MIREASA SAPTAMANII ATACATA...CINE ARE DREPTATE?!?
5.0
Emil
Total răspunsuri: 366
Cristian
Total răspunsuri: 372

In emisiunea de astazi Constantina a avut o reactie la care probabil multi nu se asteptau.Aceasta a afirmat ca la ultima gala cand fostul concurent Florin a fost invitat acesta a fost inteles gresit si nici macar nu a putut spune exact ceea ce avea de zis.Iar asta din cauza faptului ca a fost acuzat de catre concurenti, in special de catre Andrei.
Constantina afirma ca nu ii da dreptate lui Florin, spune ca daca ar fi fost in locul sau nu ar fi intervenit, insa este de parere ca doar el si Corina stiu cu adevarat ceea ce s-a intamplat intre ei, si erau singurii indreptatiti sa incerce sa clarifice situatia creata.
Andrei sustine la randul sau ca are dreptul sa isi exprime parerea despre orice se intampla in aceasta competitie si ca asa a simtit el in momentul respectiv sa ii i-a apararea Corinei.
Cristina afirma ca in prezent Constantina nu este deacord cu ceea ce face si spune Andrei, insa nu cu mult timp in urma a declarat ca il place pe acesta.
Andreea si Corina sunt de parere ca oricine ar veni din afara competitiei, concurentii trebuie sa fie uniti, si sa fie alaturi de concurentul din casa care este "atacat".
Se pare ca singurele persoane care sunt de aceiasi parere cu , Constantina sunt Marianita si Mariana.Restul concurentilor sunt contra ei, chiar si Raymond a fost foarte deranjat de atitudinea iubitei sale.Se pare ca cei doi nu prea au vorbit astazi pe pauzele de publicitate, asa cum faceau de obicei.
Oare cine are dreptate? A exagerat Constantina sau ceilalti concurenti vor sa o puna la "zid" si sa o "atace" din cauza faptului ca este cea mai votata fata din competitie?

Comentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 20 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 20 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mireasa pentru fiul meu. Iata
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mireasa pentru fiul meu. Asta
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 18 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 18 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din cas
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 17 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 17 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua emisiune din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mir
Vezi emisiunea ..