Oana acuzata ca flirta cu tatii copiilor de la gradinita !!
3.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456

Iata ca unii concurenti continua sa se acuze reciproc dezvaluind anumite acuze. Dupa ce Oana a facut anumite dezvaluiri despre Corina,unii concurenti au intervenit spunand ca Oana flirteaza cu orice baiat. Astazi un mesaj a venit acuzand-o pe Oana ca a fost sanctionata disciplinar si mutata la o alta gradinita pentru ca aceasta flirta cu tatii copiilor,ba mai mult, le cerea cadouri cu diverse ocazii, dar și să fie condusă acasă.
Oana neaga toate aceste acuzatii spunand ca singura s-a mutat de la o gradinta de stat la una particulara si ca stie si cine ar fi aceste persoane care vor sai faca rau.
Andrei a intervenit si el spunand ca este adevarat ce se scrie in mesaj pentntru ca o cunoaste foarte bine. Voi ce credeti, cine are dreptate ?? Va las sa urmariti si materialul cu pricina..


Comentarii: 2
avatar
1 BABY • 20:56:09, 31.01.2014
O mare minciuna! Nu cred asa ceva! Iar Andrei sa isi vada de "prostia" lui din cap..si mai ales de "printesa' pe care o are langa el.De unde o cunoaste el asa de bine pe Oana? Vorbeste si el asa sa se afle in treaba.
avatar
2 Adda • 23:11:27, 31.01.2014
In primul rand ca o sanctiune disciplinara vizand mutarea dintr-o unitate de stat nu putea avea legatura decat tot cu o unitate de stat si nu cu una particulara.
In al doilea rand, faptul ca Oana a fost, poate, dusa acasa de parintele vreunui copil avand acelasi drum cu ea, nu prezinta nici-o relevanta, decat, poate, un gest cavaleresc facut de acel parinte.Ca i-a starnit gelozia sotiei acestuia...asta este altceva:)))Oana e frumusica si acest lucru poate starni gelozii..
In al treilea rand....Doamne, Andrei vorbeste?????Frumos ar fi sa aiba grija de ce se afla langa el, caci va avea surprize neplacute mai devreme sau mai tarziu.
O cunoaste "bine" Andrei pe Oana? Ar vrea el:)))))
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..