De Halloween concurentii se lupta pentru aur !! Regulament plus echipe !
5.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455

Cu ocazia Halloween-ului concurentii au parte de o mare provocare: legenda spune ca in Casa Mireasa pentru fiul meu se afla o comoara care contine opt lingouri de aur! Lingourile pot reprezenta biletul de iesire din casa pentru opt persoane in Centrul Vechi la o petrecere data in cinstea marii sarbatori a Vrajitoarelor. Comoara poate fi gasita doar odata la o mie de ani si doar in preajma sarbatorii de Halloween. Ca sa poata gasi cufarul care contine lingourile de aur, concurentii trebuie sa puna mana pe cele trei obiecte magice: oglinda fermecata,simbolul mireselor intunecate, felinarul fermecat care este stema licuricilor razboinici si sceptrul sangeros care apartine vampirilor patimasi.

Dar sa cunoastem cele trei echipe:

Marian este liderul ales al echipei Vampirilor patimasi iar din echipa lui mai fac parte doamna Nagie, doamna Ecaterina, doamna Anisoara, doamna Maria si Nicolae.
A doua echipa formata se intituleaza Oastea mireselor intunecate si este de condusa de cristian. Acesta ii are alaturi pe Elly, Carmen, Madalina, Roxana, Simona, Catalin si Danut.
Ultima echipa, echipa Licuricilor razboinici este condusa de Elena si ii are in componenta pe Valentina, Daniel, Ionela, Teodor, Lucian, Cristiana si Raluca.
V-a fi un razboi crunt la capatul caruia un singur trib va triumfa si va intra in posesia comorii care le v-a asigura o noapte de pomina in afara competitie la cea mai tare petrecere a vrajitoarelor.

Regulile concursului sunt urmatoarele:
Fiecare ostire trebuie sa anunte unde isi va aseza totemul. Acesta trebuie sa fie un loc asezat la vedere in spatiul comun, usor de vegheat dar si usor de sustras. Fiecare echipa trebuie sa desemneze zilnic un aparator al comorii. Comoara poate fi atacata de un singur adversar care va purta denumirea de pradator, iar atacul nu trebuie sa dureze mai mult de douazeci de minute. Atacurile pot fi date la orice ora din zi si din noapte doar o singura data pe zi si doar pradatorul v-a cunoaste momentul in care v-a porni atacul. In cazul in care unul din pradatori este atins de paznicul comorii in timpul atacului, acesta ramane prizoner timp de doua ore. Oastea care v-a reusi sa puna mana pe toate cele trei obiecte magice le v-a depune in camera tronului si v-a primi in schimb comoara mult ravnita.


Comentarii: 0
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..