EMISIUNEA DE ASTAZI 26.11.2012 DE LA ORA 14:00
4.2
Emil
Total răspunsuri: 428
Cristian
Total răspunsuri: 435

Gala Saptamanii nu va mai fi sambata.O vor difuza vineri 30.11.2012,iar prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida ne promite un spectacol cu multe surprize.
Intre Emilia si Cristina a izbucnit un nou conflict.Emilia este foarte suparata pe Cristina si spune ca nu numai Cornelia si-a scos de pe deget inelul de logodna.Si Cristina a facut acelasi lucru.Spune,plangand, ca nu vrea sa mai intervina intre fiul ei si Cristina ,pentru ca tot timpul, Cristina , afirma ca are ceva impotriva ei si nu intelege de ce.
Primul material din aceasta emisiune a fost cu neintelegerile dintre Cristina si Emilia.Pe material Cristina este deranjata de faptul ca desi ea a incercat sa se apropie de Emilia , aceasta a respins-o de fiecare data.Pe de alta parte, Emilia este dezamagita de modul in care decurge relatia dintre cei doi si ca isi dorea pentru fiul ei pe cineva mai serios.In direct, Cristina afirma ca Emilia o considera “oaia neagra” in reatia ei cu Cosmin.Emilia;la randul ei, spune despre Cristina ca este neindemanatica in bucatarie. Afirmatia Emiliei ca iubita fiului ei nu este pregatita pentru casatorie,o face pe Cristina, printre lacrimi, sa spuna ca Emilia nu o vrea indiferent ce ar face.Aici, nu pot decat sa ii dau dreptate.Emilia nu o vrea de nora, iar in acest caz, relatia lor nu o vad in viitor.
In al doilea material luat in emisiune, este tot cu o confruntare intre cei trei, Cristina, Emilia si Cosmin.Cosmin spune ca mama lui ar trebui sa treaca cu vederea peste unele mici detalii, iar iubita lui sa se mai tempereze.
Se pare ca astazi a fost o emisiune dedicata aproape in intregime celor trei. Si al treilea material a fost tot cu discutiile ineterminabile dintre ei.Cristina spune ca atunci cand s-au despartit, Emilia s-a dus si l-a pupat pe Cosmin. Emilia afirma ca atunci cand plange, Cristina se victimizeaza.Cristina a plans pe tot parcursul emisiunii.
Au urmat multe mesaje care erau pro sau contra Cristinei.
Cosmin are si el o parere, printre putinele pe care le are, ca nimeni nu il poate indeparta de Cristina.
Penultimul material din emisiunea de astazi facut de Stefania in care afirma ca ea nu este pregatita de casatorie.Mai spune si ca de foarte multe ori, ii este lene sa se demachieze, sa isi pregateasca ceva de mancare, pentru ca acasa, a facut totul mama ei.Deci se pare ca sunt mai multe fete in casa, nepregatite de a-si intemeia o familie, nu numai Cristina.
Ultimul material de astazi este cu tachinarile dintre Stefania si George.Il vor continua in emisiunea de maine de la ora 11:50.
Atat pentru astazi. Pe maine!

Data: 26.11.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 2
avatar
1 liviu • 19:56:00, 26.11.2012
sad tota ziua cum o pune nu e bine.cristina fii tare .cosmine deschide gura.(acasa d na emilia) dragos si cornelia fiti tari
avatar
2 mirela • 16:59:42, 27.11.2012
ma enerveaza doamna Emilia de ce nu ii lasa in pace pe Cristina si Cosmin?sau nu vrea sa se insoare...Cristina fii tare nu o lua inseamna pa Emilia.
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 22 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 22 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ziua si tensiunea, cam asta ar fi definitia acest
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 21 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 21 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la or
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam o saptamana noua cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la ord
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 19 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una c
Vezi emisiunea ..