Pur shi simplu cea mai tare emisiune!
3.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455

De cand a inceput Mireasa pentru fiul meu ,m-am uitat la primul episod si al doilea ,al treilea ,o saptamana,o luna , 1 an , 2, 3,pana la ultimul sezon, shi sper sa fie cat mai multe sezoane, pot spune sincer ca din aceasta emisiune eu ca si telespectator nu numai ca am invatat doar ca si invat ,foarte multe lucruri ,din anul 2011 si 2012 pot declara cu mana pe inima ,ca invatand lucruri noi ,sunt mult mai maturizata ;):X.. Alaturi de concurenti actuali,fosti , m-am bucurat ,am ras ,am trecut prin emotii,am plans si altele ,si ce poate fii mai frumos de atat,sa traieti frumos.
De la fiecare concurent in parte am invatat cate putin ,si aikii o sa enumar cativa, sa incepem cu Edina , faptul ca ea era o fata atat de frumoasa cu atat era si buna ,adik avea un suflet mare ,si ca este foarte puternica,si daca nu mai rezista unui conflict , nu raspundea rautatilor,pentru ca stia ca nu merita sa se certe pentru nimic,si asa este .
De la Adrian mi-a placut ca a fost el de la ineput pana la sfarsit,si asta apreciez ,si cred ,adica sunt siugura ca apreciaza multi ,de aici se intelege tot,daca nu era bun si nu avea si el un suflet mare , nu era asa ,nu existau atatea conflicte.
Pot spune ca de la Andrada,Dragos sau Doamna Gabriela ,mama lui Dragos ,szonul trecut am invatat ca nu trebe sa fiu ca ei ,adica dupa cum se certau,si dupa rautatile care le faceau,injurau,nici nu are rost sa mai imi amintesc si sa mai scriu .
Sa scriem un pic si despre concurenti actuali!
Incepem cu inceputul soarte simplu..Toti sunt foarte frumosii,se stie ca inca nu putem sa le facem inca o descriere ,pentru ca nu prea ii cunoastem ,da incercam ,sa incepem cu concurenti preferatii ,Imi place de Madalina ,Cornelia si Dragos ,Alin si Andreea, Florentina ,Doamna Mariasi Doamna Luminita.
Imi place laadalina,ca intodeauna e cu chef de viata,binedispusa ,glumele care le face are umor intr-un cuvant,aiki ma regasesc si eu, cand sunt cu persoanele dragi asa imi place si mie sa fiu cu chef de viata si fericita.
Cornelia este o papusica de fata,shi este foarte inteligenta.
Andreea o fata linistita shi cuminte.
Alin linistit si cuminte.
Florentina frumoasa ,desteapta.
Astept sa ii cunosc mai bine!
Wow nu uitam niciodata de Mirela Boureanu Vaida, nu este zii sa nu ne uimeasca cu frumusetea ei,Tinutele,machiajele,coafurile ce sa mai una dintre cele mai frumoase femei din Romania :x:* faptul ca nu prea o cunoastem sti ca are un suflet mare .
Nu este zii sa vedem ceva nou la Mireasa pentru fiul meu.Galele sunt cle mai frumoase,echipa Mireasa pentru fiul meu tot timpul sa nentru ca stie cum sa faca sa ne tina in suspana..nici nu mai am cuvinte ..nici nu trebe sa scriu pentru ca se stie ca sunteti cei mai buni,sunt sigura ca o sa cotinuati tot asa sau shi mai binepe zi ce trece shi o mai spun inca odata sau de mai multe ori de cate ori este necesar, sunteti cei mai buni ,shi cea mai frumoasa emisiune ,sper ca prin cuvintele mele v-am convins sa ma credeti ca sunt sincera,de fapt oricum m-a credeti pentru ca la asa multi fanii,si ii credeti pe toti ,chiar daca primiti doar un like sau ceva ,si ii ceva normal.
Si acum la incheiere o sa spun ca imi doresc sa castig,dar sa catige cel mai bun,si voua echipa Mireasa pentru fiul meu va doresc cati ani vreti sa mai fie Mireasa pentru fiul meu ,va iubesc pe toata echipa si fosti concurenti ,actuali si viitori:*:* Va multumesc si va imbratisez cu drag>:D<

Data: 12.11.2012, Admin: Mihutza, Taguri:
Comentarii: 0
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..