DE AFARA GEORGE UMBRESTE FERICIREA CELOR RAMASI IN CASA
5.0
Emil
Total răspunsuri: 428
Cristian
Total răspunsuri: 435Prin participarea lui la aceasta competitie,George, se pare ca a marcat serios toata existenta acestui sezon de la ” Mireasa pentru fiul meu”
Concurentul cel mai afectat pare sa fi fost Dragos care ne marturiseste din nou ca George ar fi fost indragostit nebuneste de Corneliasi ca acesta este motivul pentru care nu a fost initiata o relatie cu Stefania fiind doar folosita de catre acesta,pentru a-i trece timpul mai usor. Dragos gandeste ca George a observat ca intre Cornelia si el existau tensiuni si ca el tocmai aceast lucru il astepta ca cei doi sa se desparta pentru a face el un cuplu cu ea.
In sprijinul celor afirmate, Dragos invoca gesturi si atitudini suspecte pe care el le-a observat de multa vreme la George, ce tradau afectiunea fata de Cornelia si indiferenta fata de Stefania.
Dragos si Alin cred cred ca motivivul care sta la baza plecarii lui George este teama lui ca se vor face dezvaluiri despre trecutul sau .Stefania intr-un anume fel sustine pana la un puct teroia lui Dragos,amintindu-si ca au fost momente cand l-a simtit mai rece si mai deistant [e George, insa atitudinea lui fata de Cornelia a considerat-o intodeauna , una prieteneasca, nemergand cu gandul mai departe.
Cornelia infirma cele spuse de Dragos, spunand ca niciodata ea nu a observat vreu gest al lui George care sa o duca cu gandul ca ar placea-o sau ca macar ar incerca sa dezbine relatia ei cu Dragos., a simtit intotdeauna ca de la George, a primit doar o afectiune perieteneasca..
Ca sa fie sigur ca interpretarile sale nu sunt subiective, Dragos ii atragea atentia si lui Alin de cate ori observa un gest suspect la George, iar acesta confirma si el ca atitudinea lui George era nefireasca.
Cornelia s-a aratat nemultumita de suspiciunile lui Dragos, traind mereu cu senzatia ca este acuzata ca ar fi facut front comun cu George.
In timpul emisiunii de ieri , George a intervenit telefonic, spre dezamagirea Stefaniei care venise la emisiune , foarte aranjata. Prin aceasta interventie, George, spune concurentilor tot ce nu a putut sa le spuna in casa in ultima vreme. O laud ape Cornelia, insa il acuza pe Dragos de faptul ca din cauza lui merge prost relatia si ca cei doi nu am nimic in comun.nimic din ce sa ii tina uniti…. Cand Dragos aude opinia lui George, este mahnit de faptul ca nu a spus mai demult ceea ce a avut de spus in ultimile zile;
La aducerea in discutie a lui Alin, spunand ca el, cis-a-cis de iubita lui are o atitudine liniara impersonala si monotona, creeaza o tensiune in platou, facandu-le pe mamelle celor doi sa ia atitudine. Luminita chiar se declara dezamagita de George pe care l-a incurajat la plecarea din casa si ii pare rau ca a facut acest lucru, incurajandu-l si ca a fost sensibila la ceea ce a “patimita” George in ultima vreme,in casa.
Am putut urmari, de asemenea, un clip care a rememorat multe din momentele frumoase traite de George in casa, care, a reusit sa le sensibilizeaza pe cele doua foste iubite ale acestuia, Stefania si Madalina.
Vizionarea scenelor de ramas bun intre Stefania si George declanseaza o criza de furie lui Florin, care, inca o data se simte nedreptatit de alegerea Stefaniei amintindusi ca era in stare sa ii puna lumea la picioare iar ea niciodata nu a apreciat acest lucru.
In interviul pe care l-a dat la iesirea din casa, George spune ca nu le-a placut niciodata pe Cornelia si Andreea mai mult decat ca pe niste prietene si ca Alin este foarte influentat de Dragos, intre cei doi fiind o prietenie care in curand se va destrama.
Desi Dragos regreta oarecum ca s-a creat in casa Mireasa pentru fiul meu o tensiune prin dezvaluirile pe care le-a facut despre George, apreciaza ca odata cu plecarea acestuia s-a facut dreptate.
Singura persoana cu adevarat ravasita de plecarea lui George a ramas insa…restul concurentilor doar sunt nevoiti sa traiasca, pentru o bucata de vreme, in umbra si prin prisma lui George.

Data: 18.12.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 3
avatar
1 monica pal • 20:12:26, 18.12.2012
eu cred ca cornelia sufera dupa iesirea lui george de se poarta asa cu dragos surprised surprised surprised
avatar
2 manea mihaela • 20:45:54, 18.12.2012
pt florin si mada ati forma un cuplu perfect santeti minunati
avatar
3 gratiela • 22:18:48, 08.01.2013
sunt idei de om bolnav Dragos este sub orice critica s-au poate e suparat ca a iesi George si nu mai are pe cine sa mangaie Din ce s-a dat in emisiune el era cel care il mangaia si-l imbratisa pe George tongue happy
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 21 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 21 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la or
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam o saptamana noua cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la ord
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 19 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una c
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 17 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 17 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la or
Vezi emisiunea ..