PRIMA GALA A SAPTAMANII DE ASTAZI 08.12.2012
4.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456

Astazi s-au facut nominalizari de baieti.
Se pare ca astazi vom afla ce probleme au aparut in cupluri si daca ele,cuplurile,le vor putea depasi.
Madalina, la auzul anuntului ca se fac nimonalizari de fete, s-a intristat.Probabil ca isi dorea sa se faca nominalizari de fete, pentru a-si cere iesirea din competitie.
Prima nominalizare facuta de Florentina, a fost George si Virgil.A motivat ca stie ca George isi doreste sa plece, iar ca Virgil, va fi sustinut de public si ca e convinsa ca nu il vor lasa sa plece.Si mai stie ca ea nu va fi mireasa saptamanii.
Cornelia a nominalizat tot aceeasi baieti ca si Florentina.Spune ca nu a fost influentata de Dragos, ci ca este doar dorinta ei ca cei doi sa plece acasa si ca pe Virgil l-a nominalizat pentru ca s-a bucurat atunci cand ea a primit acel mesaj de la tatal lui Dragos si ca nu i-a placut acest lucru.
Liliana a nominalizat si ea pe George si Virgil. Motiveaza ca George isi doreste sa plece iar pe Virgil pentru ca stie ca fetele care lui ii placeau sunt deja afara.
Madalina a votat aceeasi baieti.George si Virgil.Pe George pentru ca iti doreste sa plece iar pe Virgil pentru ca si-a schimbat din nou parerea despre el.
Cristina ii nominalizeaza George si pe Virgil. George pentru ca vrea sa plece, iar pe Virgil pentru ca nu isi doreste sa dea in cupluri.
Lorena nominalizeaza aceeasi baieti.Pe George pentru ca isi doreste sa plece iar pe Virgil pentru ca ii este indiferent.Il vede ca pe un om fals , necalculat pentru varsta lui, nu ii place ca om…
Stefania nominalizeaza pe George si Razvan Pe George pentru ca isi doreste sa plece. Pe Razvan pentru ca nu are cuplu. L-a salvat de la nominalizare pe Virgil pentru ca e prietenul lui George si pe Florin pentru ca ii este foarte draga bunica.
Andreea nominalizeaza pe George si Virgil. George pentru ca isi doreste sa plece iar pe Virgil ca si-a schimbat parerea despre el.A salvat de la nominalizare pe Razvan pentru ca isi doreste sa o cucereasca pe Madalina si pentru ca l-a vazut ca lupta in competitie.
Fetele au acordat puncte mamelor, pentru a le declara “Mama anului 2012” iar Luminita s-a situat pe primul loc.
Mamele au acordat si ele puncte fetelor, pentru a le declara “Mireasa anului 2012” iar Lorena s-a situat pe primul loc.
Se pare ca in “sanul” celui mai stabil cuplu din aceasta competitie, Alin si Andreea. Neicrederea si nemultumirile Andreei l-a adresa lui Alin, isi spun cuvantul. Adreea afirma ca in cuplul lor a intervenit monotonia si ca vrea ca Alin sa ii acorde mai mult spatiu. A criticat foarte dur atitudinea lui Alin si a mamei lui, Luminita.
Andreea a fost deranjata si de atitudinea Luminitei dupa primirea cadourilor de la parintii ei.
Se pare ca si cuplu Lorena si Maricel se clatina grav.Maricel este deranjat de faptul ca Lorena nu isi vede de cuplul lor si incearca sa dea sfaturi altor cupluri. Pe de alta parte, Lorena este deranjata de faprtul ca Maricel incearca sa o schimbe.
Cam atat pentru prima Gala a Saptamanii.

Data: 08.12.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 1
avatar
1 georgia • 18:45:06, 08.12.2012
George nu isi mai doreste sa ramana in casa iar Virgil nu mai este dorit in casa!?Sa vedem...
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..