IMPRESIILE STELIANEI DUPA PARASIREA COMPETITIEI
3.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455

Dupa cum bine se stie, sambata in gala, cea care a parasit competitia a fost Steliana si astfel astazi de la ora 14.00 a fost invitata in emisiune.In mare parte a vorbit despre persoanele aflate pe "lista neagra".
A declarat ca dupa parerea ei Dragos o iubeste foarte mult pe Cornelia, insa aceasta doar se foloseste de el si ca s-au impacat doar petru a nu dezamagi sustinatorii.
De asemenea a mai afirmat ca a avut o parere foarte buna despre George , dar ca acum si-a schimbat radical parerea si sustine ca ceea ce a afirmat fosta iubita despre el este adevarat.Ne-a destainuit chiar ca a fost intr-o situatie asemanatoare cu a Mirelei, a fost lovita de un fost prieten si deoarece semnele in urma loviturilor nu erau foarte vizibile a fost foarte greu sa obtina un certificat medico legal.
Mai sustine faptul ca Lorena si Florentina sunt prefacute si ca tot ceea ce fac este premeditat dinainte, calculeaza foarte bine orice miscare.
A mai afirmat si faptul ca l-a placut foarte mult pe Razvan cand nu era in competitie, iar de cand a intrat in casa a observat ca sunt foarte multe lucruri care nu ii plac la el,printre care a precizat faptul ca "nu vrea ca sotul ei sa fie o menajera".
Preferatii ei sunt Cristina si Cosmin, Narcisa si Victor, si desi nu a spus multe lucruri despre Andreea, i-a precizat Narcisei sa tina cont de faptul ca aceasta este o fata deosebita.
Sfatul ei pentru toti concurentii a fost sa spuna intotdeauna lucrurilor pe nume, si atunci cand ii deranjeaza ceva sa o spuna direct.

Data: 22.04.2013, Admin: BABY, Taguri:
Comentarii: 0
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..