Publicitate
Tatal lui Traian intervine telefonic,ce are de spus?!?
0.0
Emil
Total răspunsuri: 334
Cristian
Total răspunsuri: 339

Astazi 24.09.2013,tatal lui Traian a lasat in redactie un mesaj telefonic spunand urmatoarele.
Ca si-ar dori, mai intai, ca Iuliana sa isi mute hainele din dulapul in care le are pentru a nu mai avea discutii cu restul mamelor.

Mai mult decat atat, este deranjat de faptul ca sotia sa e mereu criticata pentru ca se imbraca la moda.El considera ca invidia este principalul motiv pentru care s-a ajuns la certurile pe rochii.

Tatal il sfatuieste sa isi indrepte privirea spre Constantina,seamana cu sotia lui atunci cand era tanara. Spune ca buzele fetei au un format superb, ea este foarte eleganta si matura, iar baiatul sau ar face bine sa lase orgoliul la o parte si sa se gandeasca in viitor pentru ca aceasta alegere va fi pentru toata viata.

A mai adaugat ca nu doreste o familie la distanta. Considera ca aleasa copilului sau nu e cea potrivita. Corina inca este la scoala si nu poate sa isi lase familia si sa plece in strainatate. Crede ca bruneta i-ar oferi mai mult "o poveste de dragoste ca in filme".

De altfel, tatal i-a transmis un mesaj si Corinei in care spune ca daca ea este capabila sa faca acest pas, nu are nimic impotriva.

Pe de alta parte, Constantinei i-a spus ca atunci cand o vede zambind isi aminteste de sotia sa si a indemnat-o sa lupte pentru ceea ce vrea.

Mama si fiul au plans pe tot parcursul materialului. Iuliana se astepta la o astfel de parere din partea sotului sau.

Traian spune ca e mai important sfatul tatalui sau decat ceea ce simte. Cu toate acestea, Constantina considera ca nu i-ar acorda o alta sansa concurentului si crede ca, Corina este pregatita pentru o relatie de durata.


Sursa: a1.roComentarii: 0
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 6 Decembrie 2016

Mireasa pentru fiul meu 6 Decembrie 2016

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 6 Decembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua saptamana in noul platou si noua casa. Astazi este sarbatoare in casa Mireasa pentru
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 5 Decembrie 2016

Mireasa pentru fiul meu 5 Decembrie 2016

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 Decembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Incepem o noua saptamana in noul platou si noua casa. Continuam competitia cu un numar de concurenti
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 3 Decembrie 2016

Gala Mireasa pentru fiul meu 3 Decembrie 2016

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 3 Decembrie 2016 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 11 a gala a noului sezon, in aceasta dupa-amiaza, intram din n
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Decembrie 2016

Mireasa pentru fiul meu 2 Decembrie 2016

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Decembrie 2016 de la ora 11:00 si de la ora 14:00. Iata ca a venit momentul sa-i vedem pe concurentii nostri preferati din nou in fata micilor ecrane d
Vezi emisiunea ..