EMISIUNEA DE ASTAZI 28.11.2012 DE LA ORA 14:00
4.0
Emil
Total răspunsuri: 428
Cristian
Total răspunsuri: 435

Finala din saptamana aceasta va fi difuzata vineri , va dura doar 3 ore si va incepe la ora 12:00 cu o pauza de o ora cand va fi difuzata “Observatorul” de la ora 13:00.

Primul material luat astazi, a fost o continuare a discutiei din emisiunea de la 11:50. Florin a fost deranjat de cuvintele pe care George i le-a adresat lui Maricel.Spune cuvinte destul de grave atat la adresa lui George cat si la adresa Stefaniei. Tot ceea ce face si spune Florin, este o forma de razbunare pe cei doi. Promite ca ii va face viata un calvar lui George cat timp va fi in competitie.
Al doilea material de astazi este cu neintelegerile dintre Cornelia si Dragos,deasemenea, o discutie inceputa in emisiunea de dimineata.Dragos a sesizat ca in Gala l-a analizat pe Iulian, unul dintre cei patru baieti care au venit in casa.Cornelia afirma ca desi Dragos a spus ca are incredere in ea, se pare ca nu are incredere deloc.
Au fost primite foarte multe mesaje toate cam cu acelasi continut. Gelozia exagera a lui Dragos.
A treilea material, a fost tot legat de neintelegerile dintre Dragos si Cornelia dar si dintre Dragos si mama lui, Stefana. Dragos spune ca s-a simtit jignit de afirmatiile Stefaniei, “Cornelia este o fata frumoasa si e normal sa atraga priviri”,ca si cum el nu ar fi un barbat frumos. Copilarii! Stefana , in direct, a abordat destul de frumos subiectul,afirmand ca il cunoaste pe Dragos foarte bine si vede ca este indragostit nebuneste de Cornelia si ii este teama sa nu o piarda, de aceea este foarte gelos.Cornelia isi doreste ca Dragos sa fie privit de toate fetele din jurul lui,insa ar fi mandra daca el i-ar acorda doar ei, atentie.Dragos sustine ca nu este gelos si ca este doar prea iubitor.
Al patrulea material este tot cu cei doi protagonisti.Dragos a fost deranjat de anumite reactii ale Corneliei si anume amenintarile ei la fiecare discutie mai aprinsa, ca pune punct relatiei cu el.Cornelia spune ca a obosit teribil de mult in aceasta relatie iar daca Dragos nu incearca sa isi revizuiasca comportamentul, nu vede relatia lor, pe un fagas bun . La intrebarea Mirelei catre Cornelia, daca ea,Cornelia, in aceasta relatie, se complace,Cornelia tace, dand de inteles ca asa este, e adevarat, se complace.
Protagonistii celui de al cincilea material, au fost Dragos,George si Alin, subiectul fiind divergentele dintre Dragos si mama lui.
Ultimul material a fost dezbatut intre Emilia si celelalte mame, referitor la discutiile ei cu Cristina.
Pentru ca baietii afirma ca la ei in casa este ordine, cameramanii ne ofera imagini in direct din cele doua camere ale baietilor.In camera lui George, Alin,Virgil si Dragos era un haos total. Cealalta camera a lui Maricel, Razvan si Florin, era ordine exemplara.
Cam atat pentru astazi. Pe maine!

Data: 28.11.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 21 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 21 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la or
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam o saptamana noua cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la ord
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 19 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una c
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 17 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 17 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la or
Vezi emisiunea ..