FLORIN....ULTIMUL "ATAC"?!?
5.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456


Dupa cum bine se stie, Florin impreuna cu bunica au fost propusi spre eliminare.Florin nefiind sigur ca va mai ramane in aceasta competitie s-a hotarat sa rupa tacerea in ceea ce il priveste pe George.In cadrul emisiunii de astazi acesta a afirmat ca:"Lorena este doar o fetita indragostita de un baiat din fata blocului" si ca "In afara competitiei nu va mai forma un cuplu cu George".A mai sustinut ca George a mintit inca de la intrarea in competitie, ca se vede foarte clar ca acesta o iubeste inca pe fosta iubita dar si ca daca nu era d-na Cristina alaturi de el in competitie sa il mai tempereze, acesta s-ar fi dat de gol singur...nu ar mai fi stiut sa iasa din propriile minciuni.A fost difuzat si un material in care George era suparat atat pe Lorena , dar si pe mama sa, acesta reprosandu-le ca il cenzureaza sa vorbeasca de foarte multe ori.In urma acestui material Florin a afirmat ca inca o data se adevereste ca el are dreptate.
Avand in vedere ca Lorena a iesit in ultima vreme mireasa saptamanii, iar d-na Cristina mama saptamanii si ca sustinatorii lor pot alege sa voteze ca Florin sa plece....oare care este strategia lui Florin in cazul de fata??? De ce sa fi ales sa atace tocmai pe cei mai sustinuti concurenti din competitie???!!!

Comentarii: 6
avatar
1 gabryela • 13:30:35, 26.06.2013
Ia si iti tine gura acasa Florin ca spui numai prostii nesimtitule nu stii ce sa mai scoti ca sa il ataci pe George!George si Lorena merita sa fie lasati in pace!lasa-i in pace sa fie fericiti nu te mai baga tu nesuferitule!va pwpa Gabriela din raducaneni Lorena,George si Doamna Cristina!
avatar
2 Florina • 19:59:51, 26.06.2013
In primul rand ca Lorena nu-i o fetita candida si virgina....si apoi George ce sa faca daca locuieste la bloc si nu are curte ca Florin sa iasa-n curtea casei ? Baietii de la bloc ies in fata blocului ca nu au alternativa Ce sa stie un taran care are batatura ?!
avatar
6 anailil • 00:59:33, 27.06.2013
Aici iti sau dreptate.Se pare ca Florin nu stie sa se poarte in societatea anilor 2000 si este convins ca tot ce a invatat el din carti se aplica in viata cotidiana.
Florin ar face bine sa-si innoiasca biblioteca cu volume noi care sa-l edifice si pe el cum sta treaba ... book
Probabil a fost alintat si laudat de cei mai mari incat a crezut ca e cel mai inteligent altfel nu-mi inchipui de unde atata infumurare si atatea ifose . s-a vazut concret ca sta prost si la sport si la notiunile de cultura generala. bash
Bunica e simpatica si se comporta asa cum se comportau odinioara femeile, seara la colt de strada intr-o zi de duminica sau o alta sarbatoare la RADIO-SANT. Nu vrea raul nimanui dar cand e atins nepotul sare in aparare chiar daca acesta e cel care greseste.
Probabil in Darmanesti inca se practica asa ceva.
avatar
3 Florina • 20:03:11, 26.06.2013
Cand s-or construi blocuri si la Darmanesti, o sa inteleaga si Florin cum sta treaba La intrarea in casa, bunicii i se spunea TATA, iar acum a devenit deja doamna !
avatar
4 VISU • 23:45:16, 26.06.2013
Sa votam ca Florin si barfitoarea de bunica-sa sa mai plece si acasa,au stat destul pe banii turcilor,mai au si 10000  lei dati de pomana ,sa plece poate mai au si treaba pe acasa.
avatar
5 VISU • 23:48:48, 26.06.2013
Florin spune ca este atacat ,dar el oare nu vede ca el ataca in stanga si in dreapta?Cand a fost cu plecarea in casa parasita se plangea ca pe el nu-l voteaza nimeni ,ca la actoivitati nu-l alege nimeni ,dar cand a fost cu activitatea de luni a fost cel mai slab,doar lauda este de el,invidia fata de baietii mai buni ca el gen Razvan,Cosmin,George. Este prieten doar cu cei dupa care poate profita cum este Alin si Dragos. AFAR CU EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..