Publicitate
Raymond rupe tacerea...sa dam cartile pe fata !!!
5.0
Emil
Total răspunsuri: 333
Cristian
Total răspunsuri: 339

In emisiunea de astazi a izbucnit un intreg "razboi" verbal intre Raymond-Constantina si Traian-Corina impreuna cu d-na Iuliana.
S-au primit mesaje de la telespectatori care o avertizau pe d-na Iuliana ca R si C au pus aseara la cale un plan de razbunare contra lor.
Si desi Raymond a spus initial ca va vorbi la momentul respectiv cand vor fi materialele, Constantina nu s-a mai putut abtine si a spus ca este foarte tensionata datorita tuturor lucrurilor negative care se intampla in casa.
Raymond intervine si ii spune prezentatoarei la adresa d-nei Iulianei:"Trebuia sa aveti o camera de luat vederi in baie, sa fi auzit atunci ce vrea d-na Iuliana " sau "Intrebati-o pe d-na Iuliana cand a impins o fata".Acesta mai afirma ca daca ia declarat razboi, razboi va avea ii spune
d-nei Iuliana:"Bun venit in Romania"Si, in plus acesta mai precizeaza:"Iuliana este o prefacuta.Traian a venit sa se faca remarcat ca manechin".
Raymond considera ca "'Persoanele care imi sunt apropiate sunt atacate in permanenta", facand referire la d-na Iuliana.
Constantina spune ca d-na Iuliana:"Incearca sa bage cearta intre mame, dar si intre mame si fete".
Corina incearca si ea sa se "apere" insa Raymond ii spune ca nu ar trebui sa vorbeasca, ca el a stiut dinainte de relatia ei cu Florin din afara competitiei si totusi nu a spus nimic.
Ceilalti concurenti intervin si ei si sunt de partea cuplului Raymond-Constantina.D-na Maria o acuza pe d-na Iuliana ca este duplicitara.
Marianita si Laurentiu sunt si ei de aceiasi parere cu Raymond.
Si daca d-na Iuliana si Corina au mai spus cate ceva referitor la toate acestea, Traian nu a spus nimic.Iar cand a fost intrebat, Raymond a dorit sa intervina si a afirmat:"D-na Mirela..nu sunt pregatiti, nu au ce sa spuna, nu se asteptau sa ripostam".
Dar se pare ca intr-un final a avut si Traian ceva de spus , a spus ca ii pare rau de tatal sau ca sufera cand vede toate acestea.A mai spus ca doreste sa petreaca Craciunul acasa si ca daca nu va fi posibil sa fie eliminat el va sari gardul.
Atat Raymond, dar si Constantina spun ca asta nu este totul, ca mai au foarte multe de spus si ca sunt mai multi concurenti care au vazut si au auzit cele intamplate, dar ca nu doresc sa se implice nimeni.
Ce parere aveti de cele intamplate astazi? Ce secrete au Traian si d-na Iuliana? Ce au vazut ceilalti concurenti?Comentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 5 Decembrie 2016

Mireasa pentru fiul meu 5 Decembrie 2016

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 Decembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua saptamana in noul platou si noua casa. Continuam competitia cu un numar de concurenti
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 3 Decembrie 2016

Gala Mireasa pentru fiul meu 3 Decembrie 2016

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 3 Decembrie 2016 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 11 a gala a noului sezon, in aceasta dupa-amiaza, intram din n
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Decembrie 2016

Mireasa pentru fiul meu 2 Decembrie 2016

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Decembrie 2016 de la ora 11:00 si de la ora 14:00. Iata ca a venit momentul sa-i vedem pe concurentii nostri preferati din nou in fata micilor ecrane d
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 29 Noiembrie 2016

Mireasa pentru fiul meu 29 Noiembrie 2016

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 29 Noiembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam si astazi emisiunea din noua casa ce se afla inca in constructie, concurentii au dat o ma
Vezi emisiunea ..