EMISIUNEA DE ASTAZI 23.11.2011 DE LA ORA 14:00
5.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456

Una dintre concurente se pare ca are un admirator secret!In emisiune a fost trimis un buchet cu 20 de trandafiri albi iar in mijlocul buchetului era un trandafir rosu. Mirela a inceput sa citeasca felicitarea care a insotit buchetul de trandafiri.Cel ce a trimis buchetul de trandafiri l-a trimis special pentru Madalina.Oare sa fie Razvan cel ce a trimis buchetul de trandafiri?Oare este fostul iubit al Madalinei, Alex? Ramane de vazut… Madalina a fost foarte emotionata si a spus ca niciodata nu a primit un buchet de flori pana la varsta de 21 de ani.Maine in gala vom afla cine e misteriosul admirator…Elena a studiat scrisul si afirma ca nu este scrisul lui Razvan.
Pe primul material luat, am urmarit modalitatea baietilor de a destinde atmosfera tensionata din casa. Razvan a fost imbracat in femeie si s-au amuzat copios pe acest lucru.
Urmatorul material a fost cu reactiile in urma materialul cu lenjeria intima scapata in baie. Florentina a fost criticata de toti concurentii din casa. Luminita a fost suparata nu numai pe Florentina ci si pe Cornelia, care ar fi putut sa aplaneze aceasta situatie, nu sa ii dea amploare.Pe acest material, Maricel spune ca Florentina este cea mai barfitoare fata din casa.
A urmat un material cu mici neintelegeri in cuplul Andreea-Alin.Andreea a fost nemultumita de reactiile lui Alin in urma materialului de la inceputul saptamanii dintre ea si Cornelia. Ea crede ca Alin nu are incredere in ea.Ar prefera ca atunci cand glumeste cu el, sa ii spuna in fata atunci cand glumele sunt deranjate. O deranjeaza si faptul ca Luminita este mai apropiata de Florentina decat de ea.
Florentina a inceput sa planga si sa spuna ca regreta ca Andreea s-a suparat pe Luminita doar pentru ca a vazut-o mai apropiata de ea.
Un conflict a aparut si intre Lorena si Florentina, Lorena dorind sa motiveze de ce Maricel a spus despre Florentina ca este barfitoare. Spune apoi ca tot aceeasi parere are si ea despre Florentina, aducandu-i aminte de materialul in care Florentina a mers la Cornelia spunandu-i lucruri neadevarate despre ce ar fi spus Lorena despre Cornelia. Florentina o implica si pe Cornelia, spunand ca ea s-a simtit datoare sa mearga la Cornelia sa o atentioneze in legatura cu Lorena, deoarece si Cornelia o atentionase candva despre Cristina ca a ras de ea. Cristina se arata revoltata de acest lucru si spune ca ea nu are nimic cu Cornelia si nu intelege de ce Florentina o implica in acest subiect.
Tatal lui Razvan a trimis un mesaj in care ii incuraja pe Madalina, Elena si Razvan.Mai spune ca si-o doreste pe Madalina de nora.Ii place firea ei copilaroasa. Lorena este de parere ca Razvan o place foarte mult pe Madalina si ca stie ca o va face fericita.
A urmat un material cu nemultumirile Stefaniei in legatura cu George.A avut unele semne de intrebare in privinta lui George.Si mai spune ca nu vrea sa formeze un cuplu cu George in competitie.
Un alt material a continut mai multe subiecte.Cu fetele care au fost contrariate de comportamentul lui Virgil, cu sfaturile Florentinei catre Madalina,indemnand-o sa isi schimbe comportamentul fata de George…
Ultimul material a fost cu secvente de la participarea concurentilor la emisunea “Familiada”
In final prezentatoarea ne promite pentru maine o Gala a saptamanii cu multe suprize.
Cam atat pentru astazi.Pe maine!

Data: 23.11.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 2
avatar
1 SSilvia • 04:49:32, 24.11.2012
applause Mai in amanunt de atat nici ca se putea, felicitari!
avatar
2 Elizia • 13:55:21, 24.11.2012
Multumesc frumos, SSilvia smile
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..