UN SCURT REZUMAT AL EMISIUNII DE ASTAZI 14.01.2013
0.0
Emil
Total răspunsuri: 450
Cristian
Total răspunsuri: 456

Emisiunea de astazi, 14.01.2013.Astazi,Forin a ales sa ii spuna intr-un mod inedit, Stefaniei, ca o iubeste.I-a oferit ultimul trandafir Stefaniei insotit de o poveste facuta dintr-un joc de cuvinte.Moment emotionat,insa Stefania, doar a apreciat gestul lui Florin…si atat.
Emilia, si de data acesta, trece dintr-o extrema in alta. Pana nu demult, afirma ca nu o place pe Cristina, astazi afirma ca Florentina nu ii ajunge “nici la unghia de la degetul mic” Cristinei. A continuat sa o acuze pe Florentina de falsitate si asta doar pentru ca Florentina l-a nominalizat pe Cosmin.

Discutiile pe marginea licitatiilor din Gala de Sambata, au continuat si dupa emisiune.
S-au amuzat si regretau ca nu si-au facut strategii pentru licitatie.
Madalina a fost indignata de faptul dupa ce ea a ales o cutie, Razvan a licitat pana Madalina nu si-a mai permis sa liciteze dupa care s-a oprit.
Lorena si Maricel au avut si saptamana trecuta diverse probleme in comunicare. Pe timpul materialui cu divergentele dintre cei doi, Dragos a afirmat ca Maricel este gelos pe el.Tensiunile dintre cele doua cupluri a continuat si in direct, jignindu-se reciproc.Dragos, chiar a folosit expresia “martoaga moldoveneasca” referindu-se la Maricel. Florin a intervenit si el, caracterizandu-l pe Maricel prin doua cuvinte, figuri si impresii.
Lorena spune ca de o saptamana au ajuns la un numitor comun si ca nu s-au mai certat.Desi,bunica era suparata pe Maricel si Lorena, in urma cu o saptamana sa le-a dat sfaturi.
Putine materiale astazi..concurentii au fost lasati sa refuleze tot ce au acumulat pe timpul weekend-ului dupa nominalizari.Dupa mine, cam asa va fi toata saptamana.

Va asteptam cu parerile dumneavoastra aici sau pe pagina oficiala de facebook, a site-ului nostru.

Data: 15.01.2013, Admin: Elizia, Taguri:
Comentarii: 2
avatar
1 georgia • 15:13:56, 16.01.2013
Emilia s-a declarat surprinsa neplacut de nominalizarea lui Cosmin si a avut reactii regretabile.Daca se gandea un pic; isi dadea seama ca fiul ei nu este in pericol de eliminare,  fiind mai mereu protejat deci erau sanse f. mari sa fie si de data aceasta.
avatar
2 MARIANAV • 20:58:48, 21.07.2013
Dezamagire  totala  din  partea  Florentinei ! Ne-am  bucura  sa-si  faca  bagajele  , si sambata sa se indrepte  spre Calafat ! Este  o persoana  imprevizibila , a refuzat  cam multi baieti intr-un timp  destul de scurt , fara a spune  concret ce nu-i place . Razvan  tot a sperat , insa  cred ca nu l-a placut de la inceput , si spera sa ajunga  in tabloul final . Cred  ca s-a inselat , si si-a  atras  multe antipatii ! Drum  bun !
avatar

  
Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 1 August 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 1 August 2017 de la ora 14:00. Continuam cu a 2 a editie din Nunta cu scantei dupa ce ieri soacra mare a castigat dreptul de a se ocupa de nunta lui
Vezi emisiunea ..

  

  
Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Emisiunea Nunta cu scantei 31 Iulie 2017 HD

Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity sho
Vezi emisiunea ..

  

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..