Conflictul dintre cuplurile Viorel-Oana si Raymond-Constantina s-a reaprins!
3.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456

In urma afirmatiilor facute de d-na Aurica referitor la faptul ca Raymond i-a adresat cuvinte jignitoare discutiile dintre cele doua cupluri Oana-Viorel si Raymond-Constantina s-au reaprins.Printre altele Constantina i-a reprosat Oanei ca ei nu gasesc motive banale de cearta asa cum face ea.Voi ce parere aveti? Cine are dreptate? Iata ce au avut sa isi spuna:


Comentarii: 7
avatar
1 Tatiana • 11:06:11, 28.03.2014
Doamna Aurica este clar este venita cu un scop clar si precis Castigarea premiului cel mare,nici decum ca ii place de Oana. Iar Oana este tot din acelasi scop,eu nu o vad pe acesta domnisoara ca isi doreste un sot,nici pe departe,ea isi doreste bani si faima atata. Ce ma intriga si ma supara foarte tare si nunumai pe mine si pe multi alti care vizionam acest concurs si botam ca fraieri pe cei care ne-au demosntrat ca se iubesc ca nu sunt vazuti bine si se bate apa in piua cu Oana si Viorel. Dece ?????? Cine sunt acesti protagonisti??? El este cameraman(clar ca se fac jocuri in culise),ea este fata dela pagina 5,ce sa intelegem noi din acest lucru??? Daca era asa iubita acesta fata dece pana sa vina Viorel in competitie ea era pe locurile 5,6??? si cum a venit el a urcat pe locul inatai??? Da este foarte adevarat ca saiturile au fost blocate ca sa nu putem vota alti concurenti ,eu una am stat doua aore sa votez Andrei si Cristina si nu am putut si cand am votat(ca sa ma conving de hotia care se face pe saituri)pe Oana imediat saitul mi-a dat voie dece,dece?????? Sunt dezgustata de conducerea antenei 1,si este foarte clar cine v-a castiga,dece sa ne mai uitam la circul de doi bai???????
avatar
2 admin • 11:25:37, 28.03.2014
Imi pare rau sa va spun, dar ati pierdut elemente importante din emisiune !
avatar
3 JULLYANA • 13:02:09, 28.03.2014
Ray e clar ca o face pe interesantul si da replici voalate crezand ca doamna AURICA ,fiindca mai in varsta, nu prinde mersul vorbelor.Ce armata stimate RAY?Ai facut tu cumva armata?In armata se folosesc si multe replici de respect.De ce a folosit-o tocmai pe cea cu nevoile fiziologice?Cat despre frustratul AURELIAN care acum ii face jocul,nici nu mai vorbim.Din cartierul si anturajul de unde vine se vede atitudinea lui. Despre respectul fata de o mama,cu care a vrut sa ne induioseze ,e cat se poate de fals.El nici macar propria mama in realitatea cotidiana si a caminului nu si-o respecta cum trebuie iar cei de acasa care-l cunosc stiu asta,dar face acte de bravura in show sa dea bine.Relationat cu sustinatorii,am vazut lupul moralist de acum 2 zile,doamna care-i critica pe sustinatorii migratori ,ca in final chiar ea s-arate cum a trecut de la ANDREI la CONSTANTINA[o atitudine tipica celor care se lovesc cu propriile lor cuvinte] si nu ptr. faptul ca ANDREI ar fi gresit cu ceva sau ar fi jignit[cazul RAY] ci ptr. ca n-ar fi facut cuplu cu ea.Penibila nu,explicatia?De aici reiese minciuna,explicatia fiind de fapt ca a fost sustinator CONSTANTINA iar pe ANDREI l-ar fi votat ca pe un viitor accesoriu al CONSTANTINEI.RAY spus ca vor sa ramana in concurs doar ca sa-i faca-n ciuda cuplului Oana &VIOREL, nici de cum sa ne arate dragostea fata de iubita lui ,asa cum vedem la CRIS&ANDREI.Ei bine draga RAY,din partea multora vei avea un mare NU ,ptr. atitudinea ta sfidatoare si in neconcordanta cu subiectul show-lui si o multime de  DA cuplului OANA&VIOREL.Tot asa,ca sa-ti facem tie in ciuda!
avatar
-1Spam
4 Meli • 13:17:47, 28.03.2014
Tin minte ca, in mod ciudat cu ceva timp in urma Grigore il depasea la voturile de pe acest site pe Raymond. Deja de atunci am banuit ca ceva e putred. Acum sunt convinsa ca rezultatul voturilor e trucat, falsificat, mincinos, etc.
avatar
5 gheorghe • 20:30:59, 28.03.2014
ce iti mai arunca asupra oanei de rey piranda nu dati nimic rusine a1
avatar
6 marianna • 21:08:38, 28.03.2014
Raymond ar trebui sa fie eliminat pentru comportament, lipsa totala de educatie si respect. El,Tanta si Aurelian se aseamana din ce in ce mai mult,se uratesc fizic, au buzele negre, le iese rautatea pe fata! Sunt de toata jalea! Ce-or sa ajunga in viata cu asemenea comportament? Daca la varsta asta stau pe canapele si in pat toata ziua,se cearta, urla, mananca si se ingrasa ca purceii! Nici la minimala activitate sportiva de duminica nu participa, nu fac nici o miscare. E un spectacol din ce in ce mai grotesc, care nu are nimic de-a face cu iubirea. Ei nu se iubesc nici pe ei, cum sa iubeasca pe altcineva. Jalnic de-a dreptul!
avatar
7 lumy • 20:51:28, 29.03.2014
nu o mai suport deloc pe Tanta,se vede rautatea si dusmania pe fata ei,Oana daca dorea premiul cel mare ar fi facut cuplu cu Alin,logic,nu ? hai sa nu fim ipocriti,imi place Alin si Oana,si ii votez tot pe ei,individual .
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..