RETROSPECTIVA DIN NOAPTEA DE REVELION A CONCURENTILOR
5.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455Pentru noaptea de REVELION , organizatorii emisiunii, le-au oferit concurentilor o camera de luat vederi pentru a filma momentele importante ale serii, spunandu-li-se ca in acea seara nu sunt filmati oficial.
Momentele surprinse de acestia cu concursul si implicarea directa a Madalinei au fost unele care ilustrau voie buna si distractie inducand ideea ca in casa MPFM lucrurile merg cum nu se poate mai bine.
Realitatea este insa cu totul alta, ea fiind surprinsa de camerele instalate in casa ce au retinut neobosite momente de tensiune atat intre Cornelia si Dragos cat si intre Alin si Andreea.
Pornind de la o joaca cu sicane si tachinari reciproce, intre Alin si Andreea a izbugnit un conflict deprportie ce ii face pe cei doi parteneri sa ajunga la intentia de a sari gardul ce inconjoara casa Mireasa pentru fiul meu.
Acuza faptul ca s-a ajuns aici din cauza stresului si a tensiunilor din casa ce le-au intins nervii la maxim facandu-i sa-si piarda controlul in situatii limita.
Luminita a fost foarte afectata de cele intamplate intre Alin si Andreea si a incercat sa-si calmeze fiul, fiind foarte deranjata in acelasi timp ca Dragos a refuzat sa sara in ajutorul prietenului sau Alin. DRagos si-a justificat lipsa de reactie in momentul tensional prin faptul ca insasi Luminita le-a cerut sa fie mai rezervati unul fata de celalalt, motiv pentru care el a decis ca este mai bine sa stea deoparte .Oare acesta este motivul????Oare George a avut dreptate in privinta celor doi si anume ca in maxim o luna prietenia lor se va sfarsi?
Spre surprinderea lui Dragos, Alin spune ca in casa MPFM nu are decat doi prieteni si anume pe Andreea si mama sa, de Dragos find foarte apropiat, dar nu prieten, lucru apreciat de el ca fiind imposibil intre doi competitori.
Nici intre Cornelia si Dragos nu au stat lucruile mai bine in seara de Revelion.
Suparat numai el stie de ce, Dragos a stat retras atunci cand toata lumea se distra, lucru ce le-a atras atentia Corneliei si doamnei Stefana. Daca Cornelia a inteles ca trebuie sa il lase pe Dragos singur pana cand trece momentul tensional, mama sa, doamna Stefana, a incercat insistent sa afle de la fiul sau ce suparare are.
Initiativa dumneaei s-a dovedit a fi neinspirata si, nu numai ca nu a reusit sa il calmeze pe Dragos, dar i-a provocat o stare tensionala si mai acentuata si acesta a rectionat intr-un mod dupa, parerea mea, destul de violent.
El spune ca a atentionat-o de foarte multe ori pe mama sa sa il lase in pace atunci cand este nervos, dar ca aceasta nu a pus niciodata in practica acest sfat.
Si celelalte mame spun ca au avut discutii in contradictoriu cu fii lor insa, ca orice mama, au trecut cu vederea atitudinile mai putin politicoase ale copiilor lor in ideea de a le fi lor bine si lucrurile sa se rezolve in favoarea lor.
Sa fi fost de vina tensiunile acumulate in casa din ultima perioada sau sa fi fost de vina alcoolul ?

Voi ce parere aveti?
Va asteptam cu parerile dumneavoastra!

Data: 07.01.2013, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 2
avatar
1 alexandraa • 20:16:47, 07.01.2013
Eu sustin cuplul Cristina si Cosmin sunt foarte frumosi in preuna ..si daca Cosmin o iubeste pe cristina sa ii ia partea mai mult in fata mamei lui..va sutin pana la sfarsit:* va pup alexandra gornet
avatar
2 georgia • 22:18:24, 07.01.2013
Bine ai revenit Elizia si La multi ani!
Eu cred ca principalul vinovat pentru manifestarile violente din timpul petrecerii de revelion este alcoolul, dar si tensiunile acumulate in cele 4 luni de competitie.Ar trebui instituite niste reguli pentru consumul de alcool in casa, daca nu sunt deja...nu stiu.Oricum e regretabil ce s-a intamplat!
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..