Ziua 1 din proba pentru castigarea masinii. Video si Update !
5.0
Emil
Total răspunsuri: 449
Cristian
Total răspunsuri: 455

Ziua 1 din cursa pentru castigarea masinii de la Mireasa pentru fiul meu 2016, cei 6 concurenti ce au inceput cursa pentru masina sunt: Eduard, Lavinia, Mihaela, Liliana, Emilia si Vladut.
Astazi, 4 Iulie 2016 ora 17:00 incepe oficial ultima proba pentru castigarea masinii Mireasa pentru fiul meu 2016. Regulamentul este acelasi din sezonul 3, cand Gina a castigat masina. Concurentii trebuie sa reziste cat mai mult timp cu palma pe masina. Dar gasiti aici regulamentul complet.

Asadar mai jos gasiti din ora in ora update-uri video si text cu modul in care se desfasoara concursul, dar si cu momentele eliminarii ori renuntarii a unui participant.
Sa le dorim bafta concurentilor si cel mai bun sa castige. Deasemenea va asteptam si cu comentarii, cine credeti ca renunta primul, dar si cine credeti ca va castiga masina ?

UPDATE Ora 17:00: Concurentii au inceput concursul, sa speram ca vor rezista cat mai mult timp.
Update 2 ore de la start: Iata ca au trecut primele 2 ore de la inceputul probei, concurentii au fost foarte vorbareti iar acum se bucura de prima pauza de 15 minute.


Update 3 ore de la start: Au trecut peste 4 ore si se simte oboseala, nu s-a semnalat nici o abatere de la regulament, dar deja , mai in gluma mai in serios se vorbeste despre renuntare. Imediat si video ..


Update 4 ora de la start: Nici un concurent nu a abandonat competitia si nici nu s-au semnalat abateri. Catalin se pare ca ii incurajeaza pe concurenti prin diferite moduri, concurentii sunt putin obositi.


Update 5 ore de la start: Concurentii au avut parte de pauza de 15 minute, peste 1 ora si 30 min vor avea parte de pauza de 30 de minute. Concurentii au primit muzica, au inceput sa cante, deocamdata au uitat de oboseala. Nimeni nu a renuntat si nici nu s-a semnalat vreo abatere.


Update 6 ore de la start: Concurentii sunt din ce in ce mai extenuati, dar se pare ca au rezistat toti cu bine, in scurt timp urmeaza pauza de 30 de minute.


Update 7 ore de la start: Concurentii au luat bine meritata pauza de 30 de minute, unii dintre ai au ales sa doarma pentru cateva minute, par foarte extenuati dar deocamdata nimeni nu a renuntat ori sa se fi semnalat vreo abatere.


Vezi intamplari din ziua 2 din proba pentru castigarea masinii.

Vezi intamplari din ziua 3 din proba pentru castigarea masinii.

Sursa: Mireasa pentru fiul meu

Comentarii: 0
avatar

  
Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 4 Martie 2017 HD

Va invitam sa fiti alaturi de finalul sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu ce are loc in aceasta dupa-amiaza, 4 Martie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. Astazi are loc Marea Finala, o finala care se va
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 3 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Ne mai desparte o singura zi de sfarsitul acestui sezon, maine are loc marea finala Mireasa pentru fiul meu,
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 2 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, editie de ieri a fost una extrem de tensionata, au mai ramas 3
Vezi emisiunea ..

  

  
Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Mireasa pentru fiul meu 1 Martie 2017 HD

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 Martie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Aceasta este ultima saptamana a competitiei, sezonul 6 se incheie sambata cu cel putin o nunta de vis dar cu
Vezi emisiunea ..