EMISIUNEA DE ASTAZI 05.12.2012 DE LA ORA 14:00
5.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456

In casa a venit un nou concurent “porcusorul de Guineea”, primit de Andreea de la iubitul ei Alin.
Primul material de astazi a fost gafele Cristinei facute in Gala. In urma gafelor facute, au avut diverse discutii, ea si Cosmin, acesta fiind foarte derajnat de aceste gafe. Nu numai de aceste gafe a fost deranjat ci si de faptul ca lui Cosmin i s-a parut ca, la activitate a avut impresia ca a fost atrasa de “ispita” Tomi. Se pare ca au fost la un pas de a pune punct relatiei. Se pare ca si Cosmin isi doreste sa iasa din competitie, insa Emilia isi doreste sa mai ramana. Nu inteleg nici atitudinea Emiliei dorindu-si sa ramana in competitie,desi ei vor sa iasa. A venit sa gaseasca o mireasa pentru Cosmin, a gasit-o, iar el isi doreste sa iasa afara impreuna cu Cristina, si daca scopul nu a fost premiul cel mare, atunci de ce aceasta dorinta arzatoare?
Au fost foarte multe mesaje primate de incurajare pentru Cristina si Cosmin, dar si multe mesaje unde Cristina este acuzata de falsitate.Foarte multe mesaje si pentru Emilia in care telespectatorii o certau sau o apreciau pentru . pentru comportamentul ei.
Al doilea material de astazi a fost cu numeroasele controverse starnite printre ceilalti concurenti, in urma cererii Cristinei de a parasi casa. In mare majoritate cei din casa cred ca, dorinta Cristinei de a parasi casa este doar o strategie.
Al treilea material a fost cu reprosurile dintre Andreea si Alin. Andreea este dezamagita de faptul ca Alin nu “gusta” nicio gluma facuta de ea.
Si al patrulea material a fost tot cu Andreea si Alin. Andreea intai si-a dorit iepuras apoi si-a dorit porcusor de Guineea. Si din acest motiv au luat nastere alte discutii. Andreea a fost foarte suparata pe Alin din cauza reactiilor avute fata de ea. Tot pe acest material, Dragos a avut de dat unele sfaturi lui Alin.
Ultimul material a fost cu anumite discutii dintre Cornelia si Dragos, unele dintre ei, codificate. Se pare ca era vorba in acele discutii codificate, despre Stefania.
Cam atat pentru astazi. Pe maine!

Data: 05.12.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 2
avatar
1 ver • 10:49:41, 06.12.2012
heart flower love
avatar
2 Elizia • 15:11:58, 06.12.2012
Multumesc, VER :*:*:*:*:*
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..