Pe cine vrea Denisa pe Robert sau Cristian ?!?
5.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456

In urma mesajelor primite de la telespectatori referitor la sinceritatea admiratorului sau Cristian Robert a sfatuit-o pe Denisa sa nu se pripeasca in a trage concluzii gresite.
Pe material Andrei ii spunea Cristinei ca expresia fetei lui Robert "spune" ca o place foarte mult pe Denisa.In direct acesta precizeaza ca faptul ca Robert nu are cuplu il face sa se simta atras de Denisa.
Denisa spune ca ea este o persoana directa si ca daca l-ar vedea pe Robert altfel decat ca pe un frate ar spune fara nici un fel de problema.
In casa baietilor acestia incercau sa afle de la Robert de ce Denisa doreste sa mai ramana in competitie.Andrei sustine ca Denisa este atrasa de admiratorul sau Cristian si nu intelege de ce daca a avut sansa sa paraseasca competitia totusi a decis sa ramana in continuare.Robert spune ca Denisa este constienta ca "relatia" ei cu, Cristian este o relatie "virtuala".
Denisa spune faptul ca admiratorul sau Cristian nu ii este indiferent dar ca nu este convinsa daca relatia dintre ei va merge.La intrebarea daca in luna februarie va intra un baiat in competitie care ii va placea ce va face ,v-a forma sau nu un cuplu? aceasta a raspuns ca orice este posibil.
Voi ce parere aveti...este Denisa indecisa? Are sentimente pt Robert sau asteapta pana va fi eliminata sa incerce o relatie alaturi de Cristian?


Data: 19.12.2013, Admin: admin, Taguri: admiratorul denisei, discutii, robert si denisa, Cristian, cuplu
Comentarii: 0
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..