Grupul L.O.C.A. din nou impreuna?!?
5.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456

Daca saptamana trecuta am asistat la un intreg "razboi" intre Andrei si Laur se pare ca in prezent totul este de domeniul trecutului.In emisiunea de ieri atat Andrei dar si Laur au spus ca ce a fost a fost si ca imediat dupa Finala Saptamanii trecute au dat mana si au decis sa treaca peste acest moment.Nu putem uita insa ca totul a pornit oarecum de la o discutie banala...si anume un bulion si s-a ajuns la cuvinte grele dar si la unele dezvaluiri.In Finala Saptamanii trecute Laur a pus la dispozita staff-ului un biletel care se pare ca era destinat lui Andrei din partea sustinatorilor.Intrebat de unde are Laur acest bilet a precizat ca i-a cazut lui Andrei din buzunar.La momentul acela Andrei a afirmat ca acel bilet nu a ajuns niciodata la el in timp ce ieri in emisiune a spus indirect ce-i drept ca de fapt era biletul lui si ca a ajuns la Laur din blugii sai.Oare cum a ajuns la Laur acel bilet? De ce Andrei initial a negat ca stia de existenta acelui bilet iar ulterior a spus ca era biletul sau?
Chiar d-na Mirela i-a intrebat pe cei doi ieri, dar in special pe Andrei de ce au trecut atat de repede peste tot.Iar Andrei a raspuns foarte direct si oarecum ironic, a spus ceva de genul "daca doriti ne putem lua si la bataie".Voi ce parere aveti?

Data: 17.06.2014, Admin: BABY, Taguri: Laur, oana, bulion, biletel, grupul loca, mireasa pt fiul meu, andrei, Cristina
Comentarii: 5
avatar
1 Angelica • 11:19:07, 17.06.2014
Andrei, tensionat din cauza mesajelor negative si a discutiilor contradictorii dintre cele doua familii s-a lasat influientat de cei fara educatie si bun simt R&T si s-a certat fara rost cu Laur si Oana pentru acel borcan de bulion buclucas. Si-a revenit apoi spre marea surprindere a Mirelei care se felicita pentru ceea ce a reusit sa faca. Luni in emisiunea de la ora 14 s-a vazut in direct intentia Mirelei de a mentine tensiunea intre concurenti in special impotriva Oanei. "TI-E FRICA DE LAUR,CA TE DA IN JUDECATA ANDREI, AI UITAT TOT ??". Nu i-a placut raspunsul lui Andrei "VRETI SA NE BATEM D-NA MIRELA, ASTA VRETI??" Are mare tupeu Mirela nici macar nu se mai sinchiseste de telespectatori. Mereu il lasa pe cel fara educatie si pe tiganca lui sa-si spuna spiciul invatat de cu seara ,nici nu conteaza daca vorbeste peste ceilalti din casa, daca jigneste, Mirela face morala tot Oanei si lui Laur .  Mirela, Tanta este tiganca si isi face de ras etnia asa ca si toti cei care ne-au facut de tot rasul peste hotare.
avatar
2 JULLYANA • 12:03:53, 17.06.2014
Eu una nu cred deloc in schimbarile acestea bruste de atitudine ale lui Andrei.El e genul de om caruia chiar daca 10 pers. ii spune ca-i beat si sa mearga la culcare el se suie la volan fiindca se crede sigur pe el ca merge drept si bine.Totu-i o prefacatorie a lui ANDREI,dac-avea interes de a stopa acest ,,bulioscandal''puteau discuta a2-a,a3-a zi nu dupa atatea zile si circul din gala.Nu mi-ar fi de mirare sa fi venit socrela sa-l avertizeze sa se pondereze ca se ingrop si mai tare.
avatar
3 BABY • 12:17:22, 17.06.2014
Buna asta cu "bulioscandal" :)))
avatar
-2Spam
4 marianna • 14:35:50, 17.06.2014
Sper ca nu! Oana si Laur sunt singuri! Nu trebuie sa mai aiba incredere in nimeni din casa, nici in staf! Sunt doar ei doi si noi, sustinatorii lor!
avatar
-3Spam
5 mimi • 16:49:31, 17.06.2014
doamnei eva p. ii doresc un barbat ca viorel si o soacra ca d-na aurica......andrei e jalnic, si cum arata si cum se comporta.....raymond n-are nimic din spiritul brasovean care inseamna bun simt si fair play.........un mascarici fara umor si inteligenta, altfel foarte plin de el.......tina e neagra la suflet si-n cerul gurii......la astia ne uitam !!
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..