Oare ce este in sufletul lui Alin?!?
5.0
Emil
Total răspunsuri: 427
Cristian
Total răspunsuri: 434

Mai pe la inceputul acestei competitii datorita atitudinii sale mai toate fetele din aceasta competitie nu i-au din nici o sansa lui Alin.In acel moment acesta a declarat ca a fost perceput gresit si a decis sa ne povesteasca despre fosta lui relatie.Alin a precizat printre lacrimi :"Am avut o relatie cu o fata care a fost batuta si inselata, dar s-a intors la el. Mi-a zis ca sunt prea bun pentru lumea asta".
Prima fata din competitie de care s-a apropiat Alin si cu care a format un cuplu a fost Iulia.Insa relatia lor nu a durat decat 1 zi, Iulia precizand ca s-au grabit.A urmat Mariana fata pt care Alin a declarat ca "simte fluturi in stomac", insa aceasta a ales intre Alin si Grigore pe cel din urma.
Ulterior Alin a placut-o pe Oana insa aceasta nu i-a dat nici o sansa.Si astfel nemaifiind fete fara cuplu in casa Mpfm Alin si-a dorit din tot sufletul sa intre concurentele noi.Si cele 4 concurente noi au intrat rand pe rand in competitie.Dintre cele 4 fete Silvia a intrat in casa sa il cunoasca mai bine pe Viorel, dar si pe Alin.In ceea ce o priveste pe concurenta Laura ,Alin a declarat ca este foarte frumoasa iar ea a lasat o portita deschisa afirmand ca "orice este posibil" semn ca nu spune nu unei relatii cu Alin.Insa Alin a decis sa spuna ca isi doreste sa paraseasca competitia precizand ca fata potrivita pentru el este in afara competitiei.
Stim cu totii foarte bine ca Alin este foarte apropiat de Raymond si de Constantina.Acestia au avut numeroase discutii pe tema prieteniei , Alin afirmand ca doar el le este prieten cu adevarat.Se pare ca Alin sufera foarte mult atunci cand nu este inteles de catre prietenul sau Raymond si mai ales dupa cum spune chiar el nu suporta sa vada oameni falsi in preajma prietenilor sai.
Dupa parerea mea Alin este foarte afectat in urma discutiilor dintre el si Raymond si de aceea doreste sa paraseasca competitia.Altfel nu se explica de ce daca Laura nu i-a spus nu, iar Silvia doreste sa il cunoasca mai bine de ce Alin nu vrea sa incerce sa se apropie de ele.
Voi ce parere aveti? Este Alin mult prea sensibil si pune prea mult accent pe prietenia dintre el si Raymond sau chiar nu ete nici o fata din casa potrivita pentru el?

Data: 25.02.2014, Admin: BABY, Taguri: mpfm, Laura, concurente noi, oana, poveste, Alin, relatie, silvia
Comentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 20 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam o saptamana noua cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la ord
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 18 Februarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 19 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una c
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 17 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 17 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, strategiile nominalizarilor au ajuns sa fie la or
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 16 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 16 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ieri am avut parte de o editie extrem de tensiona
Vezi emisiunea ..