Diana si Cristina evalueaza pozitia Marianitei si a lui Laurentiu in clasament!
1.0
Emil
Total răspunsuri: 427
Cristian
Total răspunsuri: 434

Pe un material difuzat astazi Cristina ii spunea Dianei referitor la logodna dintre Laurentiu si Marianita ca acum gata Laurentiu s-a stabilit la casa lui, "s-a pus bine".Diana a afirmat si ea referitor la Laurentiu "este pus deoparte pana in iulie ,august incolo" si a mai spus despre cei doi "ce mult se iubesc ei acum".
In direct Cristina spune ca este de parere ca Laurentiu s-a logodit cu Marianita doar ca sa castige popularitate.Andrei intervine si el si spune ca toate aceste afirmatii sunt in urma a ceea ce i-a marturisit Laurentiu in trecut , cand au discutat fara lavaliere. Iata si video..





Diana mai spune ca pt aceasta logodna o felicita doar pe Marianita, pe Laurentiu nu.Aceasta mai precizeaza ca nu are rost sa minta si ca parerea ei si a Cristinei este ca Laurentiu si Marianita s-au logodit doar "pentru a da bine" si sunt de parere ca relatia lor nu va rezista si in afara competitiei.
Voi ce parere aveti despre logodna dintre Laurentiu si Marianita?

Comentarii: 1
avatar
1 Adda • 23:57:38, 09.12.2013
Marianita si Laurentiu - doi copii frumosi, tineri si entuziasti care iau decizia logodnei cu usurinta si usoara inconstienta a varstei pe care o au.Sunt convinsa ca nu s-au gandit prea mult la implicatii si greutati, la suisuri si coborasuri si s-au lasat manati doar de atractia ce-i domina si-i face sa fie increzatori in viitor.Nu cred ca au luat foarte in serios mentinerea in topul voturilor  prin logodna lor, dar, undeva in subconstient, a existat si ideea imbinarii utilului cu placutul:daca ne vom logodi pentru ca ne placem si asta ne va aduce si voturi ....de ce nu??
            Dar cine era cel mai previzibil ca vor pune la indoiala decizia lor? Bineinteles  ca  Diana si Cristina, cele doua "matroane" ale casei, carora invidia de a nu fi fost ele in rolul Marianitei nu le da pace.
            Cristina este dezamagita de indecizia lui Andrei, pe care ea miza s-a o puna in rolul "reginei", mai ales ca acesta a fost un timp actorul numarul unu  din piesa MPFM. Adicatele , cam asa spera Cristina, cum ca  ea va fi prima care sa-si arate cu mandrie piatra de la inelul de logodna...si cand colo.....astia mici le-au cam luat vantul din panze cu decizia lor neasteptata.
            Despre Diana....ce sa mai spun? Inca mai cred ca il place pe Robert, dar dorinta de a-l domina infranta jalnic de neputinta de a face asta si mandria prosteasca de a nu mai reveni asupra deciziei despartirii de el, o fac sa fie incisiva si razbunatoare, rautacioasa si cu un comportament de multe ori irational. Vorbeste mult si, asa cum "academic" spune ea  "isi da cu parerea"  despre lucruri  "de genul" ce nu ar trebui sa o priveasca, dar care o tin cumva in centrul atentiei pe care nu reuseste sa o atraga altfel.
            Este evident ca cele doua domnisoare ce se cred net superioare Marianitei si cu mai multe drepturi decat aceasta , o invidiaza la culme pe micuta ce a reusit sa-si puna prima pe deget inelul de logodna.
            Cum insa viata ofera oricui si oricand surprize neasteptate s-a dovedit si in cazul celor acesta ca:

                                                 "Buturuga mica rastoarna carul mare!"
avatar

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 19 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una c
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 17 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 17 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la or
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 16 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 16 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ieri am avut parte de o editie extrem de tensiona
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 15 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 15 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ieri s-a vorbit foarte mult despre Andrada si Val
Vezi emisiunea ..