Publicitate
EMISIUNEA DE ASTAZI 07.12.2012 DE LA ORA 14:00
4.0
Emil
Total răspunsuri: 333
Cristian
Total răspunsuri: 339
Emisiunea de astazi de la ora 14:00 a inceput cu mesaje trimise de telespectatori,ca urmare a mesajului telefonic al tatalui lui Dragos.
Astazi, toata emisiunea, a fost dedicate relatiei de cuplu dintre Cornelia si Dragos, care in ultima perioada a “scartait” cumplit.
Primul material de astazi, ca toate cele ce au urmat, au fost legate de nemultumirile Corneliei la adresa lui Dragos.Spunea pe material ca este la un pas de a pune capat acestei relatii.Dragos, pe material, ii spunea lui Alin ca l-a deranjat ca in timpul scenetei “Te cunosc de undeva” a observat cum George o mangaia pe Cornelia. In direct, Stefania sustine ca si ea a vazut aceste gesture si ca daca Cornelia a fost invata mai “libertina” si ca ei nu ii place aceste gesturi.
Al doilea material a fost cu o discutie dintre Dragos si mama lui la care a intervenit si Luiminita. Dezbateri legate de neintelegerile dintre cei doi, Dragos si Cornelia. Dragos este dezamagit de modul in care este tratat de Cornelia.
Un al treilea material ne scoate in evidenta, din nou, nemultumirile lui Dragos la adresa Corneliei.El crede ca ea se simte mai bine in compania lui George decat a lui. E deranjat si de faptul ca,desi stie ca George o place, ea ii da apa la moara. In direct, Cornelia spune ca au fost interpretate prost glumele ei,referitoare la George de catre Dragos.
Cornelia spune ca a incetat orice discutie de cand a vazut ca pe Dragos il deranjeaza acest lucru.
Din nou mesaje, din nou majoritatea cu referire la cuplul celor doi si din pacate, niciunul de sustinere, aproape toate o acuzau pe Cornelia ca isi bate joc de Dragos.
Al patrulea material, cu multe beep-uri facute de Cornelia, unde Cornelia era foarte deranjata de atitudinea lui Dragos si neincrederea pe care o afiseaza fata de ea.
Al cincilea material a fost cu jocurile trimise de organizatori pentru a destinde tensiunea din casa.Din pacate, nici aici nu s-au inteles foarte bine.
Penultimul material din aceasta emisiune a fost cu Dragos si modul lui de a o spiona pe Cornelia.
Si ultimul material a fost cu o disputa dintre Elena si Emilia legata de impartirea alimentelor.
Cam atat pentru astazi. Pe maine!Data: 07.12.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 5 Decembrie 2016

Mireasa pentru fiul meu 5 Decembrie 2016

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 Decembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua saptamana in noul platou si noua casa. Continuam competitia cu un numar de concurenti
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 3 Decembrie 2016

Gala Mireasa pentru fiul meu 3 Decembrie 2016

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 3 Decembrie 2016 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 11 a gala a noului sezon, in aceasta dupa-amiaza, intram din n
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Decembrie 2016

Mireasa pentru fiul meu 2 Decembrie 2016

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Decembrie 2016 de la ora 11:00 si de la ora 14:00. Iata ca a venit momentul sa-i vedem pe concurentii nostri preferati din nou in fata micilor ecrane d
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 29 Noiembrie 2016

Mireasa pentru fiul meu 29 Noiembrie 2016

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 29 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam si astazi emisiunea din noua casa ce se afla inca in constructie, concurentii au dat o ma
Vezi emisiunea ..