EMISIUNEA DE ASTAZI 26.11.2012 DE LA ORA 14:00
4.2
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455

Gala Saptamanii nu va mai fi sambata.O vor difuza vineri 30.11.2012,iar prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida ne promite un spectacol cu multe surprize.
Intre Emilia si Cristina a izbucnit un nou conflict.Emilia este foarte suparata pe Cristina si spune ca nu numai Cornelia si-a scos de pe deget inelul de logodna.Si Cristina a facut acelasi lucru.Spune,plangand, ca nu vrea sa mai intervina intre fiul ei si Cristina ,pentru ca tot timpul, Cristina , afirma ca are ceva impotriva ei si nu intelege de ce.
Primul material din aceasta emisiune a fost cu neintelegerile dintre Cristina si Emilia.Pe material Cristina este deranjata de faptul ca desi ea a incercat sa se apropie de Emilia , aceasta a respins-o de fiecare data.Pe de alta parte, Emilia este dezamagita de modul in care decurge relatia dintre cei doi si ca isi dorea pentru fiul ei pe cineva mai serios.In direct, Cristina afirma ca Emilia o considera “oaia neagra” in reatia ei cu Cosmin.Emilia;la randul ei, spune despre Cristina ca este neindemanatica in bucatarie. Afirmatia Emiliei ca iubita fiului ei nu este pregatita pentru casatorie,o face pe Cristina, printre lacrimi, sa spuna ca Emilia nu o vrea indiferent ce ar face.Aici, nu pot decat sa ii dau dreptate.Emilia nu o vrea de nora, iar in acest caz, relatia lor nu o vad in viitor.
In al doilea material luat in emisiune, este tot cu o confruntare intre cei trei, Cristina, Emilia si Cosmin.Cosmin spune ca mama lui ar trebui sa treaca cu vederea peste unele mici detalii, iar iubita lui sa se mai tempereze.
Se pare ca astazi a fost o emisiune dedicata aproape in intregime celor trei. Si al treilea material a fost tot cu discutiile ineterminabile dintre ei.Cristina spune ca atunci cand s-au despartit, Emilia s-a dus si l-a pupat pe Cosmin. Emilia afirma ca atunci cand plange, Cristina se victimizeaza.Cristina a plans pe tot parcursul emisiunii.
Au urmat multe mesaje care erau pro sau contra Cristinei.
Cosmin are si el o parere, printre putinele pe care le are, ca nimeni nu il poate indeparta de Cristina.
Penultimul material din emisiunea de astazi facut de Stefania in care afirma ca ea nu este pregatita de casatorie.Mai spune si ca de foarte multe ori, ii este lene sa se demachieze, sa isi pregateasca ceva de mancare, pentru ca acasa, a facut totul mama ei.Deci se pare ca sunt mai multe fete in casa, nepregatite de a-si intemeia o familie, nu numai Cristina.
Ultimul material de astazi este cu tachinarile dintre Stefania si George.Il vor continua in emisiunea de maine de la ora 11:50.
Atat pentru astazi. Pe maine!

Data: 26.11.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 2
avatar
1 liviu • 19:56:00, 26.11.2012
sad tota ziua cum o pune nu e bine.cristina fii tare .cosmine deschide gura.(acasa d na emilia) dragos si cornelia fiti tari
avatar
2 mirela • 16:59:42, 27.11.2012
ma enerveaza doamna Emilia de ce nu ii lasa in pace pe Cristina si Cosmin?sau nu vrea sa se insoare...Cristina fii tare nu o lua inseamna pa Emilia.
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..