Rezultatele voturilor din Gala de astazi 23 August 2014! Doi concurenti parasesc competitia!
3.3
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456

Afla primul cine a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu in Gala de astazi 23 August 2014. Cu doar 7 zile inainte de marea finala, astazi doi concurenti vor parasi competitia. Atat Gina cat si Alin cu doamna Daniela isi doresc sa faca parte din tabloul final, dar oare cine va trece peste acest prag. In cea de-a 2 a parte alti concurenti vor fi propusi cu eliminari directe tot in aceasta seara, oare cine vor fi cei doi concurenti care isi vor lua ramas bun de la competitia Mireasa pentru fiul meu cu doar 7 zile inainte de Marea Finala. In aceasta seara puteti afla rezultatele voturilor telespectatorilor in privinta Ginei si a lui Alin dar si a celorlalti concurenti. Mai jos veti gasi rezultatele voturilor din Finala Saptamanii mireasa pentru fiul meu din 23.08.2014. Voi cine credeti ca va parasi competitia in aceasta seara ?
Iata ca a venit si momentul adevarului in privinta Ginei si a lui Alin. Telespectatorii au votat intreaga saptamana iar procentele sunt de 48,8% si 51,2%. Dar cei mai multi au votat ca Alin si doamna Daniela sa ramana mai departe in competitie iar Gina sa paraseasca competitia.

A venit momentul altor nominalizari directe, in aceasta seara mai pleaca un concurent, s-au facut nominalizari iar primii 3 concurenti nominaliztri sunt in pericol de eliminare, cele mai multe puncte le are Alin urmat de Grigore, Laur si Mariana.

A venit si momentul sa aflam voturile telespectatorilor, iata primii 3 concurenti protejati.
Pe primul loc cu 20,6% se afla Constantina.
Pe locul 2 cu 19,8% se afla Raymond.
Pe locul 3 cu 16,7% se afla Oana.
Asadar nici Alin nici Grigore dar nici Laur nu se afla printre protejati, un concurent din cei trei va parasi competitia, totul depinde de restul concurentilor. Acestea vor trebui sa aleaga pe cine sa protejeze.

Mariana a ales sa-l salveze pe Grigore.
Oana a ales sa-l salveze pe Laur.
Cristina a ales sa-l salveze pe Laur.
Constantina a ales sa-l salveze pe Grigore.
Andrei a ales sa-l salveze pe Laur.
Raymond a ales sa-l salveze pe Grigore.
Grigore este la egalitate cu Laur iar Alin nu are nici un punct, in aceasta seara Alin si doamna Daniela parasesc competitia !


Comentarii: 1
avatar
1 asdfghjkl • 10:49:00, 24.08.2014
Aceasta emisiune cu siguranta ar trebui sa-si schimbe denumirea,i s-ar potrivi : ,,Cine fura mai bine,Staful sau concurentii?" Cum se poate schimba regulamentul de la o ora la alta, cum nu se respecta acesta? De ce Oana si Laur au mai aparut inca in emisiune,ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic? Eu nu-mi pot explica ce se intampla la Antena, ce producator sunteti, d-le??? Luati decizii in timp ce dormiti, sau visati, sau uitati de ele??? De ce nu s-au luat masuri impotriva celor 2 mincinosi ? RUSINEEEE!!!!
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..