22 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 22 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ziua si tensiunea, cam asta ar fi definitia acest
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 21 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 21 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la or
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam o saptamana noua cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la ord
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 19 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una c
Vezi emisiunea ..