MIREASA SAPTAMANII ATACATA...CINE ARE DREPTATE?!?
5.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455


In emisiunea de astazi Constantina a avut o reactie la care probabil multi nu se asteptau.Aceasta a afirmat ca la ultima gala cand fostul concurent Florin a fost invitat acesta a fost inteles gresit si nici macar nu a putut spune exact ceea ce avea de zis.Iar asta din cauza faptului ca a fost acuzat de catre concurenti, in special de catre Andrei.
Constantina afirma ca nu ii da dreptate lui Florin, spune ca daca ar fi fost in locul sau nu ar fi intervenit, insa este de parere ca doar el si Corina stiu cu adevarat ceea ce s-a intamplat intre ei, si erau singurii indreptatiti sa incerce sa clarifice situatia creata.
Andrei sustine la randul sau ca are dreptul sa isi exprime parerea despre orice se intampla in aceasta competitie si ca asa a simtit el in momentul respectiv sa ii i-a apararea Corinei.
Cristina afirma ca in prezent Constantina nu este deacord cu ceea ce face si spune Andrei, insa nu cu mult timp in urma a declarat ca il place pe acesta.
Andreea si Corina sunt de parere ca oricine ar veni din afara competitiei, concurentii trebuie sa fie uniti, si sa fie alaturi de concurentul din casa care este "atacat".
Se pare ca singurele persoane care sunt de aceiasi parere cu , Constantina sunt Marianita si Mariana.Restul concurentilor sunt contra ei, chiar si Raymond a fost foarte deranjat de atitudinea iubitei sale.Se pare ca cei doi nu prea au vorbit astazi pe pauzele de publicitate, asa cum faceau de obicei.
Oare cine are dreptate? A exagerat Constantina sau ceilalti concurenti vor sa o puna la "zid" si sa o "atace" din cauza faptului ca este cea mai votata fata din competitie?

Comentarii: 0
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..