UN SCURT REZUMAT AL EMISIUNII DE ASTAZI 14.01.2013
0.0
Emil
Total răspunsuri: 448
Cristian
Total răspunsuri: 454

Emisiunea de astazi, 14.01.2013.Astazi,Forin a ales sa ii spuna intr-un mod inedit, Stefaniei, ca o iubeste.I-a oferit ultimul trandafir Stefaniei insotit de o poveste facuta dintr-un joc de cuvinte.Moment emotionat,insa Stefania, doar a apreciat gestul lui Florin…si atat.
Emilia, si de data acesta, trece dintr-o extrema in alta. Pana nu demult, afirma ca nu o place pe Cristina, astazi afirma ca Florentina nu ii ajunge “nici la unghia de la degetul mic” Cristinei. A continuat sa o acuze pe Florentina de falsitate si asta doar pentru ca Florentina l-a nominalizat pe Cosmin.

Discutiile pe marginea licitatiilor din Gala de Sambata, au continuat si dupa emisiune.
S-au amuzat si regretau ca nu si-au facut strategii pentru licitatie.
Madalina a fost indignata de faptul dupa ce ea a ales o cutie, Razvan a licitat pana Madalina nu si-a mai permis sa liciteze dupa care s-a oprit.
Lorena si Maricel au avut si saptamana trecuta diverse probleme in comunicare. Pe timpul materialui cu divergentele dintre cei doi, Dragos a afirmat ca Maricel este gelos pe el.Tensiunile dintre cele doua cupluri a continuat si in direct, jignindu-se reciproc.Dragos, chiar a folosit expresia “martoaga moldoveneasca” referindu-se la Maricel. Florin a intervenit si el, caracterizandu-l pe Maricel prin doua cuvinte, figuri si impresii.
Lorena spune ca de o saptamana au ajuns la un numitor comun si ca nu s-au mai certat.Desi,bunica era suparata pe Maricel si Lorena, in urma cu o saptamana sa le-a dat sfaturi.
Putine materiale astazi..concurentii au fost lasati sa refuleze tot ce au acumulat pe timpul weekend-ului dupa nominalizari.Dupa mine, cam asa va fi toata saptamana.

Va asteptam cu parerile dumneavoastra aici sau pe pagina oficiala de facebook, a site-ului nostru.

Data: 15.01.2013, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 2
avatar
1 georgia • 15:13:56, 16.01.2013
Emilia s-a declarat surprinsa neplacut de nominalizarea lui Cosmin si a avut reactii regretabile.Daca se gandea un pic; isi dadea seama ca fiul ei nu este in pericol de eliminare,  fiind mai mereu protejat deci erau sanse f. mari sa fie si de data aceasta.
avatar
2 MARIANAV • 20:58:48, 21.07.2013
Dezamagire  totala  din  partea  Florentinei ! Ne-am  bucura  sa-si  faca  bagajele  , si sambata sa se indrepte  spre Calafat ! Este  o persoana  imprevizibila , a refuzat  cam multi baieti intr-un timp  destul de scurt , fara a spune  concret ce nu-i place . Razvan  tot a sperat , insa  cred ca nu l-a placut de la inceput , si spera sa ajunga  in tabloul final . Cred  ca s-a inselat , si si-a  atras  multe antipatii ! Drum  bun !
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..