Hotararea comisiei de decizie in privinta lui Traian si doamnei Iuliana !
3.4
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455

Dupa cum bine stiti in urma cu cateva zile Traian si doamna Iuliana au ales sa paraseasca competitia Mireasa pentru fiul meu, pe motiv ca Traian a intrat in depresie si e in stare sa-si faca rau singur daca nu va parasi aceasta competitie. Ati vazut momentele care le-a avut si discutiile purtate in platoul emisiunii, dar pe care le puteti urmari si mai jos. Insa comisia de decizie are de spus un cuvant major in aceasta hotarare a lor de a parasi competitia. Asadar, comisia de decizie vine cu urmatoarele:
Deoarece comportamentul din ultima perioada a lui Traian a fost lipsit de regulamentul emisiunii, la discutia din camera interviurile a marturisit ca nu va pune punct unor astfel de manifestari si ca ar putea avea loc altele mai grave. In aceste conditii comisia de decizie considera ca nu mai poate avea statutul de concurent al emisiunii, prin urmare va fi descalificat impreuna cu doamna Iuliana, respectand clauzele contractuale.

Mai jos gasiti evenimentele care l-a determinat pe Traian sa paraseasca competitia, dar si hotararea comisiei de decizie.

Comentarii: 2
avatar
1 amy • 20:12:50, 26.04.2014
felicitari pt traian si dm. iuliana ,au dovedit ca o iubeste pe corina,dar datorita sarpelui de andrei care a facut acelasi lucru si cu robert si cu bogdan ,a tinut neaparat si cu disperare sa se razbune pe traian!
avatar
2 yna • 18:52:39, 27.04.2014
Ce caracter mizerabil  poate avea aceasta familie. Corina isi merita soarta .Toata lumea a avertizat-o de la inceput , dar ea cu creierul ei "blond' chiar nu pricepe nimic.Se uita cu ochii aia mirati de parca ii picata din stele. Nici o mila pentru astfel de specimene umane. O sa sufere toata viata de pe urma acestui incult "fat frumos" si ai mamei sale ,care ii manipuleaza creierul ei deja  spalacit .
Cred ca intre Traian si mama lui se intampla ceva dubios, pentru ca nu imi pot imagina ca un baiat sa-si sarute si sa-si mangaie  mama mai mult decat  a  mangaiat-o si sarutat-o pe blonda cu multe  diplome (si care nu stie sa vorbeasca).Se merita unul pe altul .
Asa o atractie a victimei catre calaul ei , nu vezi decat la  acela care nu are creier.
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..