UN SCURT REZUMAT AL EMISIUNII DE ASTAZI 14.01.2013
0.0
Emil
Total răspunsuri: 433
Cristian
Total răspunsuri: 440

Emisiunea de astazi, 14.01.2013.Astazi,Forin a ales sa ii spuna intr-un mod inedit, Stefaniei, ca o iubeste.I-a oferit ultimul trandafir Stefaniei insotit de o poveste facuta dintr-un joc de cuvinte.Moment emotionat,insa Stefania, doar a apreciat gestul lui Florin…si atat.
Emilia, si de data acesta, trece dintr-o extrema in alta. Pana nu demult, afirma ca nu o place pe Cristina, astazi afirma ca Florentina nu ii ajunge “nici la unghia de la degetul mic” Cristinei. A continuat sa o acuze pe Florentina de falsitate si asta doar pentru ca Florentina l-a nominalizat pe Cosmin.

Discutiile pe marginea licitatiilor din Gala de Sambata, au continuat si dupa emisiune.
S-au amuzat si regretau ca nu si-au facut strategii pentru licitatie.
Madalina a fost indignata de faptul dupa ce ea a ales o cutie, Razvan a licitat pana Madalina nu si-a mai permis sa liciteze dupa care s-a oprit.
Lorena si Maricel au avut si saptamana trecuta diverse probleme in comunicare. Pe timpul materialui cu divergentele dintre cei doi, Dragos a afirmat ca Maricel este gelos pe el.Tensiunile dintre cele doua cupluri a continuat si in direct, jignindu-se reciproc.Dragos, chiar a folosit expresia “martoaga moldoveneasca” referindu-se la Maricel. Florin a intervenit si el, caracterizandu-l pe Maricel prin doua cuvinte, figuri si impresii.
Lorena spune ca de o saptamana au ajuns la un numitor comun si ca nu s-au mai certat.Desi,bunica era suparata pe Maricel si Lorena, in urma cu o saptamana sa le-a dat sfaturi.
Putine materiale astazi..concurentii au fost lasati sa refuleze tot ce au acumulat pe timpul weekend-ului dupa nominalizari.Dupa mine, cam asa va fi toata saptamana.

Va asteptam cu parerile dumneavoastra aici sau pe pagina oficiala de facebook, a site-ului nostru.

Data: 15.01.2013, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 2
avatar
1 georgia • 15:13:56, 16.01.2013
Emilia s-a declarat surprinsa neplacut de nominalizarea lui Cosmin si a avut reactii regretabile.Daca se gandea un pic; isi dadea seama ca fiul ei nu este in pericol de eliminare,  fiind mai mereu protejat deci erau sanse f. mari sa fie si de data aceasta.
avatar
2 MARIANAV • 20:58:48, 21.07.2013
Dezamagire  totala  din  partea  Florentinei ! Ne-am  bucura  sa-si  faca  bagajele  , si sambata sa se indrepte  spre Calafat ! Este  o persoana  imprevizibila , a refuzat  cam multi baieti intr-un timp  destul de scurt , fara a spune  concret ce nu-i place . Razvan  tot a sperat , insa  cred ca nu l-a placut de la inceput , si spera sa ajunga  in tabloul final . Cred  ca s-a inselat , si si-a  atras  multe antipatii ! Drum  bun !
avatar

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 28 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 28 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis da
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 27 Februarie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 27 Februarie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis da
Vezi emisiunea ..

  

  
Gala Mireasa pentru fiul meu 25 Februarie 2017 HD

Gala Mireasa pentru fiul meu 25 Februarie 2017 HD

Urmariti Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 25 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 si ora 17:00 pe Antena 1. Iata-ne in cea de-a 19 a gala a noului sezon, gala de astazi se anunta a fi una c
Vezi emisiunea ..