EMISIUNEA DE ASTAZI 03.12.2012 DE LA ORA 14:00
4.2
Emil
Total răspunsuri: 451
Cristian
Total răspunsuri: 457

Dragos vrea sa o tina de mana pe Cornelia,insa Cornelia spune ca, simte ca nu vrea sa il mai tina de mana pe Dragos.Mai spune ca vom avea ocazia sa vedem pe materiale ce s-a intamplat.
Madalina si Razvan s-au mutat unul langa celalalt.Hmmmm….
Primul material de astazi este cu neintelegerile dintre Lorena si Maricel. Motivul neintelegerii dintre ei, este George! Maricel a fost indignat de faptul ca George a decupat fotografia primita de la parintii Madalinei. Lorena este deranjata de faptul ca Maricel da curs provocarilor lui George.
Al doilea material de astazi este legat de unele curiozitati ale lui Maricel vis-à-vis de fostii iubiti ai Lorenei, interogand-o pe Madalina.Lorena este deranjata de acest lucru. Maricel, afiseaza si pe acest material o doza de gelozie, spunand ca isi doreste sa nu se mai aranjeze atat, pentru ca el o place oricum.
Al treilea material este exact cu ce a cerut Lorena sa nu se mai intample.Harjonelile dintre Madalina si Maricel.
Al patrulea material de astazi, a fost cu o disputa dintre Lorena si Madalina. Lorena a fost indignata de modul in care Madalina i se adreseaza. Tot pe acest material, am sesizat ca pe o pauza de publicitate, Cornelia si Dragos erau foarte distanti.Cat va mai rezista relatia lor?E clar ca nu este in regula ce se intampla intre ei. Cred ca in curand vom asista la ruperea unui cuplu.
Al cincilea material luat astazi a fost legat de o presupunere a lui Virgil, care spune ca mamele nu vor sa mai gateasca pentru baietii fara mama. Pe acest subiect a avut o disputa cu Maricel. Maricel spune ca Virgil il provoaca, stiind ca a avut un avertisment de la Comisia de Decizie. Virgil afirma ca daca mama lui ar intra intra telefonic, ar fi foarte indignata ca baiatul ei nu are ce manca acolo, dat fiind faptul ca mamele nu vor sa mai gateasca pentru baietii fara mame in competitie. Elena intervine spunandu-i lui Virgil ca “el nu bate cu pumnul in masa ca ele sa le faca mancare”, pentru ca nu vor gati de frica lui. Tot Virgil spune ca nu are timp sa gateasca.Oare ce treburi or avea acolo de nu au timp sa isi gateasca?
Au fost primite multe mesaje de la telespectatori, toate avand legatura cu relatia dintre Dragos si Cornelia. Multi ii dau dreptate lui Dragos, spunand ca doar Cornelia este cea care il indeparteaza voit, de ea.
Un al saselea material a fost cu reprosurile pe care si le-au facut Stefania si Florin. Vesnicile rautati dintre cei doi.
Cam atat pentru astazi. Pe maine!

Data: 03.12.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 2
avatar
1 georgia • 01:09:51, 04.12.2012
Comentariile lui Virgil referitoare la cine-i va face de mancare nu le-am inteles!E cineva obligat sa-i gateasca pentru ca el nu are timp?Si de ce,ma rog frumos, nu are timp?Merge la sapa,la coasa,taie lemne....
Sa plece acasa sa-i gateasca maica-sa!Nu are ce cauta aici!
avatar
2 georgia • 01:16:16, 04.12.2012
Maricel este violent fizic si verbal.Ma intreb cum s-ar fi terminat conflictul cu Virgil daca nu avea deja avertizarea de la comisia de decizie?
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..