Hotararea comisiei de decizie in privinta lui Traian si doamnei Iuliana !
3.4
Emil
Total răspunsuri: 427
Cristian
Total răspunsuri: 434

Dupa cum bine stiti in urma cu cateva zile Traian si doamna Iuliana au ales sa paraseasca competitia Mireasa pentru fiul meu, pe motiv ca Traian a intrat in depresie si e in stare sa-si faca rau singur daca nu va parasi aceasta competitie. Ati vazut momentele care le-a avut si discutiile purtate in platoul emisiunii, dar pe care le puteti urmari si mai jos. Insa comisia de decizie are de spus un cuvant major in aceasta hotarare a lor de a parasi competitia. Asadar, comisia de decizie vine cu urmatoarele:
Deoarece comportamentul din ultima perioada a lui Traian a fost lipsit de regulamentul emisiunii, la discutia din camera interviurile a marturisit ca nu va pune punct unor astfel de manifestari si ca ar putea avea loc altele mai grave. In aceste conditii comisia de decizie considera ca nu mai poate avea statutul de concurent al emisiunii, prin urmare va fi descalificat impreuna cu doamna Iuliana, respectand clauzele contractuale.

Mai jos gasiti evenimentele care l-a determinat pe Traian sa paraseasca competitia, dar si hotararea comisiei de decizie.


Comentarii: 2
avatar
1 amy • 20:12:50, 26.04.2014
felicitari pt traian si dm. iuliana ,au dovedit ca o iubeste pe corina,dar datorita sarpelui de andrei care a facut acelasi lucru si cu robert si cu bogdan ,a tinut neaparat si cu disperare sa se razbune pe traian!
avatar
2 yna • 18:52:39, 27.04.2014
Ce caracter mizerabil  poate avea aceasta familie. Corina isi merita soarta .Toata lumea a avertizat-o de la inceput , dar ea cu creierul ei "blond' chiar nu pricepe nimic.Se uita cu ochii aia mirati de parca ii picata din stele. Nici o mila pentru astfel de specimene umane. O sa sufere toata viata de pe urma acestui incult "fat frumos" si ai mamei sale ,care ii manipuleaza creierul ei deja  spalacit .
Cred ca intre Traian si mama lui se intampla ceva dubios, pentru ca nu imi pot imagina ca un baiat sa-si sarute si sa-si mangaie  mama mai mult decat  a  mangaiat-o si sarutat-o pe blonda cu multe  diplome (si care nu stie sa vorbeasca).Se merita unul pe altul .
Asa o atractie a victimei catre calaul ei , nu vezi decat la  acela care nu are creier.
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam o saptamana noua cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la ord
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 19 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una c
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 17 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 17 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la or
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 16 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 16 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ieri am avut parte de o editie extrem de tensiona
Vezi emisiunea ..