PRIMA PARTE A GALEI DE DE ASTAZI 24.11.2012
5.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455

Gala de astazi a inceput cu Andreea si Alin.
Primul material de astazi a fost cu activitatea lui Alin alaturi de “ispita” lui,Sanziana Buruiana.Alin a trebuit sa faca o sedinta foto cu Sanziana in ipostaze incendiare.Parerile Sanzianei Buruiana dupa intalnirea cu Alin, au fost ca este un baiat cu bun simt si la locul lui si ca orice femeie si l-ar dori pe Alin alaturi.
A urmat intalnirea lui Cosmin cu Cristina Pana.Au avut de pregatit o cina romantica.
In interviul de dupa activitate, luat Cristinei Pana spune despre Cosmin ca in bucatarie este un dezastru dar cand vine vorba de Cristiana este foarte indragostit.
A avut o intalnire si cu Florentina Bosnac, iar aceasta crede despre el ca este foarte emotiv.Emilia spune ca si-ar dori ca fiul ei sa fie mai indraznetsi ca el lasa de la ele foarte multe pentru ca nu doreste sa o supere pe Cristina.
A urmat materialul cu Dragos si “ispita” lui Florentina.Cei doi au pregatit o prajitura legati la maini si la picioare unul de celalalt.Impresiile Florentinei Bosnac in urma activitatii cu Dragos sunt in general bune. Spune insa ca si-a dat seama ca o iubeste pe Cornelia, insa s-a uitat tot timpul la ea pe sub gene.
Urmatorul material a fost cu unele discutii dintre Cornelia si Dragos,imediat ce s-a intors Dragos de la activitate. Cornelia a fost deranjata ca el,Dragos, nu a venit sa stea cu ea si a preferat sa mearga sa stea cu ceilalti.Dragos , tot in acel material, a fost si el foarte suparat pentru ca a trebuit sa vada acele reactii ale Corneliei, spunand lui Virgil ca el este un om bun si ca ar face orice pentru ea, insa, daca isi bate joc de el, devine foarte periculos.
Dragos a avut un schimb de impresii cu “ispita” Cristina Pana. Dragos,intrebat fiind de catre Cristina, de ce el a ales-o pe ea, el i-a raspuns ca a simtit-o ca este mai matura in gandire si lui asa ii plac femeile. Cand Cornelia a vazut aceasta afirmatie a lui Dragos, nu a exclamat decat un: “Extraordinar!”
A urmat activitatea lui Maricel, alaturi de “ispita” lui Loredana Chivu. Inainte de material, Maricel a afirmat ca si-ar fi dorit din tot sufletul ca aceasta activitate sa nu fi avut loc, dupa care a inceput sa planga.Dupa ce l-a introdus in tainele modelingului si ai dansului, Maricel si Loredana au stat de vorba,aceasta i-a transmis din partea fanilor ca isi doresc sa nu isi mai ceara iesirea afara si ca vor fi alaturi de ei. Parerile Loredanei despre Maricel au fost foarte bune, spunand ca Maricel pe tot parcusul activitatii i-a vorbit doar despre Lorena. Lorena si-a cerut scuze, spunand ca a dat dovada de foarte multa imaturitate si si-a cerut scuze si fata de Loredana.
Se pare ca Maricel a reactionat in casa destul de violent iar acum trebuie sa astepte decizia comisiei .Spune ca daca ar fi nevoit sa iasa din casa o sa o astepte pe Lorena pana la iesirea ei din casa.
Ultimul material a fost cu reactiile mamelor si fetelor in urma buchetului de flori primit ieri, de la un admirator secret al Madalinei. Si surpriza, Razvan era admiratorul secret al Madalinei. Razvan ii cere Madalinei sa se cunoasca mai bine. Madalina, este atat de emotionata! Hei, Mirela i-a dat termen, mai in gluma mai in serios ca are timp o ora sa ii dea raspunsul daca isi doreste sau nu sa se cunoasca mai bine.
Se pare ca in casa vor intra baieti pentru fete.Oare ce se va intampla?Vom vedea in a doua parte a Galei.

Data: 24.11.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 0
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..