PRIETENIE SAU DOAR O SIMPLA AMICITIE?
3.2
Emil
Total răspunsuri: 432
Cristian
Total răspunsuri: 439La iesirea din casa, George afirma ca prietenia dintre Alin si Dragos nu va rezista.Oare a avut dreptate?
In urma cu putin timp, Dragos si Alin erau nedespartiti, isi imparteau atat bucuriile cat si temerile.Au sustinut mereu ca sunt prieteni.Dar in noaptea de revelions-a intamplat un ceva ce lui Alin i-a dat de gandit.Alin a fost intrigat si dezamagit de lipsa de reactie a lui Dragos atunci cand el s-a certat cu Andreea in noaptea de Revelion avand intentia de a sari gardul.
Dragos gaseste repede o scuza spunand ca ar fi fost inutila interventia sa cat timp Maricel era alaturi de Alin spunand ca a considerat ca este mai bine sa stea deoparte lasandu-i pe Andreea si Alin sa-si rezolve singuri problemele.
Maricel nu a fost de aceasi parere acuzandu-l pe Dragos ca a dat dovada de egoism din moment ce nu a simtit nevoia sa se implice atunci cand prietenul sau avea nevoie de el. El spune ca, desi nu era asa apropiat de Alin ca si Dragos a incercat sa il calmeze pe acesta din dornita de a-l face sa evite o situatie tensionalasi asemanatoare celei prin care si el a trecut atunci cand s-a certat cu Lorena si a dat cu piciorul in zid.
Unii concurenti din casa au acuzat-o pe Cornelia ca nu i-a fost alaturi Andreei, atunci cand a fost suparata in seara de Revelion.
Cornelia este foarte deranjata de acuzele care i se aduc si spune ca a decis sa nu intervina, cantarind foarte bine situatia la momentul respectiv si ii acuza pe ceilalti cad au dovada de oportunism incercand sa se afirme si sa iasa in evidenta profitand de momentele tensionale din cuplu
Alin, deranjat fiind deranjat de discutiile contradictorii ivite in casa MPFM pe seama conflictului dintre el si Andreea, le cere tuturor ca in cazul ivirii unor noi dispute intre el si iubita sa, sa nu mai intervina si sa ii lase sa isi rezolve singuri problemele.
Credeti in vreo prietenie din casa?
Va asteptam cu parerile dumneavoastra atat pe site cat si pe pagina oficiala de facebook a site-ului www.mpfm.ro.

Data: 08.01.2013, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 4
avatar
1 diana • 21:28:10, 08.01.2013
mie imi placea prietenia dintre cei 2.a gresit si dragos k nu a intervenit greseste si alin ca o asculta prea mult pe doamna luminita.daca continuau sa faca ce simt nu se ajungea aici..
avatar
2 mary • 23:07:01, 08.01.2013
Nu sunt nici prieteni si nici amici ci doar colegi de camera. Dragos este mai matur si Alin il admira dar nu are nimic de invatat de la un asemenea needucat. Nici Alin nu da dovada de educatie iar d-na luminita nu trebuia sa tipe la baieti sa-l opreasca pe Alin ci ea singura trebuia sa mearga si sa-l opreasca pe Alin ba sa-l ia si de urechi asa ceva merita Alin si de asemei d-na Luminita trebuie sa-i interzica lui Alin sa mai consume alcool. De asemeni d-na Luminita trebuie sa discute serios cu Andreea sa nu-l mai incite la rele pe Alin. Totul s-a petrecut din cauza Andreei.E mai bine ca cei doi sa nu fie prieteni apropiati.
avatar
3 SIMONA • 17:56:22, 10.01.2013
sa ramaneti prieteni si sa va intelegeti bn.......va iubesc
sa aveti grija si de fete si sa nu va mai certati
avatar
4 AMALIA • 21:34:14, 14.01.2013
foarte dragutii si sa tinetii la iubitele voastre si alin te potrivesti foarte bine cu andreea va pwp
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 28 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 28 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis da
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 27 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 27 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis da
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 25 Februarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 25 Februarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 25 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 19 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una c
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 24 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 24 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 24 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ne mai desparte o singura zi de o gala foarte ast
Vezi emisiunea ..