Traian raspunde tuturor acuzatiilor, ce parere va avea Corina ?
3.2
Emil
Total răspunsuri: 432
Cristian
Total răspunsuri: 439

Ei bine, dupa toate asa zise atacuri cat si impresii ca Traian nu o mai vrea pe Corina, ca o inseala si ca nu o iubeste, de ce nu s-a dus la gard, de ce nu a venit la cumparaturi, acesta a raspuns intr-un final pe noua pagina de facebook pe care o gasiti aici, insa nu puteti vedea continutul daca nu va imprieteniti. Acesta vine cu urmatorul mesaj:

" Bună ziua dragii mei
Va mulţumesc tuturor pentru dragostea voastră, susţinerea, suportul, criticile şi sfaturile primite în tot acest timp. Am acceptat şi cuvintele frumoase şi cele pline de ironie şi judecată, ştiu că v-am făcut zilele frumoase şi ştiu că v-am şi dezamăgit, de aceea îmi ascum şi îmi cer scuze pentru tot ce am greşit. Ştiu că plecarea mea din această emisiune v-a dezamăgit, v-a adus lacrimi sau poate v-aţi bucurat pentru binele meu. Vreau să ştiţi de la bun început că scopul meu de a veni în România, de a mă înscrie la acest show, nu a fost deloc pentru afirmarea personală, pe plan profesional nu îmi lipseau proiectele, iar dacă vroiam să fiu remarcat de Cătălin Botezatu, o puteam face şi altfel. Am vrut să îmi găsesc jumătatea, să îmi găsesc iubirea, femeia româncă care să îmi devină mama copiilor mei. Cu mâna pe inima va spun, că am găsit această faţă, ea este îngeraşul meu cu care promit că îmi voi petrece tot restul vieţii mele. Asta este promisiunea făcută mie, ei şi apoi vouă.

Din păcate eu că om nu am rezistat atâtor tensiuni, stress şi jantaj psihologic la care am fost supus şi am cedat. Orice argumente care mi se aduceau că totul va fi bine, că voi ieşi din acea situaţie limita, a fost în zadar, depresia a pus stăpânire pe sentimentele mele şi am cedat. Mă gândeam la tot ce era mai rău şi mă temeam că voi recurge la ceva dăunător sănătăţii mele.
Tot ce regret este că nu am putut pleca cu sufleţelul meu de acolo. Am citit răutăţi sau nu, poate că sunt oameni care au ţinut la mine şi dezamagindu-i, poate că au “dreptul” de mă judecă, ” dar de ce dacă o iubeşti atât, de ce nu te duci la gard, de ce nu te duci la cumpărături după ea, de ce nu ai fost la mare…” şi mult mai multe răutăţi. Nu îmi justific acţiunile, doar atât va spun: O IUBESC ŞI EA VA FI FEMEIA CU CARE MĂ VOI CĂSĂTORI, FEMEIA CARE VA FI CEA MAI IUBITA DE PE LUMEA ASTA!
trebuie să ştiţi că există un contract pe care ea trebuie să l respecte. Ştiţi că există o suma de bani care trebuie plătită, 30.000 euro. Dacă mâine există această suma, mâine o iau de acolo. Mă prezint cu acei bani în faţă producţiei şi Cori va pleca de mâna cu mine. Da, puteam pleca toţi 3, dar nu s a putut. Ce va pot spune? Să facem chetă să strângem această suma? Da, sunt un ipocrit şi fac apel la toţi cei care ne vreţi împreună, să strângem aceşti bani.
Va mulţumesc încă o dată şi sper să ne fiţi alături,.
Cu drag,
Al vostru Traye "

In acest mesaj a spus ca nu isi justifica actiunile, insa in seara din 3 mai, cand Corina a vrut sa sara gardul, acesta era intr-un club din Moinesti, mai multe vedeti AICI.

Comentarii: 6
avatar
1 mirela • 20:42:24, 06.05.2014
Vinde-ti ma vilele care spuneai ca le ai si nu cersi ca un mojic  bani de la sustinatori...
avatar
2 flory • 21:02:11, 06.05.2014
vrea sa faca cheta sa isi plateasca el datoria nu la corina
avatar
3 Margutza • 21:37:19, 06.05.2014
nu-i este rusine sa faca apel la oameni sa-i dea bani??? nesimtitule. du-te la munca si castiga...sau nu ai din ce sa-ti platesti contractul tau??
avatar
4 marianna • 09:12:42, 07.05.2014
Parca aveau nenumarate case, au disparut auma? Nu mama lui Corina era cea saraca? Ei, uite cine cerşeşte?!  Se adevereşte proverbul ca de la cel care se vaita trebuie sa ceri si ca cel care se lauda sa ii dai tu. De fapt, daca erau asa plini de bani si de case nu cred ca apareau la acest concurs, isi "cumpărau" o nora din satele de unde su plecat.
avatar
5 iulia iulia • 15:01:30, 07.05.2014
Andrei si Cristina sunt niste concurenti invidiosi si ofticati la fel ca si concurenta Oana!!!!Dati-va mastile jos!!!
avatar
6 maria • 14:22:29, 09.05.2014
Oana si Laur se potrivesc  Viorel e un om foarte gelos  si o sa ai un chin cu el.                                                                                               prezentatoare ma enerveaza de ce ia zis la Oana sa faca jestul si dupa o critica ,asa as vrea sa va dea o amenda ceneaul
avatar

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 25 Februarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 25 Februarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 25 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 19 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una c
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 24 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 24 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 24 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ne mai desparte o singura zi de o gala foarte ast
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 23 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 23 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ziua si tensiunea, cam asta ar fi definitia acest
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 22 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 22 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta saptamana cu evenimente neasteptate, ziua si tensiunea, cam asta ar fi definitia acest
Vezi emisiunea ..