Raymond cu Oana s-au sarutat ?? Iata video !!!
2.3
Emil
Total răspunsuri: 365
Cristian
Total răspunsuri: 371
In emisinea de astazi 3.01.2014 mai multi telespectatori au trimis mesaje,precum in seara de revelion Raymond ar fi sarutat-o pe Oana. Constantina s-a aratat foarte deranjata si il crede in stare pe Raymond sa faca asemenea gesturi.Insa si Oana se arata deranjata de aceste acuze si neaga cu vehementa cele intamplate. Mai jos veti gasi imagini video cu acel moment in care telespectatorii afirma ca Raymond a incercat sa o sarute pe Oana,la minutul 3:40 mai exact.


Data: 03.01.2014, Admin: admin, Taguri: video, Sarut, Poze, raymond si oana, sarut raymond si oana
Comentarii: 1
avatar
-1Spam
1 Adda • 18:53:08, 03.01.2014
            
Asa cum s-a demonstrat de-a lungul timpului, prietenia cu Bachus nu aduce nimic bun! Se vede foarte clar din imagini ca Ray era ametit si atitudinea lui era dictata de starea euforica in care se afla.Nu a fost un sarut, dar nu datorita lui, ci Oanei a realizat care este intentia lui Ray si s-a retras la timp.
Nu pentru ceea ce a facut, fiind sub influenta alcoolului ,este de condamnat Ray, ci pentru faptul ca a ajuns in acea situatie in care nu mai era stapan pe reactiile sale.
            Ray nu este needucat, insa este imatur si marea majoritate a reactiilor sale dovedesc acest lucru."Grozavelala" lui adolescentina, incercarire de a face pe barbatul, modalitatea prin care ii impune Tinei sa nu ia atitudine pentru a nu-l pune cumva in umbra...toate acestea dovedesc faptul ca nu este inca stapan pe sine si ca nu are acea maturitate care sa-i impuna siguranta in toate gesturile pe care le face.Incearca sa mascheze toate acestea prin ironiile pe care nu le stapaneste suficient de bine, dar care observa ca dau foarte bine atunci cand pornesc din partea tatalui sau.
            Instinctul masculin i-a dictat insa faptul ca ar fi bine sa faca cuplu cu Tina care este matura si echilibrata, pe care insa nu o iubeste tocmai din aceste motive.Ii place aspectul ei fizic, insa ii uraste echilibrul si stapanirea de sine, maturitatea si cumpatarea care il fac sa o priveasca aproape ca pe o mama.
            Acest cuplu nu va rezista...din pacate...sau din fericire.Din pacate.... pentru ca sunt doi copii frumosi .Din fericire..... pentru ca diferentele majore dintre ei ii fac incompatibili si, implicit, nefericiti.
    Woody Allen are o teorie interesanta  si usor amuzanta despre iubire si suferinta:
” A iubi inseamna a suferi. Pentru a evita suferinta, trebuie sa nu iubesti, dar atunci suferi ca nu iubesti. De aceea a iubi inseamna a suferi, a nu iubi inseamna a suferi si a suferi inseamna a suferi. A fi fericit inseamna a iubi, a fi fericit inseamna deci a suferi, dar suferinta te face nefericit. In consecinta, pentru a fi nefericit trebuie sa iubesti, sa iubesti suferind si sa suferi ca esti prea fericit."

avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mireasa pentru fiul meu. Asta
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 18 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 18 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din cas
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 17 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 17 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua emisiune din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mir
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua emisiune din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mir
Vezi emisiunea ..