Motivul destramarii cuplului Traian si Corina !
4.5
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455


In gala de ieri Traian s-a decis sa ne spuna motivul pentru care a decis sa se desparta de Corina.
Acesta precizeaza ca imediat dupa ce au format un cuplu, Corina i-a marturisit sa nu s-a despartit de iubitul sau din afara competitiei si chiar ca acestia au fost impreuna si in ziua cand ea a intrat in casa Mpfm.
Corina recunoaste ca asa este, dar spune ca ea si fostul iubit s-au certat cu cateva luni inainte sa intre in competitie...si s-au impacat ulterior, dar ca nu mai era la fel ca inainte, nu mai avea sentimente pentru el.Iar referitor la faptul ca i-a spus acest lucru lui Traian , Corina afirma ca a dorit sa fie sincera de la inceput cu el si nu a dorit sa ii ascunda acest lucru.
Auzind toate acestea Andrei sustine cu tarie ca si Traian are o iubita in afara competitiei.Insa Traian neaga vehement acest lucru.
La intrebarea d-nei Mirela catre Traian de ce nu a spus nimic pana acum...Traian spune ca astepta ca fostul iubit al Corinei sa intervina, astepta sa se intample ceva din afara competitiei.
Care sa fie adevarul? Corina ascunde ceva sau Traian vrea sa credem ca nu el este cel vinovat de despartirea lor?

Data: 06.10.2013, Admin: admin, Taguri: traian si corina, articol, motivul despartirii
Comentarii: 2
avatar
1 Laura71 • 18:44:02, 06.10.2013
Despre ce cuplu este vorba?Eu nu am vazut niciun cuplu.Amandoi sunt imaturi,iar Traian este acolo pentru un alt interes decat casatoria.
avatar
2 MP • 12:16:45, 07.10.2013
Foarte corect Laura!

Mie imi  pare foarte rau de Corina, ca din cauza imaturitatii l-a placut pe acest "baiet al mamii", care-si joaca cartea numai pt locul I, si ca nu a fost in stare niciodata, dupa toate porcariile suportate, sa-i spuna NU, sau DU-TEEEEEEEEEEE!
Pana si ultima chestie spusa in direct ca s-ar fi despartit de ea din cauza fostului... a fost o magarie utilizata numai din dorinta de a nu pica el prost, comportamentul schimbandu-i-se dupa telefonul taticului . PUNCT!
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..