Oare reprezinta Oana un pericol in casa Mpfm?!
5.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455

De cand concurentul Andrei a aruncat "bomba" cum ca in club Oana a dansat lasciv cu Laurentiu se pare ca acest subiect este din ce in ce mai discutat.Oana considera ca a dansat in limita bunului simt si ca nu a intrecut masura.Laurentiu, dar si iubita lui Marianita spun si ei ca nu au vazut absolut nimic deplasat in acel dans.Insa Andrei , Traian, Corina, Cristina si d-na Iuliana sustin ca aceasta a avut un comportament neadecvat si ca nu a avut nici un fel de rusine fata de Marianita cand a dansat "lasciv" (dupa cum spun ei) cu Laurentiu.Si noul concurent Laur este de parere ca Oana nu trebuia sa danseze "asa" cu un baiat care este intr-o relatie.Mai nou Laur este deacord cu orice spune Andrei.Chiar ieri pe un material Andrei spunea referitor la Oana ca este o scorpie, iar Laur in direct a precizat "Da...Oana este o scorpie!".In ultima perioada de timp Laur a petrecut multe momente alaturi de Oana, a dat chiar impresia ca e posibil sa formeze un cuplu cu ea, insa se pare ca defapt nu acestea erau intentiile lui.Oana a afirmat despre Laur ca este "alunecos" si ca "nu este ceea ce pare" si astfel a decis sa se indeparteze de el.Insa aseara Laur simtindu-se probabil nebagat in seama s-a gandit ca ar fi bine sa intervina intr-o discutie in care Oana si Aurelian erau implicati.Acestia vorbeau ceva de manele si a intervenit si Laur spunand catre Aurelian cum permite sa vorbeasca asa despre el.Oana i-a spus foarte frumos sa-si vada de treaba lui si sa nu o mai bage in seama.Dar Laur nu s-a oprit aici...acestia stateau la masa...Oana in fata lui Laur iar el a dat peste paharul cu bere si l-a varsat peste Oana spunand "scuze" si a inceput sa rada!
Nici Traian si Corina nu se lasa mai prejos, o barfesc pe Oana la masa, o imita si rad de ea de fiecare data cand au ocazia.
Ieri in direct mai multe persoane printre care si d-na Iuliana au afirmat ca Oana cand este intrebata ceva, sta si se gandeste foarte bine..."isi face speech-ul" ca sa nu spuna ceva nepotrivit.Insa Oana i-a raspuns politicos ca nu are ea de unde sa stie ce este intebata ca sa poata sa se gandeasca atat de mult la ce raspuns "pompos" sa dea.
Personal, imi place din ce in ce mai mult de concurenta Oana. Mi se pare ca stie sa vorbeasca, stie si cand trebuie sa rada si cand trebuie sa planga,stie sa faca fata cu brio oricarei situatii.Eu o consider o concurenta foarte puternica si cred ca de aceea anumiti concurenti se tem de ea si vor sa o puna intr-o lumina proasta.
Voi ce parere aveti de Oana? Reprezinta un pericol pentru ceilalti concurenti?

Data: 21.02.2014, Admin: BABY, Taguri: dans, Laur, oana, marianita, Laurentiu, mireasa pt fiul meu, lasciv, andrei
Comentarii: 2
avatar
1 Adda • 13:36:21, 21.02.2014
Intotdeauna oamenii inteligenti sunt considerati un '"pericol" de cei cu minte putina!Dincolo de faptul ca este o fata scolita, Oana este o persoana foarte actuala.Este o tanara care se inscrie perfect in trendul vremii, este frumoasa, placuta, eleganta, vesela si are o personalitate bine definita.Faptul ca nu tine ritmul in discutiile cu Andrei&Company nu se datoreaza nestiintei sau imposibilitatii de a-si formula replicile, ci bunului simt elementar care o indeamna sa nu se coboare la nivelul unor interlocutori limitati.
Imprejurarea ca este atat de purtata in discutii demonstreaza teama,pe care cei care doar mineaza ca sunt puternici, o simt fata de un adversar de temut.Le este oare teama ca prezenta Oanei ar putea semana discordie in cupluri?Daca este asa, vina nu i se datoreaza ei, ci celor care pretind ca iubesc, dar in realitate au sentimente superficiale mult prea usor de spulberat.
avatar
2 fritz • 14:00:44, 21.02.2014
Sigur ca nu este un pericol pentru cei ce se iubesc. Chiar si daca ar fi acolo ca ispita (dupa cum sa mai spus). Ea poate sa danseze si goala pe masa .Ea momentan este singura  si nu are de ce sa se gandeasca la trainicia unui cuplu sau al altuia. Daca un cuplu se destrama in urma unui simplu dans  sau a unei glume facute de Oana   inseamna ca nu este destul de puternic .
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..