Laur are unda verde, Oana il vrea in casa !!
5.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456

Se pare ca dupa lungi insistente Laur are din ce in ce mai multe sanse sa formeze un cuplu cu Oana, asta in cazul in care chiar isi doreste. In timp ce Viorel a pierdut teren, Laur nu a pierdut nici o zi fara sa-i ofere cate o atentie. In timpul ce concurentii au fost la mare, Laur a fost prezent atat in club cat si in a 2 a zi aflandu-se mereu langa ea. Acest lucru a determinat-o pe Oana sa-i dea o sansa, asadar aceasta a spus ca il doreste in competitie ca prieten iar daca ii va dovedi ca merita, va forma un cuplu cu el. Acesta a facut si o cerere sa fie acceptat din nou in casa Mireasa pentru fiul meu, ce credeti va fi acceptat, tinand cont ca in alte sezoane s-au mai intamplat astfel de lucruri.
Comentarii: 11
avatar
1 iulia iulia • 17:03:53, 05.05.2014
Ce sa caute Laur din nou in competie odata ce telespectatorii l-au votat sa iasa!Atunci nu o mai mumiti competitie si desemnati dvs din oficiu castigatorul!Nu ne mai puneti sa votam atata timp cat se ia in discutie intrarea lui Laur in casa!!!
avatar
2 iulia iulia • 17:06:49, 05.05.2014
Laur este un concurent mult prea slab pentru aceasta competitie , un baiat mult prea ranjit si care nu inspira nimic serios.Esti prea copilaros si nu cred ca poti duce la capat o relatie.Nu meriti sa fi in casa atata timp cat telespectatorii te-au votat sa iesi.
avatar
3 andreea • 17:30:35, 05.05.2014
Eu nu cred ca Laur o vrea pe Oana el vrea doar premiu nu are ce căuta in casa,daca o iubea pe Oana lupta pentru ea cat era in casa nu isi bătea joc de Florina,Viorel o iubeste pe Oana dar orbit de gelozie o jigneste fără sa iei dea seama si Oana la fel jigneste,ar trebui sa iei mai dea o sansa si sa nu se mai ia Oana după lumea de afara sa facă ce simte ca nu cu lumea traieste ci cu pers iubita,Oana nu te mai vinde pentru niste cadouri si flori de fatada....nu fi naiva ca si Corina...
avatar
-1Spam
4 marianna • 18:02:35, 05.05.2014
Bravo Oana! Nu ai fost maritata cu Vio. Laur are dreptul sa-ti faca curte. De altfel, Vio ar trebui sa consulte un doctor psihiatru. Este patologie la el. Se poate trata, este tanar inca pentru a nu fi tratat. Si s-o uite pe Oana, ca pe oricare alta fata cata vreme se comporta astfel.
avatar
-1Spam
5 alina • 18:16:41, 05.05.2014
bai fratilor nu vedeti ca se iubesc lasatii in pace ,Eu sunt ptr.intarea lui Laur .opritiva cu atatea com. rele la adr. lui Laur . MIE imi place se potrivesc din toate punc .
avatar
6 NATALIE • 18:45:27, 05.05.2014
Laur se pare k tinteste si el marele premiu,personal nu prea cred k o vrea pe Oana,parca afara nu sunt fete destule si el nu e tanar,nu e el ahtiat dupa Oana cum vrea sa arate,ci mai degraba dupa MARELE PREMIU.Cum sa fie pregatit pt a lua viata in piept impreuna cu Oana cum spusese?Nici vorba de una k asta,cel mult poate fi atras de Oana,desi tot el spunea k nu ii place,k nu e genul lui,trebuie sa mai copilareasca mult pana sa fie pregatit de casatorie.De fapt,lui Laur nu i-a dat pace gandul k a iesit din casa,nu l-a putut accepta si a facut totul pt a ajunge iar inauntru,singurul lucru ce il mai putea face:sa ii declare iubirea Oanei,depinde daca va fi si cu rost.
avatar
7 iulia iulia • 22:49:39, 05.05.2014
Laur nu mai are ce sa caute in aceasta competitie.....ganditi-va ce cuvant si ce veti demonstra voi cei de la Mireasa pt fiul meu.....atata timp cat a fost nominalizat iar telespectatorii au votat ca el sa iasa din casa!Respectati regulamentul oricarui concurs de bun simt daca vreti sa va pastrati publicul!!!
avatar
-2Spam
8 marianna • 07:43:49, 06.05.2014
Este emisiune despre iubire si nu despre ura. Sa fie lasat Laur sa reintre in casa. Daca o iubeste sau nu pe Oana ii va dovedi el. Noi trebuie doar sa le acordam o sansa. Iar celor care-l admira pe Vio le doresc sa aiba parte de un asemenea specimen acasa.
avatar
9 NATALIE • 17:32:21, 06.05.2014
Daca toti o data eliminati si ajunsi acasa s-ar razgandi si ar vrea inapoi in casa MPFM,pretextand vreo mare iubire netraita din te miri ce motive(k n-au vrut,k n-au putut etc) unde se va ajunge in viitor?s-ar crea precedente ce nu ar mai putea fi gestionate de catre staff.
avatar
-1Spam
10 Miruna S • 23:18:57, 06.05.2014
Asa cum n celelalte editii s-a permis reintrarea in casa a unor concurenti eliminati, nu vad de ce nu ar face-o din nou.  Organizatorii parca tin cu dintii sa castige Raymond si Constantina si deja bate la ochi lucrul asta. Sa-i vad si eu sa faca lucruri pe care le-au facut si in celelalte editii ...Dragos a reintrat, Edina a reintrat ba chiar a castigat editia respectiva, Octavian si mai multi din editiile trecute. Orice om merita o a doua sansa ! Si mai e o chestie.. Laur nu ar fi pericol pentru ceilalti deoarece banii oricum se vor imparti la toti finalistii deoarece nu este baiat cu mama in concurs ...in cuplu.Asa ca .,. astia cu gura mare oricum nu ar pierde banutii ( ca de asta sunt ei asa nervosi si speriati de reintrarea unui concurent) .
  Oricum, repet , mi se pare ca jocurile sunt facute pentru a castiga Ray si Tina ... si regulile parca sunt facute pentru ei ( vezi materialele cu scandalurile lor, cu bruscarile , cu "laba sincera" facuta de Tina lui Ray ... niciodata nu se discuta pe larg.. doar putin de ochii lumii ) ...
avatar
11 daniela enache • 16:02:13, 08.05.2014
Raymond si Tina sunteti pe primul loc in inimile noastre si meritati cu adevarat sa castigati acest concurs!Iubiti-va mult!!!!
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..