Tatal lui Traian intervine telefonic,ce are de spus?!?
0.0
Emil
Total răspunsuri: 365
Cristian
Total răspunsuri: 371

Astazi 24.09.2013,tatal lui Traian a lasat in redactie un mesaj telefonic spunand urmatoarele.
Ca si-ar dori, mai intai, ca Iuliana sa isi mute hainele din dulapul in care le are pentru a nu mai avea discutii cu restul mamelor.

Mai mult decat atat, este deranjat de faptul ca sotia sa e mereu criticata pentru ca se imbraca la moda.El considera ca invidia este principalul motiv pentru care s-a ajuns la certurile pe rochii.

Tatal il sfatuieste sa isi indrepte privirea spre Constantina,seamana cu sotia lui atunci cand era tanara. Spune ca buzele fetei au un format superb, ea este foarte eleganta si matura, iar baiatul sau ar face bine sa lase orgoliul la o parte si sa se gandeasca in viitor pentru ca aceasta alegere va fi pentru toata viata.

A mai adaugat ca nu doreste o familie la distanta. Considera ca aleasa copilului sau nu e cea potrivita. Corina inca este la scoala si nu poate sa isi lase familia si sa plece in strainatate. Crede ca bruneta i-ar oferi mai mult "o poveste de dragoste ca in filme".

De altfel, tatal i-a transmis un mesaj si Corinei in care spune ca daca ea este capabila sa faca acest pas, nu are nimic impotriva.

Pe de alta parte, Constantinei i-a spus ca atunci cand o vede zambind isi aminteste de sotia sa si a indemnat-o sa lupte pentru ceea ce vrea.

Mama si fiul au plans pe tot parcursul materialului. Iuliana se astepta la o astfel de parere din partea sotului sau.

Traian spune ca e mai important sfatul tatalui sau decat ceea ce simte. Cu toate acestea, Constantina considera ca nu i-ar acorda o alta sansa concurentului si crede ca, Corina este pregatita pentru o relatie de durata.


Sursa: a1.ro

Comentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mireasa pentru fiul meu. Asta
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 18 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 18 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam emisiunile zilnice din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din cas
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 17 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 17 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua emisiune din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mir
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 Ianuarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua emisiune din acest inceput de saptamana alaturi de cele mai noi subiecte din casa Mir
Vezi emisiunea ..