PRIMA PARTE DIN GALA SAPTAMANII DE ASTAZI 17.11.2012
4.2
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455

Emisiunea a inceput,ca de obicei,cu materialele ce urmeaza a fi vizionate astazi pe parcursul galei.Mirela a anuntat-o ca fiind "o gala istorica".Patru vedete din showbiz-ul autohton,au fost invitate speciale.Fetele au facut nominalizari,dupa cum urmeaza:
Cornelia-George si Razvan (toate fetele care l-au nominalizat pe George,au motivat ca acesta le-a cerut-o) si Razvan pentru ca nu are cuplu.
Liliana-George si Virgil.A motivat ca fetele pe care le placea Virgil,au fost eliminate.Virgil a fost de acord cu sinceritatea Lilianei.
Cristina-George si Virgil.Despre Virgil a motivat ca nu formeaza un cuplu.Virgil s-a aratata deranjat de faptul ca,desi Maricel a spus ca isi doreste sa plece,acesta nu este nominalizat nici astazi
Lorena-George si Virgil.Ca si alte concurente,a motivat ca acesta nu formeaza un cuplu.
Stefania-Florin si Razvan.A motivat spunand ca nu are pe cine sa nominalizeze,dintre baietii fara cuplu.
Andreea-George si Razvan.Despre Razvan a motivat ca acesta nu formeaza un cuplu,si ca acesta nu va incerca sa fie cu nimeni altcineva,decat cu Madalina.
Madalina-George si Virgil.A motivat nominalizarile,spunand ca niciunul nu formeaza un cuplu si ca si-a schimbat parerea despre Virgil.Se pare ca acum il vede "barfitor".Virgil a negat vehement spusele Madalinei.
Florentina-George si Razvan.A motivat spunand ca nu il suporta pe Razvan.Elena si Razvan se asteptau sa fie nominalizati de Florentina.
Dupa pauza,cele patru cupluri din competitie au fost invitate in platoul MPFM,baietii de o parte,iar fetele de cealalta parte.Increderea in parteneri a fost pusa la incercare,Mirela glumind pe seama concurentilor,aducand in discutie fostele lor relatii.
Cele patru vedete invitate,au fost in ordinea urmatoare:
Loredana Chivu-cunoscuta pentru "pictoriale incendiare (indiferent ce-o insemna asta :D ),s-a declarat o mare fana a acestui reality-show.Maricel e preferatul ei,la fel si Lorena.Despre cei doi,Loredana a spus ca formeaza cel mai puternic cuplu.
Sinziana Buruiana-cunoscuta ca "Sinzi si Ana" a fost a doua invitata.A declarat ca este singura si ca isi cauta sufletul pereche.Ii plac barbatii cu simtul umorului si cuceritori.Alin si Maricel par a fi preferatii ei.
Florentina Bosnac-cea de-a treia invitata.Are 20 de ani,este nascuta in zodia gemeni si este de profesie model.Ii plac barbatii cuceritori.Despre Dragos a spus ca ar trebui sa fie mai increzator in propriile lui forte.
Cristina Pana-cea de-a patra invitata.Sociabila,ambitioasa,dar si geloasa,Cristina Pana a spus ca ii plac barbatii carismatici si inteligenti.
Cele patru concurente (Cornelia,Andreea,Cristina si Lorena),au fost rugate sa aleaga cate o invitata pentru partenerul lor,rezultand astfel patru perechi care vor desfasura divesrse activitati.Astfel,Maricel si Loredana vor dansa,Alin ii va face fotografii Sanzianei,Cosmin si Cristina P. vor trebui sa creeze o atmosfera romantica pentru Cristina,logodnica lui Cosmin,iar Dragos si Florentina B. ,vor pregati o prajitura pentru Cornelia.

Data: 17.11.2012, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 5
avatar
1 Geonic • 19:42:30, 17.11.2012
Comentatori nu au fost pe aici,decat taxatorii la stele!!!
avatar
2 Elizia • 19:49:39, 17.11.2012
Nu conteaza Geonic..eu sa fiu sanatoasa smile
avatar
3 ion • 20:23:30, 17.11.2012
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin angry angry angry angry angry tongue tongue tongue tongue tongue happy happy happy happy
avatar
4 Alin • 21:47:37, 17.11.2012
Ioane daca pentru atata lucru ai intrat aici,puteai sa nu mai pierzi timpul biggrin
avatar
5 gratiela • 15:48:01, 18.11.2012
ce mari vedete au adus mai mare rasul happy
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..