EMISIUNEA DE ASTAZI 07.12.2012 DE LA ORA 14:00
4.0
Emil
Total răspunsuri: 365
Cristian
Total răspunsuri: 371
Emisiunea de astazi de la ora 14:00 a inceput cu mesaje trimise de telespectatori,ca urmare a mesajului telefonic al tatalui lui Dragos.
Astazi, toata emisiunea, a fost dedicate relatiei de cuplu dintre Cornelia si Dragos, care in ultima perioada a “scartait” cumplit.
Primul material de astazi, ca toate cele ce au urmat, au fost legate de nemultumirile Corneliei la adresa lui Dragos.Spunea pe material ca este la un pas de a pune capat acestei relatii.Dragos, pe material, ii spunea lui Alin ca l-a deranjat ca in timpul scenetei “Te cunosc de undeva” a observat cum George o mangaia pe Cornelia. In direct, Stefania sustine ca si ea a vazut aceste gesture si ca daca Cornelia a fost invata mai “libertina” si ca ei nu ii place aceste gesturi.
Al doilea material a fost cu o discutie dintre Dragos si mama lui la care a intervenit si Luiminita. Dezbateri legate de neintelegerile dintre cei doi, Dragos si Cornelia. Dragos este dezamagit de modul in care este tratat de Cornelia.
Un al treilea material ne scoate in evidenta, din nou, nemultumirile lui Dragos la adresa Corneliei.El crede ca ea se simte mai bine in compania lui George decat a lui. E deranjat si de faptul ca,desi stie ca George o place, ea ii da apa la moara. In direct, Cornelia spune ca au fost interpretate prost glumele ei,referitoare la George de catre Dragos.
Cornelia spune ca a incetat orice discutie de cand a vazut ca pe Dragos il deranjeaza acest lucru.
Din nou mesaje, din nou majoritatea cu referire la cuplul celor doi si din pacate, niciunul de sustinere, aproape toate o acuzau pe Cornelia ca isi bate joc de Dragos.
Al patrulea material, cu multe beep-uri facute de Cornelia, unde Cornelia era foarte deranjata de atitudinea lui Dragos si neincrederea pe care o afiseaza fata de ea.
Al cincilea material a fost cu jocurile trimise de organizatori pentru a destinde tensiunea din casa.Din pacate, nici aici nu s-au inteles foarte bine.
Penultimul material din aceasta emisiune a fost cu Dragos si modul lui de a o spiona pe Cornelia.
Si ultimul material a fost cu o disputa dintre Elena si Emilia legata de impartirea alimentelor.
Cam atat pentru astazi. Pe maine!

Data: 07.12.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mireasa pentru fiul meu. Asta
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 18 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 18 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din cas
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 17 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 17 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua emisiune din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mir
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua emisiune din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mir
Vezi emisiunea ..