De Halloween concurentii se lupta pentru aur !! Regulament plus echipe !
5.0
Emil
Total răspunsuri: 361
Cristian
Total răspunsuri: 368
Cu ocazia Halloween-ului concurentii au parte de o mare provocare: legenda spune ca in Casa Mireasa pentru fiul meu se afla o comoara care contine opt lingouri de aur! Lingourile pot reprezenta biletul de iesire din casa pentru opt persoane in Centrul Vechi la o petrecere data in cinstea marii sarbatori a Vrajitoarelor. Comoara poate fi gasita doar odata la o mie de ani si doar in preajma sarbatorii de Halloween. Ca sa poata gasi cufarul care contine lingourile de aur, concurentii trebuie sa puna mana pe cele trei obiecte magice: oglinda fermecata,simbolul mireselor intunecate, felinarul fermecat care este stema licuricilor razboinici si sceptrul sangeros care apartine vampirilor patimasi.

Dar sa cunoastem cele trei echipe:

Marian este liderul ales al echipei Vampirilor patimasi iar din echipa lui mai fac parte doamna Nagie, doamna Ecaterina, doamna Anisoara, doamna Maria si Nicolae.
A doua echipa formata se intituleaza Oastea mireselor intunecate si este de condusa de cristian. Acesta ii are alaturi pe Elly, Carmen, Madalina, Roxana, Simona, Catalin si Danut.
Ultima echipa, echipa Licuricilor razboinici este condusa de Elena si ii are in componenta pe Valentina, Daniel, Ionela, Teodor, Lucian, Cristiana si Raluca.
V-a fi un razboi crunt la capatul caruia un singur trib va triumfa si va intra in posesia comorii care le v-a asigura o noapte de pomina in afara competitie la cea mai tare petrecere a vrajitoarelor.

Regulile concursului sunt urmatoarele:
Fiecare ostire trebuie sa anunte unde isi va aseza totemul. Acesta trebuie sa fie un loc asezat la vedere in spatiul comun, usor de vegheat dar si usor de sustras. Fiecare echipa trebuie sa desemneze zilnic un aparator al comorii. Comoara poate fi atacata de un singur adversar care va purta denumirea de pradator, iar atacul nu trebuie sa dureze mai mult de douazeci de minute. Atacurile pot fi date la orice ora din zi si din noapte doar o singura data pe zi si doar pradatorul v-a cunoaste momentul in care v-a porni atacul. In cazul in care unul din pradatori este atins de paznicul comorii in timpul atacului, acesta ramane prizoner timp de doua ore. Oastea care v-a reusi sa puna mana pe toate cele trei obiecte magice le v-a depune in camera tronului si v-a primi in schimb comoara mult ravnita.


Comentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua emisiune din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mir
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 14 Ianuarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 14 Ianuarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 14 Ianuarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 14 a gala a noului sezon, in aceasta dupa-amiaza, concurentii
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 13 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 13 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 13 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua emisiune din acesta saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mireasa pentr
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 12 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 12 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua emisiune din acesta saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mireasa pentr
Vezi emisiunea ..