I-a promis sau nu fostului iubit ca se intoarce la el ??
5.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456In Finala Saptamanii de ieri Corina a fost iarasi in centrul atentiei.
Iar asta datorita faptului ca Florin Mpfm2 a dorit din nou sa intervina, dar si ca un anume Alexandru care pretinde ca este foarte bun prieten cu fostul iubit al Corinei a trimis un email si un sms catre redactia Mpfm.
Acesta precizeaza ca fostul iubit al Corinei pe nume Alex nu doreste sa se expuna public deoarece este o persoana cat de cat cunoscuta in Bacau.Se pare ca este instructor de dans, sau cel putin asa a spus Corina.
In acel mail Corina a fost oarecum pusa la "zid", i s-a reprosat faptul ca minte si ca a fost cu fostul sau iubit pana in ultima zi cand a intrat in casa Mpfm.Corina nu a negat acest lucru, insa a precizat ca au fost doar amici, ca s-au despartit in luna martie 2013 , dupa care au incercat sa reia relatia, insa nu a mai mers, Corina nu a putut trece peste ceea ce i-a facut si astfel nu a mai putut avea sentimente pentru el.Persoana care a trimis email-ul a mai adaugat faptul ca dovezile foarte clare ca cei doi au fost iubiti tot timpul se afla in mesajele pe care acestia si le-au scris pana in momentul cand Corina a intrat in competitie.Acesta a spus referitor la Corina :"Nu cred ca a dus-o capul sa stearga acele mesaje".Insa , se pare ca telefonul pe care il are Corina in redactie nu este al ei, ci al mamei sale.
Se pare si ca mama Corinei se intalneste cu fostul sau iubit in fiecare zi, iar Corina i-a promis lui Alex ca se va intoarce acasa la primele eliminari, cel putin asa reiese din acel email.
Corina pe toata durata acestor reprosuri nu a avut de zis decat faptul ca "De ce nu a intervenit Alex personal si foloseste intermediari?"
Care este defapt adevarul? Daca tinem cont si de faptul ca pentru Corina a fost o intamplare ca s-a inscris la aceasta emisiune, ea venind doar pentru ca a castigat o tableta ceva sambure de adevar exista in toata povestea aceasta.

Comentarii: 0
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..